Elevă terorizată de învățătoare: Cazul a ajuns la poliție

copil-trauma-cearta

O învăţătoare de la o şcoală din Constanţa este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, o elevă de 7 ani.

Cazul a fost semnalat poliţiştilor încă din 10 ianuarie, iar marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunţat că a fost întocmit dosar penal împotriva cadrului didactic.

”Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa este abilitat să comunice următoarele: La data de 10 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din Municipiul Constanţa ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, o elevă de 7 ani”, transmite marţi IPJ Constanţa, într-un comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Daca ați ști cate cazuri de frustrate de acest gen sunt in tara! Astea au o problema cu sinele, urla și lovesc amenințând proprii copii! Dar sunt învățătoare! Huidumele violente NU au voie să lovească, sa jicnească copii indiferent de vârstă, mai ales că sunt minori! Dodica, daca as fi in locul mamei, as cere despăgubiri uriașe madamei pentru a o învăța minte, nu numai pe ea, sa nu mai facă nimeni asemenea oribilitati! Dar, cum legislația din România e excesiv de stufoasă și dezinteresul de a o schimba, reduce sau imbunatati e prioritate zero, vă dați seama că acest comportament se extinde pe menținere!

  2. Asta-i chiar o surpriza. De obicei cei terorizati sunt dascalii.
    Eu stiu un caz de la o scoala din Brasov la care am o nepotica, unde doi teroristi din clasa 2-a terorizeasa toata clasa, nu doar invatatoarea…….[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.