Francez împușcat, sugrumat și legat găsit în capitală

Crima odioasa in Capitala, un cetatean francez a fost gasit mort, prezentand multiple semne de violenta. Francezul era sugrumat, avand capul spart si era legat de maini si de picioare. De asemenea, era si impuscat, au precizat surse judiciare pentru aktual24.ro.

„La data de 15 martie 2024, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 11 Politie fost sesizata, prin sistem 112, cu privire la faptul ca, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoana decedata.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul subunitatii si un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei in cauza, un barbat, cetatean strain, in varsta de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri – DGPMB, in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neinsufletit urmeaza sa fie transportat la Institutul National de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei”, a anuntat Politia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Sunt curios cum il cheama,cred ca Mohamed-Ahmed sau ceva de asemanator.
  Vive l’affrance et le petit guerrier micron.

 2. Cică Macrou ar fi declarat că daca Rusia câștigă în Ucraina, R.Moldova și Romania vor fi amenintate! Abia aștept să vina rușii in Romania sa facă ordine și să le confiște averilor hoților liberali/ globaliști/ naziști!

 3. Incep sa semene Bucurestii din ce in ce mai mult cu Medellin.

 4. România e raiul infractorilor care produc tot ce e mai rău și grav. Felicitări politicienilor care au dat liber la infracționalitate in Romania.

 5. Nu pot sa cred tot ce se intimpla in Romania deoarece domnul Ciolacu si la fel Johannis, ne-au spus ca Romania este o tara sigura ,unde oamenii au o viata linistita si fara probleme.

 6. Precis a intrat în conflict cu vreo gașcă de rakeți Urcaci.
  EduKKatZi PERNICIOS, măR🤮g…
  ■} RumburKaK- Cititoru’ de Clasici Urcaci -RumburKaK {■

 7. Mi se rupe de mâncătorii de broaște.
  La cât de degenerati sunt ăștia probabil e doar încă vre-un pedo venit la „safari” .

 8. Mortul a fost atras de persoane cunoscute sa se urce pe bloc, persoane in care avea incredere. Niciun om nu s-ar fi urcat fortat de catre niste dusmani, fara sa tzipe si sa ceara ajutor pe scara blocului.
  Criminalul sau cineva in legatura cu crima locuieste in acel bloc……[Rumburak]

 9. Francezul facea parte din trupele trimise de Macroul neterminat sa invadeze Rusia via Ucraina.Si ca orice francez colonist a crezut ca poate tufe gratis in….Ferentari.S-a crezut in Africa.S-a mai auzit ceva de spre sergentul ala major gasit cu gatul taiat intr-un hotel din Bucuresti….Nu s-a mai auzit.Si nici nu se va mai auzi curand de cazurile astea in care soldatii,mercenarii straini,din Romania vor fi gasiti ucisi de autohtoni pentru comportamentul lor de coloni din sec XVIII.

 10. De unde stii tu ma @Bursucule toata biografia francezului omorat pe bloc si ce cauta el in Ferentari? Oi hi chiar crememenalul?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.