Ciolacu, în vizită la Florin Piersic

Marcel Ciolacu l-a vizitat pe Florin Piersic la Spitalul Foişor. Premierul a fost însoțit de ministrul Sănătății Alexandru Rafila.

La plecare, Ciolacu nu a făcut declarații pentru presă

În schimb, reprezentanții Spitalului Foişor au transmis câ evaluarea pacientului Florin Piersic, realizată duminică de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii.

Potrivit sursei citate, pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun”, arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

20 de Comentarii

 1. He? Campanie politica sau ce? Va duceti si la mama dac- o fi?

 2. Ce nu face balaoachesul pt ceva voturi in plus…ar trebui ca familia marelui actor sa interzica pelerinajul electoral.

 3. Ce jigodie! Ce nu face omul pentru voturi! După ce l-a mângâiat oe Bibi pe creștet să vadă americanii că e de partea evreilor,Ciolacu acum se da in stambă să vadă fraierii că-l !doare ! Huuo jigodie care îți bați joc de militarii români! Când au murit cu elicopterul in pământ niste militari în Dobrogea,te-ai dus la părinții militarilor sa-i prinzi de umeri! O javra ordinara! Free Palestine!

 4. Desigur că la Alexandra Ivanov, care a murit gravidă pe caldarâmul din parcarea Maternității din Botoșani, nu a mai venit nimeni în vizită – nici măcar ministrul sănătății sau un pârlit de secretar de stat, nici măcar un șofer sau o secretară-amantă. Pentru că, vedeți voi, Guvernul României lucrează pentru oameni. Pentru oamenii speciali, pentru oamenii cu epoleți, pentru oamenii cu șorțuleți, pentru oamenii frumoși sau pentru oamenii cu origine socială sănătoasă.

  La fel ca Alexandra Ivanov, mai sunt foarte multe milioane de fraieri plătitori de taxe și impozite, pe care primul ministru al României nu îi va vizita niciodată în spital. Așa e dacă nu ești șmecher, vei muri ori prin niște azile ale groazei, ori privind la spatele întors al asistentei, care n-a primit suficientă șpagă, ori la mașinile de sute de mii de euro ale somității care conduce moșia personală numită la mișto spital. Așa e viața sau mai degrabă moartea, dacă ai ghinion. „-Ghinion!”, cum ar spune un mare clasic al statului eșuat.

 5. Putea sa-i scaape lui Ciolacu ac. ocazie?
  Cu sau fara…. are aceeasi ”apreciere” din partea romanilor. E precum premiul primit de Presedinte. Nici nu-l ajuta, nici nu-l incurca.

 6. Ciokalaku & Rafila un pic de publicitate electorală ?
  Sunt cumva rude cu Actorul ? măR🤮g…
  ■[RumburKK- StatMajoriZdu Gărzilor Patriotice Tulcene -RumburKK]■

 7. Ciolac(ule), cat de uman vrei să pari acum ca sunt alegerile. Dar ce nu mergi dumneata și Rafailal tău în spitale din orașele mici? Ti frică să nu iei șuturi în poponeț….Nu-l folosiți pe bietul om în campania voastră jegoasa. Tu împreună cu (mă) Ciuca ,fondatori PCR ( partidul comasat Român) mai bine v-ați da demisia din fruntea partidelor voastre, ca vine GEOANA și va schimba pe to(n)ți.

 8. Ciolacu urmeaza sa mearga si la moastele sf Parascjieva ,sa vada daca totu-i in ordine

 9. TRĂIASCĂ DREPTUL LA LIBERĂ EXPRIMARE A GÂNDURILOR, LIBERTATEA DE OPINIE ȘI RESPECTAREA DREPTURILOR CONSTITUȚIONALE! CĂ DOAR E „DEMOCRAȚIE” ȘI STAT DE DREPȚI, TOVARĂȘI!

  Desigur că la Alexandra Ivanov, care a murit gravidă pe caldarâmul din parcarea Maternității din Botoșani, nu a mai venit nimeni în vizită – nici măcar ministrul sănătății sau un pârlit de secretar de stat, nici măcar un șofer sau o secretară-amantă. Pentru că, vedeți voi, Guvernul României lucrează pentru oameni. Pentru oamenii speciali, pentru oamenii cu epoleți, pentru oamenii cu șorțuleți, pentru oamenii frumoși sau pentru oamenii cu origine socială sănătoasă.

  La fel ca Alexandra Ivanov, mai sunt foarte multe milioane de fraieri plătitori de taxe și impozite, pe care primul ministru al României nu îi va vizita niciodată în spital. Așa e dacă nu ești șmecher, vei muri ori prin niște azile ale groazei, ori privind la spatele întors al asistentei, care n-a primit suficientă șpagă, ori la mașinile de sute de mii de euro ale somității care conduce moșia personală numită la mișto spital. Așa e viața sau mai degrabă moartea, dacă ai ghinion. „-Ghinion!”, cum ar spune un mare clasic al statului eșuat.

 10. Proștilor, am vrut să spun deștepților, de când a apărut omul pe planeta asta au existat privilegiați. Sunteți doar săraci la creier și cu multe frustrări. Sigur, o să vină ciolacu la căpătâiul vostru, numai să-i creați oportunitatea. Vă calculează parere cât mai spurcați planeta.
  Hei, cenzura, sari la cap!

 11. Au dat drumul la Apa Calda dupa 6 zile ! Avem Apa Calda !

 12. Lasand la o parte toate rautatile unor skarbe umane, aceste vizite sunt benefice ptr Florin, aratandu-i ca multi romani sunt de partea lui, il sprijina si ca nu este lasat de izbeliste.
  [KktkuMotZ: sef de Stat Major la Garzile de PaZit vacile CAP-ului]

 13. Acum o sa ne anunte antenistele daca Ciolacu si Rafila i-au giugiulit barzoiul lui Piersic.

 14. Covrigarul National s-a dus sa-l viziteze pe Mascariciul National, adica paine si circ !

 15. Eu iți spun sincer Marcele. Până la testul ADN semeni cu Buză de Iepure și nu te-am chemat să tragem un remake la Promontoriul Groazei că Nick Nolte e boring ci vezi, ăia de-l aduseseră pe Mickey Rourke la filmul cu cascadorii epice românești, pot s-o contracteze pe Amy Smart ca asistentă până imi înapoiază ăștia de aici stimulatorul? (Anna Szeles inposibil de învins)

 16. Covrigarul e convins ca aduce voturi, ca doar e campanie electorala.

 17. Florin Piersic este din Comuna Corlata – judetul Suceava – este Moldovean la origine .
  Sa lingi unde ai scuipat este gretos din partea Gonaciului lui Haisan .
  Moldovenii sunt si au fost cei care au dus Faima in Ro. in multe situatii ……. Iorga , Enescu , Eminescu , Nadia Comaneci , Ilie Nastase cei contemporani – ca sa nu mai vorbim de Stefan cel Mare .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.