Djokovic nu-și găsește cadența

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost învins vineri de cehul Tomas Machac, locul 44 mondial, în trei seturi, 6-4, 0-6, 6-1, în semifinalele turneului ATP 250 de la Geneva, dotat cu premii totale de 579.320 de euro.

La Geneva, Djokovic a continuat pregătirea pentru Roland Garros, cu doar câteva zile rămase până la debutul turneului de Mare Şlem, la care deţine titlul. Sârbul nu a atins finala la niciunul din cele cinci turnee la care a participat în acest an.

Tomas Machac, în vârstă de 23 de ani, care până acum nu trecuse de sferturi de finală la un turneu ATP, va juca în finală cu învingătorul dintre norvegianul Casper Ruud (7 ATP) şi italianul Flavio Cobolli (56 ATP).

Djokovic va debuta la Roland Garros contra francezului Pierre-Hugues Herbert.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Djokovic a scăzut dramatic in joc după ce a refuzat testul antidoping dinaintea unei partide.Concluzia o trage fiecare.
    Ar trebui eliminate și energizantele.
    Swiatek plicuri întregi de energizante in timpul partidelor de tenis.Fara ele ar scădea mult in joc.

  2. Ca din întâmplare I-a căzut o sticla de apă în cap când se afla în teren, l-a făcut KO, și de atunci ce să vezi nu-i mai merge. Dacă părintele lse afișează cu steagul Federației Ruse copilului i se strepezesc dinții.

  3. Deja au început calificările la Roland Garros de o săptămână. Nici un jucător care are șanse să câștige nu joacă în turneele premergătoare-de pregătire-până în finala. Ar ajunge gata obosit la turneul care contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.