Cătălin Tolontan nu mai e nici la Libertatea

Cătălin Tolontan a fost dat afară și de la Libertatea. Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, a fost anunţat astăzi că îşi încheie colaborarea cu Ringier, potrivit surselor Paginademedia.ro.

Decizia de a rezilia contractul vine după ce, acum câteva săptămâni, a fost înlăturat de la conducerea Gazetei Sporturilor.

Cătălin Tolontan nu este singurul care a fost concediat. În aceeaşi situaţie sunt şi ziaristele Iulia Roşu, redactor-şef adjunct Libertatea, şi Camelia Stan, tot redactor-şef adjunct, care au fost şi ele date afară, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Totodată, într-o şedinţă care a avut loc ieri  redacţia Gazeta Sporturilor a aflat cine este, practic, redactorul-şef al publicaţiei: Predrag Mihailovic. Și, cu toate că nu vorbește limba română, el a fost trimis de Ringier să reorganizeze GSP după concedierea lui Cătălin Ţepelin.

Alte două nume au fost anunţate la vârful redacţiei: Mitruţ Docan, fost editor online al GSP încă din 2008, este noul redactor şef adjung al GSP. Totodată, Sebastian Culea este numit coordonator al departamentului video.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Iaca scârț. Ia 300 de mii de coco clauză de reziliere și deja „băieții” i-au pus-o de un nou trust de presă.
    Românii trebuie manipulați în continuare…
    Draci morți și rațe înecate nu o să vedeți niciodată.

  2. Succes lui tolo si echipei, au facut multa treaba buna pana in prezent, presa si publicul au nevoie de ei mai departe.

  3. unii spun ca este autorul moral a unor intamplari tragice, asa ca pierderea unui loc de munca nu-i atat de dureroasa ca rana sau viata unui om…

  4. Cătălin Tolontan nu ar merita sa lucreze la nic-un trust de presa din Romania .El impreuna cu CTP sint doua exemplare foarte potrivite pt. Balaceanca .

  5. Multi spun Tolontan si Recorder. Sper sa nu ajunga acolo, acest mercenar deghizat in jurnalist. Multi, cu memoria scurta, au uitat de cate laude le-a adus lui Basescu, Udrea, Pdl pe vremea lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.