Datoria lui Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu pare să le dea replica liberalilor care l-au criticat în ultima vreme, printr-o postare pe Facebook. Ciolacu ia distanță de „bla bla-ul politic”, spunând:  „actul de guvernare este mai important decât păruiala politică”.

„Un partid responsabil se află la conducerea ţării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-şi expune în piaţa publică frustrările politice. Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu priorităţile cetăţenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care ţin de viaţa oamenilor obişnuiţi, de nivelul de trai şi de problemele lor de zi cu zi”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că, în calitate de premier, are datoria să vină cu soluţii concrete la realităţile din ţară.

„Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenţi, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situaţia. Lipsa de acţiune şi bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Şi nu voi permite niciodată aşa ceva! Nu fug de răspundere şi nici nu caut vinovaţi în trecut. Românii îi ştiu mai bine pe vinovaţi. Rolul meu este să vin cu soluţii, să asigur stabilitatea politică şi economică a României, să răspund la problemele cetăţenilor şi să îi protejez pe cei afectaţi de creşterea preţurilor. De asta mă voi ocupa. Scandalurile şi disputele care ţin de menajeria politică le las în seama altora”, a transmis premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8477 Articole
Author

1 Comentariu

  1. Urasrul ori e prost ori o face pe prostul, cica munceste pentru situatia celor multi din Romania! Se vede ursar de buzau, in garba lor pui toate cresterile, de la ei se scurg banii din cont pentru confortul nesimtirii voastre, Ursar mincinos ce esti! In loc sa reduci si sa tai de unde trebuie urgent, tai laolalta prin cresterea preturilor la liber a fiecaror produse de patroni! Ba ursare, ce preturi au scazut? Cele de la lidl a caror marfa vine din import, cartofii noi care se strica repede? In rest, 0,2 bani la fiecare produs din lista! Dar omul nu mananca lista, ursare, mananca mancare pregatita in casa, ursare si preturile adunate sunt mai mari ca in iunie 2023! Dar salariile si pensiile celor mentinuti fara indexarea reala din ianuarie 2023, indexarea de pe 2921, de ce nu dau restul din indexare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.