Ciucă, un liberal ”pursânge”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat vineri, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Argeş, că în prezent nu s-a schimbat nimic din valorile tradiţionale ale partidului, dar s-a schimbat contextul internaţional.

„Nu s-a schimbat nimic din valorile, din virtuţile şi Partidului Naţional Liberal. Ce s-a schimbat atunci, doamnelor şi domnilor? S-a schimbat lumea, s-a schimbat contextul internaţional. Trăim un conflict înapoia graniţei noastre, trăim într-o succesiune de crize, de probleme (…) pe care a trebuit să le gestionăm. Suntem aproape de o serie întreagă de alegeri (…), nu doar la noi, ci în toată Uniunea Europeană (…). Este anul, spun analiştii, unde se desfăşoară cel mai mare număr de alegeri în cel mai mare număr de ţări. Toate chestiunile acestea sunt elementele care s-au schimbat”, a declarat Ciucă.

El a adăugat că liberalii trebuie să se implice în continuare în asigurarea stabilităţii României.

„Partidul Naţional Liberal trebuie să fie cel care îşi asumă în continuare responsabilitatea asigurării stabilităţii politice a ţării, a dezvoltării, a securităţii şi siguranţei cetăţenilor români. Asta trebuie să facă Partidul Naţional Liberal de aici înainte”, a mai afirmat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

  1. Ciucă, un liberal ”pursânge” din rasa ” marele Alb „. Numai sa nu-l loveasca vreo pesta..

  2. Astia sunt atat de liberali incat daca-i intrebi ce semnificatie are sintagma PRIN NOI INSINE, se duc sa caute pe internet, sau o intreaba pe ambasadoarea americana.

  3. P$DNL un fals grosolan la fel condicatorii comasatilor Covrig si Gheneral camg rosolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.