Caz revoltător: Fetițe de 5 şi 7 ani violate de un vecin

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de agresiune sexuală comisă asupra unui minor şi corupere sexuală a minorilor, victime fiind două surori de 5 şi 7 ani, din municipiul Ploieşti.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că nepoata sa de 5 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat, în municipiul Ploieşti. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în cursul zilei, bărbatul de 41 de ani s-ar fi deplasat la un imobil din municipiu, iar la un moment dat, profitând de faptul că minora era singură într-o anexă a locuinţei, i-ar fi prezentat pe telefonul mobil un clip video cu conţinut pornografic şi ar fi agresat-o sexual”, a transmis, marţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că inculpatul ar fi agresat-o sexual, în luna mai, şi pe sora în vârstă de 7 ani a victimei.

Surse judiciare au precizat că agresorul este vecin cu mătuşa şi unchiul celor două fetiţe.

În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior faţă de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală comisă asupra unui minor şi corupere sexuală a minorilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. CINE și DE CE ne interzice Pedeapsa CAPITALĂ asupra FIARELOR care DISTRUG Viețile ALTORA?
    CUNE? CINE? CINE?
    DE CE? DE CE ? DE CE?

  2. @CONTESTATARUL
    Daca te crezi crestin atunci nu ai dreptul sa ucizi, daca ai o problema atunci cearta-te cu focile crestinoide care reprezinta majoritatea in Rromania

  3. In schimb fabrica sapun si alifie, pentru minoritatile care demonstreaza pe Calea Victoriei in culorile curcubeului … Da’ ma rog, in alte scopuri …

  4. Justitia romana e ineficienta fiind ca trebuie sa tina cont neaparat de „drepturile omului”, soricelul asta otravit, inventat special ca pedepsele pentru faradelege sa fie cat mai moi. Noi, romanii, ar trebui sa votam majoritar cu extrema dreapta, singura forta in stare sa schimbe mentalitatile bolnave ale neomarxistilor de la carma UE. Ne trebuie drept de vendetta, familiile copiilor lezati sa poata pedepsi exemplar pe faptasi. „Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”. Ce neam destept sunt evreii! De ce sa nu gandim si sa facem ca ei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.