Dinamo Bucureşti, fără drept de apel în fața FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (3-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Sibienii au avut un final remarcabil de primă repriză, înscriind cele trei goluri într-un interval de opt minute, prin Ionuţ Stoica (38), Raul Opruţ (41) şi Cristian Neguţ (45).

La gazde a revenit în acest meci mijlocaşul Dragoş Iancu, intrat pe teren în min. 85, după ce a suferit o fractură la picior în data de 24 septembrie, într-un meci Petrolul – FC Hermannstadt.

Dinamo venea după două victorii şi un egal.

Sibienii au pierdut un singur meci acasă în acest sezon, în prima etapă.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, FC Hermannstadt cu 4-0 acasă, iar Dinamo cu 1-0.

AFC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti 3-0 (3-0), Stadion Municipal – Sibiu
Au marcat:
 Ionuţ Stoica (38), Raul Opruţ (41), Cristian Neguţ (45).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
Arbitru video: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitru asistent video: Cosmin Vatamanu (Bucureşti)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) – CCA, Octavian Goga (Braşov) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. O PROBLEMA care se petrece pe stadioanele din Romania(asa ceva nu se vede in Europa!) este faptul ca SCARILE de acces si CULOARELE de evacuare sunt pline de spectatori care nu vor sa-si ocupe scaunele trecute pe bilete.
    In caz de AMBUSCADA sau NECESITATE urgenta,clubul organizator si jandarmeria se vor face RASPUNZATOARE de incidente cu victime.
    Cineva trebuie sa ia masurile LEGALE !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.