CTP a epuizat epitetele. ”Prostălău agresiv, corupt, nesimțit, mincinos, arogant…”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ”explică„ într-un mod fără echivoc de ce nu e de acord  cu medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD – PNL la Primăria Capitalei.

CTP îl jignește, într-o postare pe Facebook, pe medic, afirmând că e ”prostălău, agresiv si corupt”, fără a prezenta în acest sens vreo dovadă, scrie pesurse.ro.

„De ce el?

PSD și PNL nu mai știu cum să scape de Cîrstoiu, deoarece purtările în campanie ale lui domdoctor merg de la ridicol până la respingător.

Întrebarea este: de ce l-au ales? Răspuns: întrucât calitățile sale corespund perfect calităților oricărui fruntaș pesedist sau liberal – să fie corupt, plin de bani, nesimțit, mincinos, arogant și, nu în ultimul rând, un prostălău agresiv atotzâmbitor.”

Liderii alianţei electorale PSD-PNL au stabilit, într-o şedinţă desfăşurată la Palatul Victoria vreme de peste trei ore, ca depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu pentru funcţia de primar general al Capitalei să aibă loc, luni, la începutul săptămânii viitoare, au precizat surse politice pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, liderii coaliţiei ar fi vrut să depună chiar pe 16 aprilie candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere din cursă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

18 Comentarii

 1. Un candidat PSd pnl dupa chipul si asemnarea conducerii partidelor. Fara minciuna si smenuri nu exista. Ce naste din pisica soareci mananca.

 2. Prostălău ,corupt,agresiv,atotzambitor ca și unchiul Ilici.🤣🤣🤣🤣🤣👍

 3. CTP a fost respins la examenul pentru un post la „spatii verzi”, sau nici nu a depus „aplicatia” ?
  Oricum vad ca ramane activ pe facebook, pana cand cei de la Atlex isi va recupera laptopul, pentru neplata ratelor.

 4. Ce se naște din pisica,soareci prinde! Cum a fost aseară la Petrov? Ți-a plăcut aseara la Petrov? Huuo coruptule cu apartament dupe soare cu în Mamaia din bani de bugetar! Huuo hoțule, coruptule! Du-te la piramide sa calaresti o cămilă nu pe mitici!

 5. Cine e ctp asta? E ala de care s-a anuntat pe la televiziuni ca a evadat dintr-un spital de debili mintali?!?

 6. Numai sa nu fie si locul de la primaria capitalei aranjat ca locul de la Cotroceni cand P$D l-a favorizat intr-un alt doilea mandat, cu mult iubita de CTP dumna cu o coafura de pavian cu mantie, ajuns si pe la CNCD. P$D isi imparte functiile politice, cedeaza primaria, primeste alt ceva in schimb Ciolacu alt mandat. Nicusor Dan fiind in mai multe luntrii si cu USR si PNL. Si doctorul Ciratoiu circula cu metroul in mai multe luntrii si PSD si la PNL „comasat”.
  CTP face un seriviciul comasatilor P$DNL il injura pe Cirstoiu de astq fiind pus acolo sa atraga voturi pentru Nicusor Dan.
  Dr.Carstoiu este un alt Dancila, trimis sa piarda nu sa castige el sa scoata lumea la voturi pentru Nicusor Dan, pe post de sp3rietoare.

 7. un paranoic cu 5 divorturi, copilul fara bac si el se propunea la cotroceni din partea psd acu 25de ani.
  orice arasar ajunge o gloabă

 8. PSD „pe ce pune mana” distruge.
  Asta s-a intamplat si in ac caz. Nu este prima oara.

 9. Este adevarat,este un prostalau.I-am auzit un discurs la un post de radio.Are vorbele la el,de marlan interlop.

 10. singur CTP este Cristian Tudor Popescu. Stai linistit ca niciodata nu si-a pus problema sa se supere cand un neica nimeni ca tine il poceste. Si apropo,este si va ramane cineva in istorie, fata de Gadea-Badea-Ciutacu care sunt niste gunoieri. Aidoma tie.

 11. Ctp-ul s-a descris pe sine, caracterizarea făcută i se potrivește foarte bine și lui.

 12. Cu sau fără ctp, domdoctorul o să dispară-n ceață așa cum a apărut. Ah, serviciile…

 13. Cum de l-au găsit pe Cirstoiu de nici votanții monstruoasei coaliții nu-l votează? Cum adică are 8% și coaliția 36%?

 14. Catre cei care il injura pe CTP: ar trebui sa vi se retraga dreptul de vot.
  Cirstoiu reprezinta clar mafia din sanatate: doctori spagari, balans intre bani in plic si trimiteri la clinici private (detinute tot de el), manageri pusi si controlati politic etc.

 15. Oare ct p ro stănacu’ s-o fi convertit la userism-șoroșism ? Că parcă îi suflă in MSdos înmulțitorului olimpic al șobolanilor 🐀🦒.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.