(VIDEO) Criminalul, capturat! Detalii halucinante

Individul care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci, miercuri, în zona orașului Făget, a fost prins de către polițiști în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit unor surse judiciare, Ionel Boldea a fost prins de către polițiști joi dimineața, în jurul orei 02.00, într-o mașină, în apropiere de locuința sa din satul Bichigi.

Oamenii legii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru că bărbatul de 33 de ani nu a opus rezistență.

În momentul capturării, criminalul a spus că maşina în care se afla era a unui prieten care este plecat la pescuit, apoi a declarat că o icoană l-a împins să comită crima.

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că păţeşti rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresaţi că e rău. A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, poliţiştilor,  în timp ce era încătuşat.

Era drogat

Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineața, în momentele în care a comis atacurile asupra celor șase persoane din zona orașului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea de afla sub influența unor substanțe stupefiante.

După ce a fost prins de polițiști, joi dimineața, în apropierea locuinței sale din satul Bichigi, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate e cocaina.

Apropiații susțin că agresorul îi cunoștea pe cei doi soți pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinții fostei iubite

Individul în vârstă de 33 de ani a atacat, miercuri dimineața, un bărbat și o femeie, soț și soție, aflați la jogging într-un parc din orașul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o mașină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, dar fără succes.

Miercuri, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget, au fost făcute publice și câteva imagini în care apare Ionel Boldea. Astfel, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din fața unui magazin din localitatea Temerești, se poate observa cum individul încearcă să spargă ușa localului, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, dar nu reușește.

Aproximativ 200 de polițiști au fost mobilizați cu scopul prinderii criminalului din Făget, fiind instituite filtre în patru județe. De asemenea, individul a fost căutat și cu ajutorul unui elicopter și al unei drone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. ar trebui ca reporterii sa vorbeasca despre caz cu un medic pshihiatru. Cand esti bolnav….nebun…Problema ca statul roman ar trebui sa acorde mai multa atentie oamenilor cu probleme psihice….medicamente gratuite….internari…asistenta medicala….ca acum ..daca nebunul nu vrea internat …medicii nu-l pot interna. Este foarte interesant cum oameni slabi au o putere supranaturala….am vazut caz in care o fata de 50 kg a pus jos doi brancardieri de 100kg si inalti de doi metrii.

  2. Icoana care l-a scos din casa avea chipul Sf Slugarel Tudorel Becisnicul ..mai zicem ca exista tamaduire prin expunerea icoanei Sf Tudorel, populatiei…

  3. Sloganul „VREM O TARA CA AFARA” s-a indeplinit in maxim 3-4 ani! Exista chiar ar de toate relele in romania:drogati,droguri,crime,criminali liberi(legea e interpretata dupa moft),homo si lesbi(referenfumul a aratat altceva),pistolari cu „drept” de orice,rapiri de copii pentru infiere(a se citi vanzare),acte cu continut fals prin declaratii pe propria raspundere necontrolata de organele in drept,si,drepturi reale…ioc! In ce hal a ajuns patria mamă cu bipezi care subtil spun ca reacționează ca animale bipede „in calitate de OM”!

  4. Traficul de droguri in Romania e controlat de SRI si DIICOT. Securistilor de ieri si de astazi le convine de minune ca sa existe drogati in societatea romaneasca deoarece prin ei drogatii se poate controla foarte bine societatea. Cand sristii au nevoie de un eveniment iesit din comun care sa abata atentia maselor de la un subiect incriminator pentru ei aparut in mass-media romaneasca este impins in fata un asemenea drogat sa omoare oameni nevinovati pe strada. E de ajuns sa i se mareasca doza sau sa i se dea acestuia droguri halucinogene foarte puternice ca acesta sa se transforme intr-o masina de ucis oameni. Sau sa-i injure si sa-i tracaseze pe psdsisti si pe liderii lor. E de notorietate ca camasile #rezist, care actioneaza ca o structura aproape militara sunt consumatoare de droguri. Exista inregistrari video in care liderii #rezist declara ca se drogeaza sau sunt filmati drogandu-se si DIICOTUL si SRI nu iau nici o masura.

  5. @Albert Zweistein

    pe forumul anterior, tot pe acest caz, v-am scris ca aveti nevoie urgenta de coerenta!

    si pentru asta nu este nevoie sa luati droguri, puteti ajunge ca cel in cauza!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.