Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 kg

Andreea Marin, femeia pentru care nu există ,,NU SE POATE”, a oferit cel mai vulnerabil interviu de până acum. Om de comunicare, jurnalist, producător TV, antreprenor, Andreea se află în topul celor mai de succes femei de media din România. 

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare TV din România s-a deschis în fața publicului Fain & Simplu. În acest episod, vei găsi o mărturisire sinceră despre succes și aparenta lui putere, divorț, fricile unei mame singure, presiunea din partea societății și cum poți transforma toate acestea în resurse de putere interioară.  

            Cum a învățat să fie blândă cu ea însăși după 40 de ani? Cum îți descoperi vulnerabilitățile când pe umerii tăi apasă presiunea de a fi mereu perfectă, un model pentru ceilalți? Care a fost momentul care i-a transformat viața Andreei Marin? 

Conversația care a impresionat publicul conferinței Fain & Simplu de la Teatrul Regina Maria din Oradea este acum disponibila pe YouTube sau audio pe Spotify, Apple și Google Podcasts.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. Nu ne spuneți și cum a reușit Andrea Marin să se îngrașe 30 kg mâncând minim de de 3 ori pe zi și seara?

  2. Geaba, Andreea.Varsta nu iarta.Incearca sa te impaci cu inevitabilul.
    Fi o mamaica inteligenta si roaga ziaristii de doi lei sa nu te mai bage in fata.Iti fac mult rau.

  3. daca incepe sa li se lungeasca fatzaul si sa arade cadaveric, e clar ca iau venin de sarpe sintetizat, adica ozempic. vai de sufletele lor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.