Euforie la Hunedoara! Corvinul, în finala Cupei României

Stadionul Michael Klein a fost arhiplin la meciul în care Corvinul a bătut echipa adversară, FC Voluntari, ajungând în finala Cupei României. Corbii au jucat spectaculos, până în ultimul minut al meciului, care s-a încheiat cu 3 la 1 în favoarea lor.

 

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a spus Florin Maxim, după finalul meciului. 

Victoria Corvinului a creat o adevărată euforie pe rețelele se socializare, bucuria fanilor transformându-se în mii de mesaje de felicitare la adresa echipei hunedorene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. apare si roboțica secsuala
  de-i explodeaza lithium.ul in baterii!

  (cenzura trebuie prevenita)

 2. asta este nivelul fotbalului din romania, un puscarias pe post de finantator si de antrenor desi nu are nicio calificare campion la liga 1 si cupa romaniei ajunsa o batjocura cistigata poate de echipa de liga a doua care la poza de dupa o victorie ce credeti ca isi arata, muschii. stati sa ii vedem in cupe daca cistiga cind va da de o echipa adevarate nu de ratati de prin lume veniti aici sa mai ia un ban.

 3. @Nicu: nu e vina lor ca tu nu ti-o vezi de burta. si nici vina lu Becali, ca mori de foame

 4. Da’ Lucescu ce zice? Sau e dinamovist acum? La cele 80 de milioane cat ii este evaluata averea nu poate sa arunce si el o juma de milion la echipa care l-a format ca om? Ca sa nu mai vorbim de varsta! Ce mai faci cu banii aia daca acum cat esti in viata nu iti arati aprecierea fata de echipa ce te-a format?

 5. @GHEO33- esti in eroare, nu am burta si nici macar nu mor de foame am muncit cit nu ai tu virsta si am o pensie bunicica dar nu sint deloc prieten cu puscariasi care in loc sa fie la cules stuful sint vectori de imagine pentru unul ca tine, sau derbedeii care sa pzeze dezbracati. Sa stii ca eu nu l-am vazut niciodata pe Cruaif, maradona, mesii si ale celebritati autentice pozind la bustul gol. Astia de la noi bine ca au patratele pe burta si nimic in cap. De aceia vor ramine doar cu amintirea patratelelor si atit. Vezi avem scara de valori complet diferita asa ca vede-ti de treaba ta, ramii in lumea ta.

 6. Unde mai pui că n-au apelat la serviciile unor ghanezi, portoricani, sau alți colorați, demonstrând că se poate și fără ei !
  De ce să nu câștige niște sume frumușele niște băieți de-ai noștri , mai ales că dacă sunt serioși pot face și performanță !
  Felicitări tuturor !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.