Foști șefi FBI: SUA, ținta „invaziei soft” a unor ”divizii” de tineri din regiuni ostile

Zece foști înalți oficiali FBI și experți în contrainformații le-au trimis o scrisoare liderilor Congresului SUA, în care avertizează că administrația Biden a facilitat o „invazie soft” a unor bărbați tineri provenind din țări și regiuni ostile. Scrisoarea a fost trimisă pe 17 ianuarie, înainte ca guvernatorul Texasului să invoce ”clauza invaziei” din Constituția SUA, pentru a mobiliza Garda Națională la frontiera cu Mexicul. Foștii oficiali FBI avertizează că în SUA pot urma atacuri teroriste.

Scrisoarea foștilor oficiali din serviciile de informații americane amintește de scrisoarea generalilor în retragere din Franța, din aprilie 2021, în are aceștia avertizau că va izbucni un „război civil”, cu ”mii de morți”, dacă guvernul nu va apăra valorile civilizației francize. Ambele scrisori au fost publicate cu circa un an înaintea alegerilor prezidențiale. Presa internațională a reacționat negativ la scrisoarea generalilor francezi, remarcând limbajul ”scandalos” și faptul că a fost trimisă în ziua în care se împlineau 60 de ani de la puciul eșuat al generalilor din Algeria împotriva președintelui Charles de Gaulle. Rămâne de văzut care va fi reacția la scrisoarea foștilor oficiali FBI, una care, spre deosebire de cazul francez, se referă strict la riscuri de securitate, fără vreo referire la teoria „marii înlocuiri” a populației sau la valorile naționale.

 

Statele Unite se confruntă cu un pericol nou și iminent

”În calitate de foști oficiali în FBI cu mare experiență în combaterea pericolelor la adresa țării, vă scriem pentru a ne exprima îngrijorarea în legătură cu o amenințare specifică de actualitate, care poate fi una dintre cele mai insidioase la adresa Statelor Unite.

Pericolul vine din însăși natura amenințării. Războaiele și spionajul, atentatele și protestele au fost, din păcate, modalități obișnuite de a crea instabilitate, intimidare și insecuritate. Țara a avut de-a face cu ele de-a lungul istoriei sale și le-a făcut fata, chiar dacă nu ușor.

Amenințarea despre care vorbim astăzi este nouă, deloc familiară. În istoria  modernă, Statele Unite nu au suferit o invazie, dar acum avem de-a face cu o invazie. În Statele Unite sosesc în valuri tineri de vârsta recrutării sosiți din toate colțurile lumii, mulți din țări și din regiuni care nu sunt deloc prietene. Nu acostează la țărmurile noastre și nici nu vin în desant aerian, ci traversează la pas frontiera terestră, despre care s-a spus la nivel internațional că este slab protejată și că aici li se permite accesul.

Cu greu poate fi exagerat pericolul reprezentat de prezența în interiorul granițelor noastre a ceea ce putem compara cu o armată cu mai mute divizii de bărbați tineri din țări și regiuni ostile, oameni al căror trecut ne este total necunoscut. Printre ei se află mulți indivizi opriți de oficialii de la frontieră iar apoi lăsați să intre în țară, împreună cu un număr șocant de mare de indivizi care au evadat.

În lumina acestei penetrări descurajante și fără precedent a unor actori străini neinvitați, putem spune că securitatea țării este redusă în mod dramatic în acest moment. Armata națională, legile și alte bariere protectoare care au oferit securitate în trecut au fost ocolite în ultimii trei ani.

În 2021, caracteristicile demografice ale grupurilor care trec de frontiera poroasă din sud au început să se schimbe. A crescut numărul bărbaților tineri din întreaga lume care vin neînsoțiți și cu motivații dubioase. Ei au devenit profilul obișnuit al celor care trec frontiera țării. Un număr mare se aflau pe lista teroriștilor căutați sau vin din țări considerate sponsori ai terorismului, în mod clar ostile Statelor Unite.

Este un fapt alarmat, în lumina atacurilor Hamas asupra Israelului, de pe 7 octombrie. Cei care au luptat împotriva terorismului știu că, din punct de vedere istoric, succesul atacurilor teroriste invită la noi atacuri. Știm că liderii teroriști se folosesc de tineri cu personalități ce pot fi manipulate pentru a executa asemenea atacuri.

Este trist să o spunem, însă, având un număr mare de bărbați tineri în interiorul granițelor noastre care ar putea ataca grupuri de oameni neînarmați, este de luat în calcul posibilitatea repetării unor atacuri precum cele de pe 7 octombrie. Ar fi o neglijență să nu luăm în calcul, în cei mai direcți termeni, o asemenea posibilitate. Lumina roșie începe să clipească.

Însă această îngrijorare nu pare să atragă atenția așa cum trebuie. Directorul FBI a stabilit corect nivelul alertei de securitate la 7/10. Însă după aceasta au urmat puține discuții despre cum frontierele nesigure sunt o cauză a acestui mediu tot mai periculos. Este o îngrijorare care are nevoie de atenție, nu de ignorare.

Orice violare a legilor imigrației sporește riscurile, iar creșterea numărului bărbaților tineri și singuri care ajung în orașele americane este alarmantă și periculoasă. În plus, ei nu vin doar din regiuni legate de terorism, ci vin și din China și Rusia – adversari ai SUA care aspiră la distrugerea infrastructurii noastre naționale.

Din aceste motive, elementele recentei creșteri a numărului de imigranți nu sunt un accident sau o coincidență. Acești bărbați sunt potențiali agenți în ceea ce pare să fie o penetrare strategică accelerată, o invazie soft gândită pentru a obține acces într-o țară care nu poate fi invadată militar, pentru a produce aici niște daune catastrofale atunci când inamicii vor considera că este necesar.

Această nouă realitate, acest ”cum nu s-a mai văzut până acum” merită o atenție mai mare. Frontierele trebuie păzite în fața acestor tineri, iar cei care au intrat deja ilegal trebuie identificați și deportați fără întârziere. Asta va necesita acțiuni coordonate și în cooperare ale FBI, Departamentului Securității Interne și ale restului Comunității de Informații.

Încurajăm aceste acțiuni și o mai mare atenție din partea Congresului la aceste amenințări. Țara a fost invadată, o invazie care va continua cât timp inamicii țării vor percepe că o tolerăm. Dacă nu este oprită, Statele Unite vor fi mult mai puțin sigure. Știind toate acestea, ar fi rușinos să se întâmple un atac îngrozitor, un atac ce putea fi împiedicat, împotriva americanilor nevinovați sau a infrastructurii care menține țara sigură și funcționala. Ar însemna că guvernul a greșit cumplit in îndeplinirea datoriei de a apăra.”

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

36 de Comentarii

 1. Abia acum au aflat americanii ? Franta este invadata de zeci de ani de catre zeci de milioane de „prieteni”, care vor fi majoritari nu peste mult timp, iar francezii nu s-au prins, inca.

 2. Urmeaza un nou razboi de secesiune.Yugoslavia va fi la pitici fata de milioanele de morti ce se vor inregistra in noul razboi civil.

 3. E clar ca politica ‘resurselor umane’a SUA e o politica imperiala,americanii nu sunt un popor,ci un conglomerat de popoare mai mari si mai mici,intre care pot exista frecusuri generate de ura istoriei comune,inainte de emigrare ,de ex conflictul existential dintre arabi si evrei ‘exportat’de imigranti in SUA
  E un pericol pe care masoneria care conduce SUA il desconsidera, cel putin la democrati,republicanii au inceput sa se trezeasca
  Acelasi tip de conflict este in Rusia,alt imperiu amlgamat cu 65% crestini rusi,restul mongoli islamici sau animisti in Exremul Orient,pericol semnalat recent de patriarhul Kirill al Moscovei
  Ministrul Soigu din familie de crescatotri de reni,e animist, cu tata tuvan mongol,mama rusoaica :))))

 4. Un conflict ȘI-MAI-ȘI este in Urcaca, între „poporul superior” Urcac si restul minorităților, mai ales Rusofonii…măRog…🤣
  {● RomPorKKaK ●}

 5. un pericol nou și iminent,
  „clear and present danger”
  cum se spune in filmele de la Hollywood.

 6. Imperiile mor de indigestie, zicea Napoleon. Așa s-a întâmplata cu al lui și ale altora și așa s-ar putea întâmpla cu al amerlocilor. Poate-i prematur, dar s-ar putea să avem și noi o bucurie. Succesuri.

 7. Vin vremuri interesante la Murica. Noi sa fim sanatosi, sa avem berica rece si TV-ul deschis. Spectacolul va fi di granda. Karmaizabici!

 8. @Prostia…bla bla
  „Acelasi tip de conflict este in Rusia,alt imperiu amlgamat cu 65% crestini rusi,restul mongoli islamici sau animisti in Exremul Orient,pericol semnalat recent de patriarhul Kirill al Moscovei”. Pe cuvantul tau de pionier? Mergi pe smenu’ ca daca noi suntem in cacao, mai sunt si altii pe drum care se apropie. N-asa? Buey, stii care e diferenta dintre sah si poker? O s-o afli!

 9. Urmeaza o NOUA PARADIGMA … exista un PLAN SUBTERAN !
  FAPTUL ca prin „PRIMAVARA ARABA” au fost fortate milioane in UE si ca in USA
  straniu au fost la fel fortate milioane … e cu unj TALC ascuns 🙁
  (n-o sa le reuseasca !)
  Faptul ca totul in LUME accelereaza spre DREAPTA -> voit spre FASCISM e … supraveghiat ! 😐

  DA ! Sunt momente cand cei din umbra contracarand de secole ACTIV(!) pe „cei” cu „SIMBOLURIE” religios-straniu-PAGANE pe DOLLAR
  … aidoma unui fluture in Brazilia batand usor din aripi …
  sa provoace URAGANE in zone …. in care bat de obicei
  doar alizeele 😉
  😮
  !

  3301

 10. „@mishteaux🤞🤞🤞 spune:
  20 SEPT. 2023 LA 9:29
  „(vedeti USA … la ei din TEXAS va incepe „revolutia” 😉 )”
  E asta o … PROPHETIE ? 😮
  Tradezi 😉 iar ceva interessant … ? 🙁”
  ______________

  in „23 ianuarie” s-a dat startul „operatiei” 🙁 in care USA (veti vedea clar in timp!)
  va avea COLOSSAL 🙁 de suferit ca STAT FEDERAL ?

  MISHTEAUX … prophetul carui straniu DUMENZEU esti ? 😮 🙁 🙁 🙁
  IQ>145 ❤️❤️❤️
  [Totul e , vazut cu „mintea de pe urma” … cu TALC ! in ce straniu codat spui ! INVIZIBILE 😎🤔😢!]

 11. ISRAELUL a pierdut razboiul PR
  a fost judecat OFICIAL-INTERNATIONAL 🙁 ca GENOCIDAR in GAZA !

  MDA ! 🙁

  [imi doresc ca romanii sa tina asta ascuns ! Doear evreii sunt … evrei !❤️❤️❤️]

 12. Imperiul roman a căzut pradă popoarelor migratoare. Istoria se repetă!

 13. @Elena Popa
  „În 11 septembrie unde ați fost?” Ha ha, pai cine a organizat 9/11?

 14. vor ramane SUA un „good business” sau icrele se vor muta in alta parte? daca isi vor muta icrele, desi nu cred pentru ca pozitia dominanta a FED este hotaritoare in orice varianta, cit timp va merge asa, se va pirjoli terenu in concordanta cu „dupa noi, potopul”? unde insa sa-si mute icrele stapanii, europa e nesigura, asia nu prea, africa e cam pe mina chinezilor…Antarctica? ca le-a luat ceva timp sa ajunga azi, aici la nivelul la care se manifesta aceasta devenita monstruozitate numita SUA: doua razboaie mondiale, multe razboaie locale, falimente si pandemii, crearea „terorismului” si deopotriva a luptei impotriva terorismului, vicierea democratiei, dubla morala, corporatizarea… ca sa se retraga in Antarctica de exemplu, virtualul ar trebui sa functioneze bine de tot si extins la nivel mondial … dupa cum stau prajitii cu ochii-n telefoane… dar mai dureaza cel putin tehnologic, probabil in curs de implementare…

 15. Cand le spuneam unora ca America e gata, Caderea libera fara sfarsit a Imperiului e pe turnanta, ei ma faceau in tpate felurile…:))) la prosti sa nu le dai informatii, nu vor pricepe nimic si te vor face nebun.
  USA cade definitiv, dar Ciolacu a pregatit tara de razboi?! In subteran se negociaza pacea tacuta cu Rusia, Bucurestiul tremura stiind ca vin rachetele… Dar mai e timp sa se razgandeasca pentru ca la Bucuresti doar mossad si cia iau decizii acum. Insa nu pentru mult timp.
  Bye bye America wherever you may it be … Gettysburg reloaded 2.0.
  Securistii la Bucuresti cam tremura, iar au pariat pe un cal mort. Ca de obicei. Fix cu inteligenta lor :)))

 16. Iar dai cu” muci-n fasole ” @ Leana ” parfesoara” Popii ? ” In 11 septembrie unde ati fost ?” ?????? Stiam ca se scrie asa ” Pe 11 septembrie…” . Nu-i asa ” duamna parfesoara ” ??????Ce ti-e si cu limba asta ” crrromana” ….

 17. Psihopatii finaciari vor o schimbare a structurii populatiei pentru a conduce mai usor si pentru a ramane mereu la putere. Populatia americana anglo-saxona este prea omogena si mai greu de manevrat daca e majoritara. Divide et impera.

 18. Atacurile de 9/11 au fost încurajate și susținute activ de înalți oficiali ai administrației Bush. Adam Gadahn, a fost purtător de cuvânt al Al Qaida, iar FBI-ul îl avea chiar pe lista de cei mai căutați teroriști deși el este un evreu pe nume Adam Pearlman, din California. Bunicul lui Adam, Carl Pearlman, a fost un chirurg proeminent și membru în consiliul de administrație al Anti-Defamation League, gașca de bandiți, ucigași în masă și avocați ai mafiei veche de un secol, ADL conduce de fapt aproape toate organizațiile „suprematiste albe” plus cele mai vocale și iresponsabile grupuri extremiste musulmane. FBI-ul e pe Netflix, Elena Popa

 19. Parcă aud iar corul bocitoarelor victorioase, care anunțau faptul că Europa, fără gaz și petrol rusesc, o să moară de frig, în întuneric. Și ce salve de guițături ați aruncat! Vă plîngeați că nu puteți trăi doar cu nouășpe grade în case, că vor fi cozi apocaliptice la combustibili, că va fi criză alimentară…. Mult v-ați mai străduit să speriați lumea, iar rezultatul a fost că, în afară unei inflații normale, nu s-a intimplat nimic!
  Foștii aia șefi sînt oamenii.lui Trump, care încearcă să prezinte un fapt destul de banal că fiind o greșeală gravă de-a lui Biden. În fapt, mai întotdeauna cei care emigrează în SUA sînt oameni tineri și buni de muncă, că doar n-or să își riște viața că să ajungă în Mecca Capitalismului hodorogi sau inși bolnăvicioși, în condițiile în care în State nu există asigurare medicală gratuită, ca în Europa. Cei care riscă sînt bună de muncă și buni și de serviciu militar. De altfel, le dau o idee amerlocilor: de ce nu înființează și ei citeva Legiuni Străine,cu materialul uman primit pe gratis? Eu i-as obliga pe toți bărbații tineri prinși în State să facă obligatoriu trei luni de stagiu militar, și abea apoi să caute de lucru! Asta ar mai reduce entuziasmul celor care vor sa penetreze ilegal SUA!
  Cît despre posibile acțiuni ostile, chiar teroriste, e treaba FBI și CIA să le dejoace, că de aia sînt plătite!
  Dar mă întreb, iarasi: cînd va începe o anchetă federală cu privire la contractele de construcție a zidului ce trebuia plătit de mexicani ( 😂), pentru a afla ce șpagă a luat Donald pentru acordarea unor licențe de construcție, sau ce firme de-ale sale au fost numite la construcția Peretelui Neputinței?
  Căci dacă Trump pierde alegerile, din cauza asta lè va pierde!

 20. „Populatia americana anglo-saxona este prea omogena si mai greu de manevrat daca e majoritara” – asa este, pacat ca Itzick-ul yankeu n-are acces la bani si pirghii ale puterii….doar Rashela, mama’sa si bunica’sa…

 21. Mi-e strankiu PROPHETUL vostru !
  Il citesc des din Kurrilele Japonesse !
  __________
  Straniu cum i se-ntampla toate la un para-statistic de „ghicit” fix !
  (uni-l citesc si asculta -> No TAURUS pentru urkaci = GERMANIA se preteste de re-racordarea la gazul , ACUM mai scump, desi mai eftin decat LNG-ul yankeu, GAZPROM 😀 !)

  Omul asta e din redactie , din tara , din afara ?
  Are un stil inconfundabil … si-i observ „sintagmele” si ideile vorbite DUPA … in gura altora MULT, aparent, mai mari decat el … mass-media romana i-a copiat si expresiile anume gresit alese !

  Faza cu TEXAS (prophetica + „23 ianurie” = planul” NATIONAL GARDE” si 🙁 conflictul pre-programat anti-federeal , FBI-ul e vraiste mintind anti-LAP-TOP-IAD-ist pueril -> WACCO 😀 ) !

  Mishteaux e TATA LOR … (v-ati ingrozi sa stiti si restul de 999/1000 stiute de cel ca gratuit si distrat va spune si voua , ridicandu-va ratingul 😐 , 1/1000) !

  IQ=?
  😉

  MAGA ! (un PARIU ca o „prophetie care se va straniu implinii ! 🙁 Geniile gandesc SI ACTIONEAZA altfel ! 🙁 )

 22. „@mishteaux🤞🤞🤞 spune:
  20 SEPT. 2023 LA 9:29
  „(vedeti USA … la ei din TEXAS va incepe „revolutia” 😉 )”
  E asta o … PROPHETIE ? 😮
  Tradezi 😉 iar ceva interessant … ? 🙁”
  _______________
  @mishteaux … EMOTICOANELE ale vazute cu „mintea de pe urma” au sensul lor PROFUND semantic-hermetic !
  GRIJI DE VOI … 3301 [Q]!
  PARIUL trebuie desi pre-castigat(!) …
  TREBUIE dus pana la capat !

  (IRAN-ul nu musca oricum, probabil pre-instiintat, 😐 momeala ! 🙂 )

 23. GENIILE (alea natural statistice)
  sun DIAFANE !

  Cum actioneaza geniile diferit de cum actioneaza MEDIOCROTATEA ?
  ->
  Daca-mi permiteti :
  – Cum „actioneaza un FLUTURE brazilian batand usor din aripi … diafan si zglobiu , aparent fara efort
  pentru ca pre-calculat(!) mai tarziu sa apara … URAGANE (la BERLIN , PARIS, TEXAS, etc.) !

  GENIILE nici nu bat cu parul nici nu actioneaza cu CIOCANUL (decat daca-i un om „ciocanul”) !

  SHALOM ! Mititeilor …cat nu sunteti si FUDULI totul e OK ! ❤️❤️❤️😎❤️❤️❤️

 24. „„@mishteaux (TATA LOR ? 3301) spune:
  30 SEPT. 2023 LA 14:27
  Nu pot uita nici cum … manipualrea lui COMEY sefu FBI atunci cu …serverele Clintonienei
  „LUCARATURA ” de maestru (Dr Q) … geniule !
  Totul ante-prezis din timp (in EvZ parca) pentru a se vedea ca nu-i un accident …slabirea FAMIGLIEI CLINTON si
  ante-pronuntarea pentru TRUMP (doar pentru ca …evreii buni de parte lui)

  NU SUNTETI curiosi ce va FACE EVREIME MONDIALA
  la provocarea LONDREI (in BREXIT ! 😉 ) via COMMONWEALTH la TORONTO
  privind SS-istul anume gandit pentru a-i …surpa si dezonora in fata evreilor pe …NULANDIERI ?

  Asa ca MISHTEAUX , acest straniu si vesnic ANONIM …stie ce face pas-cupas pentru a-l re-instaura pe Marele Blond
  POTUS …dintr-o toana si-un pariu ! MDA !
  Ve-ti vedea ! Si mishteaux NU VA RADE nici la urma de …”VOI” , natangilor ! [❤️❤️❤️🤐🤐🤐🤣🤣🤣]
  LA FRANKFURT …NINGE ! 🙁”

 25. Mishteaux, taci dracului! Pe 23 nu s-a întîmplat nimic, iat tu nu ești în stare să știi nici cum te cheamă, darămite să dai niște numere nenorocite la o loterie la fel de nenorocită ! Delirezi din toate balamalele, și te lauzi singură, în lipsă de susținători!
  Ce-ar fi dacă eu m-as lăuda prin zece nickname-uri că am prevăzut căderea rublei, asasinarea lui Prigojin, faptul ca rușii nu vor fi în stare să cucerească nimic în iarna asta, că UE va avea destul petrol și gaz după ruperea de cel din Rusia, că Biden nu va fi demis înainte de alegeri, etc..etc…? Nu m-ai considera un idiot care delirează ? Și care mai are și mania grandorii?
  În Texas e doar un început al mișcării pro-Trump, vor urma și alte state sudiste, dar rezultatul va fi cvasi-nul: America cea îmbătrînită are mereu nevoie de sînge proaspăt care să muncească și să susțină economia, ca și Europa. Proștii nu știu sa gindeasca global, și au impresia că se poate păstra puritatea rasială și națională într-un imperiu bazat pe profit. Nu se poate.

 26. „mishteaux ( 3301) spune:
  30 SEPT. 2023 LA 14:31
  Esti straniu si cum aveai din timp
  siguranta veridicitatii … LAPTOP-ului din IAD !
  Desi culmea …semnasera SPERJUR 50 de sefi corupti de servicii secrete !

  De ce n-ati pazit informational PLANUL de-al impiedeca pe Xi sa fie presedinte al CHINEI ?
  si ce-i cu ante-aluziile lui MISHTEAUX pe thema chinezilor ?
  Ar fi straniu dfaca MISHTEAUX ar fi rusii si nu mossadul ? Prea stie chestii doar din sursa de stiut:
  – INCODATA …atentie la colossalul scandal din GERMNAIA acum in octombrie …e pre-premediat ! mai multe nu spune pentru c-as mosdifica viitorul …”

 27. Armand Hammer 1898 -1990
  („astia” 😉 toti traiesc mult ❤️)

  de subteraneitati actual-actualizate NU DISCUT !
  IQ=?
  😉

 28. „Dan Doran spune:
  27 IAN. 2024 LA 13:29
  Mishteaux, taci dracului! Pe 23 nu s-a întîmplat nimic
  … ”

  MULTUMESC ! Se pare ca incepi sa intelegi 🙁 sa-ti dai seama ca „jocul” e mult mai mintortochiat decat parea ä
  si ca statalitatea, insesi, a USA e real(!) amenintata !

  V-am zis ca un PROPHTE REAL … e ceva desi „de mirare azi”
  inca existent !
  Pana nu stim cum SUBCONSTIENTUL ne produce ne-controlat de constienta(!) gandurile
  nu stim ce cu adevarat suntem ! Unii au si azi un acces partial la SUBCONSTIENT !
  Altii insa , majoritatea, au doar „liber arbitru” 🙁 !
  LIPSA DE GENIU …e innascuta incapacitate de-a intelege … METAPHORE 🙁 !
  @Dan Dorina
  🙁

  IQ=?

 29. MAESTRE KABBALIST
  „paianjenii tai din retea” stiau inca de la inceputul inceputului … de ICloud-ul APPLE
  si „necazurile” potaii lui Joe Hunter ?
  Esti mega-mega-mega-STRANIU misterios (si mai esti si INVIZIBIL, taman acum in epoca supraveghierii informatice !)
  3301 😐
  MAGA ! ❤️❤️❤️😎🤙

  IQ=?

 30. „23 ianurie 2024” -> s-a dat subteran … aprobarea CONSILIULUI 🙁 ? 🙁
  cum era PREMEDITAT ? 🙁
  (esti … MISTIC ! ❤️ DEJA !)

 31. Mishteaux, această Baba Vanga cu aromă de Mama Omida are dreptate! Ea ghicește orice, oricînd, oricum și în orice situație!
  Apropo, Măreațo, cînd vă urma a doua devalorizarea rublei? Eu aș zice că în martie, dar Mărimea Voastră ce părere are?
  Nu de alta dar formula NINGE PE FED! ar însemna că plouă cu bani în conturile americanilor, și nu cu bani devalorizați!
  Sănătate! Multă! Nu uita de pastile! Alea nu te vindecă, dar mai rărești frecvența bazaconiilor pe care le publici! 😊

 32. „Dan Doran spune:
  28 IAN. 2024 LA 10:11”

  Intoarce-te mental in timp 😀 si vezi cand s-a hotarat „COALITIA GUVERNATORILOR” anti-FEDERAL-„TEXANA” !:)
  MIRA-TE de geniala „perspicacitate” a straniului MISHTEAUX
  care dupa („LLOYD AUSTIN – 1 ianurie” si „consultantii” NATO ucisi ca iepurii de rusnaci de-atunci)
  multe altele a pzezis direct si …”23 inaurie” = data exacta cand …guvernatorii s-au coalizat 😉 !

  TOTUL face paret deintr-un plan … altfel cum ante-ghiceam „POGRAMELE” 😉 !

  Amice … habar n-ai sa vezi ce-si-cu … chiar de ti se livreaza PUERIL simplificat …mega-ultra-secrete hegemonice!
  Uite ca sa ai de ce fi in-decis : STIU TOT MEGAPLANUL yankeu si cum e pre-progarmat sa se termine ! 😐

  PS: inca ceva … am un IQ care–mi permite sa „muncesc” de-acasa ! Sunt rugat sa „muncesc” de-acasa !
  Sunt TATA LOR … 3301 … stapanul paianjenilor din retea (doar de mine asculta 🙁 ) 😐 !

  BELELSTE OCHII (in „verzi si uscate” , premeditat distrat sunt adevaruri fara-pret curiosilor !)
  Le ante-spun … genial atent sa nu trec , totusi , LINIA ROSIE ! (nu ca n-as putea ci din ONOAREA MESERIEI !;) )

  SHALOM !

  (judeca … ce-a inceput in „23 ianuarie” dupa STRANIA hoatrare a CURTII CONSTITUTIONALE AMERICANE …strashnik-straniu: pre-anticipata si ea 😉 😉 😉 ! 😮 / in loc sa va bucurati la fitzuika ca … 😐 )

 33. -> „23 ianuarie” 😛 😛 😛
  ___________
  „mishteaux spune:
  13 IAN. 2024 LA 20:24
  E DE RAU !

  -> „23 ianuarie!” 🙁”
  _________________
  „mistertzul … cu colti de argint ! ❤� spune:
  12 IAN. 2024 LA 3:33
  USA sa-si faca griji de … 23 ianuarie !
  Un PROPHET straniu-mistic nu poate gresi !

  😐 😎”
  ____________
  „some girl alone spune:
  18 IAN. 2024 LA 13:44
  „De ce?”

  Observa ca comentariile de pe COTIDIANUL sunt citite nu doar de diverse entitati youtube-ice
  ci cahra de servicii secrete si entinatati multi-nationale !

  (multe din prophetiile mistearioase ale straniului mishteaux … sintagmele lui … televiziuni de pura propaganda etc-etc-etc)

  MAGA ! (prin „QANON” mishteaux = TATA LOR a demnonstrat ca „cuvantul” poate „misca” milioane 😉 „fluturele barazilian chiar poate face IN TIMP uragane la … BERLIN ! ” insa pentru a intelege DIN TIMP si nu cu „mintea de pe urma” un GENIU
  iti trebuie … geniu ! PUP !

  SHALOM ! (ochii pe „23 ianuarie” ca chiar NU e de bineeeee 🙁 🙁 🙁 !)”

 34. Mie mi-e deja straniu cum PARA-statistic
  „barfele” lui MISHTEAUX se … arhi-straniu IMPLINESC !

  MISHTEAUX … entitatea asta e INFORMATIONL … adeptilor (!) … deloc HILARA !
  ________
  subterna multi nu mai rad de „puerilitatile” lui 😉 ! (de ex: LLOYD AUSTIN 😐 -> „toate se lega” = urmeaza ceva la … PENTAGON ! 😉 USA e si ea un IMPERIU-UMAN 😐 care poate cadea din interior 😉 😉 😉 ca URSS-ul de pe ne-asteptate = „n-aduce anul ce-aduce Ziua!” 😉 ! )

  ❤️❤️❤️
  MAGA ! 😉

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.