Găinile în fața camerei de luat vederi

Dacă plasăm o cameră de luat vederi în curtea din spate a unei gospodării, unde gospodarul ține niște găini, un cîrlan și o capră, și dăm drumul la înregistrările video, ce vom vedea? Găini defilînd țanțoșe prin fața obiectivului, apoi capra și porcul. Cine apare cel mai des? Găinile, apoi capra și, din cînd în cînd, porcul venit la ușa spre casa gospodarului ca să avertizeze stăpînul că așteaptă bucuria din găleată.

Dacă montăm două camere de luat vederi, cîte apariții de găini vom avea? Dublu! Şi la capră, și la porc, la fel. Dacă vom instala cinci camere, ba dacă mai aruncăm și grăunțe de două-trei ori pe zi, aparițiile găinilor vor fi nenumărate. Ele vor fi de departe pe primul loc. Concluzia. Găinile cîștigă. Trăiască găinile, cele mai prezente prin curte.

Nu vom afla nimic despre numărul ouălor!

Fără a compara găinile cu membrii guvernului (Doamne ferește!) suntem totuși într-o situație similară. Unii apar mai des la tv. Chiar exagerat. Cei înghesuiți la grăunțe sunt mai vizibili. Alții, care hăpăie la margine, se văd mai rar. Tot foarte des avem parte de cei mai iuți de gură și de picior.

Din cînd în cînd, o agenție de monitorizare a ”prezenței în mass media„ dă publicității un comunicat și ne anunță clasamentul aparițiilor.

”Premierul Nicolae Ciucă ocupă primul loc ca vizibilitate în decembrie, prima lună de mandat pentru Cabinetul său, fiind urmat de miniştrii Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu, Marius Budăi, Adrian Câciu, Lucian Bode şi Sorin Cîmpeanu, conform Barometrului vizibilităţii miniştrilor, o analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online” (conform G4 Media).

Observați că premierul domină autoritar, ca să nu zic zdrobitor numărul aparițiilor. Klaus Iohannis nici nu există. Fiind pe drum, nu are timp de apariții. Eduard Helvig, fiind preocupat de sfori și învîrteli pentru gașcă, nu apare nici el. Abia putem nota o apariție pentru 6 luni de zile a celui care face jocurile pentru președinte și pentru PNL, inclusiv pentru Rareș Bogdan.

Ce am reținut din aparițiile lui Nicolae Ciucă? Eu unul, nimic. Poate că dacă ne zicea o colindă rețineam măcar titlul. Alexandru Rafila, responsabil și doctor în Covid, a apărut la fel de des ca știrile despre acesta. Avantaj net. Sorin Grindeanu a apărut și el mai des decît la tăierile de panglici și a compensat aparițiile cu datul din mîini ca niște agitate semne de circulație ale polițaiului din intersecție. Ce nu poate exprima, arată cu mîinile! În cazul ministrului Marius Budăi, numărul aparițiilor întrece numărul știrilor despre pensii. Vorbește despre ele peste tot pînă cînd i se aburesc ochelarii.

Falsul este total, spectaculos și bun pentru imagini trucate. Premierul Nicolae Ciucă se poate declara campion. A apărut de cele mai multe ori fără să comunice nimic. Ne-a bruiat auzul și ne-a împăienjenit privirile cu apariții despre conținutul ședințelor de guvern. Ati reținut ceva?

Ati auzit ceva despre un clasament al inițiativelor membrilor guvernului? Ar merita, chit că nici ei nu știu ce-au făcut și nici ziariștii nu au habar cum să le evalueze.

Nu avem parte nici de un clasament al celor mai descurcăreți miniștri din guvernarea actuală. Cine învîrte cele mai multe contracte cu parandărăt?

Cine din afara guvernului face cei mai mulți bani de pe seama guvernării?

Care dintre următorii sforari politici trage cele mai mari foloase de pe urma guvernării? Rareș Bogdan sau Elena Udrea? Adriean Videanu sau Emil Boc? Sau Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Gabriela Firea?

Dacă am pune o cameră în curtea din spate a guvernului, am putea afla care dintre toți acești s-ar afla pe primele locuri!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 57

34 de Comentarii

 1. In timp ce pasaretul…gainar cotcodaceste asurzitor pentru a atrage atentia, cocosii numara ouale depuse peste noapte
  si face calculele! Dl Nistorescu e delicios, iar metaforele sale savuroase!!! Cand abordeaza realitatile, insa, incepe sa capoteze si a oferit exemple notorii. Precum „un-nomul” Hellweg rezultat prin taierile la nivel de „bi-nom”, doar trecem prin recesiune…Taieri „pozitive”…Reducand binomul s-au dublat veniturile pe cap de sef al Directiei Interne rebotezate a Securitatii…Fantastic trebuie sa fie UN-NOMUL, superprofesionist, daca reuseste singur sa-i faca viata lejera Alogenului Suprem!Avem astfel dovada ca problema Romaniei nu e lipsa profesionistilor din conceptul filosofistic
  al prostocratiei! De aceea, ma intreb, cu ce s-o ocupa Securitatea in ansamblu si mai ales Directia Interna rebotezata?
  Alogenul e linistit, a preluat de peste doi ani si parlamentul prin IESIREA DIN CONSERVARE a Nistretzului Ciuciu Olacul
  caruia Securitatea i-a predat in custodie partidul RECONFISCAT din mainile lui Dragnea…Ar mai fi DOUA PROBLEME, SIIJ
  si CCR, dar deja planul e in desfasurare, in martie dispare SIIJ si cand isi incheie mandatele dusmanii stalinistilor
  din CCR Romania e pierduta definitiv de POPORUL ROMAN care asista abulic la cotcodaceli…

 2. ”Solidaritate animală. Un cocoș și o capră scapă o găină de atacul unui șoim.”

  Imaginile de la camerele de supraveghere dintr-o gospodărie au arătat momentul în care un uliu a atacat o găină. Aproape imediat unul dintre cocoșii fermei a trecut la salvarea găinii, apărându-și înaripata, urmat imediat de un țap care a trimis uliul la plimbare cu o lovitură salvatoare.
  ”Am fost foarte mândru de cocoșul și țapul care au sărit pentru a apăra găina”, a afirmat Jaap Beets, un fermier olandez care se afla la ferma sa din Gelderland , pe 5 septembrie. Am fost foarte ușurat că puiul a supraviețuit…”
  (Câinele de pază a sosit ultimul, să adune morții și să facă procesul verbal, ca miliția lui Bode după o chelfăneală la birtul din cartier.)

  https://www.youtube.com/watch?v=CC_1-VuwRfE&t=8s

  Problema e simplă: animale de etnii și iudeologii diferite dintr-o gospodărie, fac front comun împotriva atacantului infiltrat în spatele liniilor inamice pentru a captura ”o limbă”.

  Greu mi-l închipui pe ”cocoșul” Ciucă, apărând orice găină din Guvern, atacată de ”șoimii” patriei aflați în opoziție cu yasmanii iohannului: găinile sunt bune la cuptor și cu mujdei, ce dracu!
  În ce privește ”Țapu” Hoha nu-l văd ajutând ”cocoșul” să salveze găinile guvernului.
  Adevărat, își flutură mândru cornițele când merge la biserică să-l roage pe Dumnezeu să ne mântuie de sărăcie, frig și pandemie.
  Coarne ”made in Germany” are Țapu nost!

 3. Sunt mai mult ca sigur că planurile și inițiativele guvernanților sunt nenumărate și bine prezentate în păsăreaca guvernamentală. Că noi nu înțelegem și nu credem asta este foarte adevărat dar este din cauză că, ignoranți fiind, nu am învățat încă limba în care atât de frumos cotcodăcesc găinile la televizor.

 4. Excelent la cub Editorialul! Deci dle Nistorescu „politica” Este o praștie, o trambulină pentru înavuțire în șase luni, vile in Capri, Nisa, Maldive, driblând munca? Și poporul săracul cu bale la colțu gurii speră că ăștia muncește pentru ei și în noaptea de Paști? Isteț, tare isteț Ziaristul! Bagă „subliminal” că Este CEVA material uman in spatele curții care șușotește, șușotește, șușotește! Cititorul e neliniștit! De ce șușotește? Ori mă fură, ori mă bârfește, râde de mine! Bine ați venit în Mossad dle Nistorescu sau in SRI NUMAI că ăștia din urmă își șterge mucii de perdelele gazdei! De ce să intri in politică? Ponta din Lene și trai bun, bașca un TESLA S de 150 000 de Euro pe banii văduvelor, pensionarilor cu Pensie de 800 de lei care se calcă în picioare pentru plată impozite până la 31 martie pentru reducere 2 firfirici și Ponta conduce Nava spațială de 600 de cai putere și ecran 3 D cu Satelit încorporat c-asai in Românica! Unii cu parizer din Ghearele de pui și alții cu vita Kobe! Politica Românească? Și grajdul Belciugatele Este mai folositor României! Stâlpul de Cafenea subinginerul Analfabet și Ratat, Ludovic Orban băiat de Securist a dat subvenție la partide 5 Milioane de Euro lunar bani publici! De ce să muncești când poți :ca să îți Faci partid și să trăiești din subvențiile lui Orban ,din banii idioților români care muncește pe salar de 289 de Euro lunar? Cum o fi să conduci Tesla S in România de 150 000 de Euro și proștii in Logan cu cilindreea de 1 litru? Ai la fiecare semafor Orgasm multiplu, orgasm multiplu! Sus cu Victor Ponta jos cu muncitorii..

 5. auz ba, ca ce zice australia, ca testul positiv „covid_19” nu e cazuri. Numa in roma-nia capitalista tatareasca de ilfov si teleorman, alea este cazuri.

  ardevar focu de scursuri subhumane. Mintiti poporu cu moarte, daia vasteapta plutoanele de executie pa stadioane, aleagasar cenusa de neamu vostru de tatari, ce infometati tara de 40 de ani, cu stapanii vostri la care ati vandut tara si copiii tarii, care se mai nasc.

  bha albilor, pana nu scapa tara de tatarimea stramba, neagra cu gropi in fatza, de ilfov si teleorman, tot asa o sa va mearga.

  mai mari tampiti ca voi, nu exista pa suprafata planetei. Nici scris in historia scrisa, nici in cea nescrisa.

  uitativa la moaca lor, nainte sai bagati in paine. Bestiile astea vau ciuruit in 1989, can erati de ei lasati cu burta goala. Sa va bage capitalismu, cu ei stapani. Tativa la moaca lui basescu petrov1, ciuca, catzu, ciutacu etc etc. Sa lasi scursurile astea subhumane sa va omoare familia, si ti sa nu misti urekile, e un mare pacat.

 6. Gaini precum cucuvelele care anunta sfarsitul tragic al patriei in care traiesc, muncesc si crapa in ei pe saturate, lacomii! Canta pe mai multe tonuri prohodul natiei si al patriei pe care o distrug pas cu pas dar sigur! Acesti gaini care lucreaza 2 zile jumatate pe saptamana, echivalentul voluntar politic in parlamentul elvetian, diferenta dintre aceste doua institutii, e, ca in elvetia fac voluntariat si contribuie clar la viata societatii prin afacerile proprii, din aceasta cauza fac voluntariat!, pe cand in Romania, putorile lacome, au si afaceri, incaseaza gras din bugetul statului si muncesc cand au chef dar nu voluntar! Panaramele astea gainoase, ar trebui sa fie anchetati penal si pedepsiti, in primul rand recuperarea furaciunilor politice, pentru ca intro tara in care cetatenii majoritatea sunt sub pragul saraciei, neasigurandu-le nivelul de trai corespunzator acestei etape de viata, ei NU au dreptul, nu au voie sa faca legi impotriva compatriotilor si a tarii in care lucreaza! Din cate imi amintesc, niciun gaina politica nu a fost votat si investit pentru a se imbogati peste noapte si a mentine compatriotii alegatori in saracie! Cat despre aparitiile la tv, doar scarba si sila provoaca mizeriile astea! Parlamentul si guvernul roman, a ajuns de cel putin 10 ani, doar concluzionisti, sfatuitori si tupeisti infecti verbal!

 7. Cumva l-ati identificat pe Tataru II? E Rafila al psd-ului! E incredibil cata ura ascunde mecla lui cand vorbeste de nevaccinati! Ii considera deja bolnavi si nu sanatosi pentru ca s-au protejat singuri cum au crezut ca e mai bine pentru ei! Cum sa bagi nevaccinatii in carantina daca nu sunt virusati? Doar o minte bolnava poate gandi si actiona in asa hal!

 8. Ca asa zisii „ministri” sint niste gaini bete si jumulite, chiar ultimele de la Crevedia, nu mai e un mister pentru nimeni ! Iar in fruntea lor, claponul Ciuca ! (cit despre „cîrlan” … scuze, maestre, dar conform DEX-ului, „cîrlan” inseamna miel, ied, minz sau cal tinar, si nu porc … desi ideea e atragatoare, pentru o comparatie cu lumea animala ! … sau poate ati dorit sa spuneti „mîrlan”, tip de individ de care guvernul si parlamentul Romaniei nu duc lipsa ? …)

 9. Mă aștept ca Charlie să infirme paternitatea celor postate la 20;04
  😉

  Și văd că nimeni nu observă că găinile alea sunt de regulă călcate, nu numai de mașini pe la sate, ci și de cocoși. De asta depinde dacă iese ceva din ouăle alea, sau pur și simplu sunt doar de uz alimentar !
  Iar cum pe Johanus nu-l pot băga la categoria cocoși , faptul că are doar șase case e decisiv, ar trebui să-i căutăm în altă parte . Și nu prin pantaloni, ci prin servicii.
  Și nu numai de pe la noi, ci și de prin alte ogrăzi de prin străinătate.
  Ca să vedem ce pui vor scoate găinile astea, că după cum se știe, după mintea lor , slabe speranțe.
  Și aici cer scuze găinilor că am îndrăznit să le compar cu guvernanții noștri. Chiar și celor bete….

 10. Dle Nistorescu! Ați mai găsit CEVA reclame pentru postare la Cotidianul? Din taxele plătite de Dvs și de Mine trebuie ca Victor Viorel Poantă să își pună cauciucuri de iarnă la TESLA S de 150 000 de Euro! El cu Daciana își plimbă amândoi corpurile de Serafimi, de Heruvimi (aripile și le-au lăsat la Reparație capitală) in Navă Spațială de 150 000 de Euro și noi la muncă, muncă…Dle Ziarist! Vă mai vine ca să vă plătiți „conștiincios” taxele până le 31 Martie? Mie unul nu, categoric nu… Cat de dulce Este ca să fii în politica Mare a României și să te scoli după ora doișpe; să casti și să te așezi la masă spre orele 13! Tu in politică, Nevasta in politică, Socrul Sârbu de un milion de ani în politică… Ce bine-i in Românica, ce bine e…O Mie și Una de Nopți e pistol cu apă! La noi ca la Nimeni… Munciți fraierilor in Lohn la: Takata, Draxlmayer, Continental, ZF, 3M, pe salar de 380 de Euro și bonuri de masă! O să vă plimbați cu aceste venituri cu Tesla S peste cam 4000 de ani… C-asai in tenis!

 11. Domnule Nistorescu, vă rog dați două fotografii cu Ciolacul, una de acum și cealaltă de acum 3 ani.
  S-a îngrășat de mai are puțin și arată că Chiriac- morsa.
  Săracu Ciolacul, îmi e milă de el. O fi bolnav sau nesimțit?

 12. Hotii astia trebuie incolonati si trimisi pe marte in frunte cu toti manipulatorii din lume.Hoti toti, nu mai e nici o speranta ca se vor multumi cu simbria si vor face ceea ce trebuie. Au inceput sa inventeze boli, da , da , imventeaza boli sa vanda medicamente. Sub pretextul incalzirii globale vand baterii si ascund ca o masina electrica consuma mai multa energie decat cea pe gaz, deci indirect polueaza mai mult. Carcel Miolacu, desis bogdan, dreacul vig, ulena edrea, chiorul, …. toti sunt conectati la furt autorizat, toti sunt niste nelegiuiti, se acopera unii pe altii, prin rotatie cand vin la putere. In fata se baracalesc in spate impart pibul cum vor ei. Treziti va romani!!! Munciti doar pentru subzistenta, nu faceti plusvaloare, nu promovati societatea de consum, nu ravniti!!!

 13. Cornele, sa-ti zic ceva. Vremea caricaturii urzica a trecut. Scroafa Sosoaca e mau amuzanta decat gainile lui Cristoiu cu puii vii.

 14. Și nimic de facturi? Nimic de Tăvălugul din martie, al demominarii, cu infinite zerouri isariste? „Noi nu gândim! Noi cu drag muncim!” Încă suntem. Încă nu am murit! Ps. Acesta nu mi este pamflet! Doar viitorul! De marea recesiune din Martie, e interzis să chiar glumim??!!

 15. „Tica”, ti-am mai spus ca mai ai de lucru pana sa palpezi diversiunile Securitatii ETERNE! Del Ponte NU E SI NU A FOST „LENES”, foond unul dintre CEI MAI ACTIVI AGENTI…COMINTERN din Romania care din scutece a sarit direct in echipament
  de camuflaj…Toate marile diversiuni ale Securitatii staliniste de dupa 2009 il au ca actor principal si am descris repetat cum i-a fost dat in custodie partidul dupa ce in 2009 i-a vandut sefului sau de agentura, Mongolul Ceacar… PONTUL CU vizita lui Geoa Nica, fiul de general de Securitate ceausista, la miliardarul Securitatii post LOVITURA DE STAT-Comintern Vantul. De diversiunile lui din 2012, 2013, 2014 si 2015 mi-am tocit buricele degetelor tipand, nu mai spun de PRIMA REBELIUNE GUVERNAMENTALA din 2017 cand s-a baricadat la Guvern cu securistoidul nepot de Raspopit al Securitatii legendat la Vati Can, Grinda Ianul…

 16. Tot despre trei vorbim și când ne referim la guvern, nu contează ‘vizibilitatea’ miniștrilor, ci, realizările lor cele mai ‘grozave’, la propriu, fiind : creșterea aberantă a prețurilor la energia electrică și gaze, cu rostogolirea aferentă în piață, și creșterea salariilor și a pensiilor din justiție, cele din urmă cu aproximativ 35 %,vorba lu’ nea Iancu : curat … murdar !

 17. Barometrele si zicerile presei sunt atat de relevante si corecte ca si bunele intentii / filozofii – clamate si titlurile academice pe care si le trag postaci consacrati de pe aici, adica manipulari ordinare. Iar daca cineva mai are si minima inocenta sa creada ca exista vreo stire / informatie fara a fi platita / a face un joc meschin, se poate inscrie in liga naivilor eterni. Justificarea sta in alocarile bugetare pentru presa (ceva gen finantarea de la buget a partidelor) si manipularile platite gras de partide (cu ale lor oficine de propaganda), ca-i Ciuca in top – oare cine semneaza impartirea malaiului guvernamental? Ceilalti apar in functie de cat manaresc pentru as plati aparitiile in presa punct.

 18. Dar decat sa vedem CATZA si spionii maghiari parca mai bine cu gainile.

 19. Se pare ca „Humor” nu prea mai e la curent cu ce comit subtalternii, altfel nu s-ar interoga retoric…Daca cineva stie
  mai bine decat toti forumistii cand comentez eu si cand gealatii lui in numele meu, atunci acela e acest „Humor”…
  De altfel chestiunea e de reciprocitate…Cine tine pripasite in ograda oratanii de genul lui „marius”, ce se da cucos,
  dar nu e altceva decat o gaina violata de alta gaina de pe vremea cand nu-i crescusera penele ca sa se poata da Penes Curcanul…Obsedat sexual si cu URA fata de poponauti la concurenta cu aceea fatza de evrei, „marius” prezinta simptome
  de abuzat care nu si-a prelucrat inca psihic drama vietii lui amarate…Indivizii nu-si mai fac de mult probleme ca prin toate mizeriile dejectate se autodemascaca securisti, pensionari, dar inca cu acces la arhivele pe care le pazeste
  mai ceva decat cand era un securistoid incepator un alt „marius”, cu veleitati si de „istoric”, nu numai de poiet…
  L-as intreba pe „Humor” daca la Auschwitz a probat cumva „TARGA” de la cuptor daca nu cunva incapeau doi „jidani”, cum
  ii place sa-i alinte…Si cand ma gandesc sa toata inclestarea HAITEI cu dusmanul public numarul unu al Securitatii e motivata de exonerarea pentru raspunderea GENOCIDELOR BOLSEVICO-NAZISTE a COMINTERNULUI si transferul pe umerii evreilor…

 20. BEST ia „humoroida” a lovit din nou ieri la 20:04 dar si azi noapte la 0: 15 cand eu dormeam, folosindu-mi pseudonimul „Charlie”, fapt care, repet, denota DISPERAREA acestor
  NEVOLNICI securisti ceausisti legendati ca LEGIONARI…Serparia nu ma ataca numai pe mine, fapt care imi confirma respectul
  pe care il resimt fatza de mine in ura lor viscerala, ei il ataca si pe „Tica” pentru demnitatea demonstrata de a se dezice
  de fostii sai idoli, recunoscand ca a crezut naiv in mituri false, induse propagandistic de masinaria Securitatii!!! Pentru
  acesti viermi dogmatici conditia de clone trebuie sa fie pastrata pe vecie…Ei nu vor ceda niciodata, cu orice risc, fara regrete si mila fatza de Romania aflata in flacari si romanii abrutizati sub teroarea camarazilor lor, a ceausistilor!!!

 21. Alea sunt camere de supraveghere. Ele au rolul de a asigura liniștea vechilului pe timpul cât se relaxează în Alpi, la un budweiser oferit de stăpân.
  La întoarcere, vechilul le va trata cu mujdei pe găinile care nu au fost active la cameră. Lucru normal. Lucru bine făcut.

 22. Eu cred ca cel mai mare hot si cel mai nociv ministru este, in acest moment , cel de la energie-Popescu!El patroneaza cresterile de preturi la energie , fiindca statul este actionar la cei mai mari producatori de energie si gaze!De acolo vin scumpirile, nu de la distribuitori!Urmeaza Ciuca&Dincu, tartorii achizitiilor de armament, Predoiu care a marit cu 30% slariile si pensiile nesimtite si Vilceanu, pregatit sa sparleasca banii din PNRR impreuna cu grupul de la Cluj si Citu.Ii urmeaza Rafila si Arafat.La pachet, bineinteles.

 23. Din lista de final a dlui Nistorescu nu putea sa lipseasca Firea! Exact cum din comentariile lui Tica nu lipsesc Piedone si Varanul!( au, n-au legatura cu subiectul).

 24. Promulgati legea salarizarii si veniturilor bugetarilor pe tara. Presedinte salariul maxim apoi pana la portar. Pensiile functie de salaroul mediu in cei 35 ani de munca. Valabil la toti si la armata, securisti, magistrati ca sa nu devina praduitorii Romaniei,cum sunt acum.

 25. „Guvernanții să ia aminte, sunt mai trecători decât maidanezii ce trec strada în fugă printre mașini cu coada între picioare!” rene 7 ian 2022

 26. Promulgati legea salarizarii si veniturilor bugetarilor pe tara. Presedinte salariul maxim apoi pana la portar. Pensiile functie de salaroul mediu in cei 35 ani de munca. Valabil la toti si la armata, securisti, magistrati ca sa nu devina praduitorii Romaniei,cum sunt acum.

 27. Întrebare la Radio Erevan: „De ce își dă Tică cu” Tesla” în ouă?”
  Răspuns1:”Să-i facă lui Charlie omletă!”
  Raspuns2:”Îl împiedică la mersul piticului!”

 28. Toata lumea vorbeste de Guwern si de masurile guwernului. Actualul” guwern” este un avorton din concubinajul antiromanesc al asa-zise-lor partide parlamentare PSD, PdL-Udmr ; in realitate groparii economiei nationale din ultimele 3 decenii, laolalta cu mai recentii USR-PLUS. Toate aceste clanuri politicianiste sunt produsul scolilor Soros, al securității globaliste.
  Ce contributii si-au adus ei Romaniei si populatiei cu cetatenie romaneasca? Șomaj,industrii ruinate, crize financiare, alimentara, sanitara, jaf prin intermediul bancilor, falimentul familiilor care nu își pot plăti întreținerea;descolarizarea copiilor, frig în case, scumpiri programate, marasm social.
  Cetatenii simpli au ajuns victimele unor retele de tradatori de tara si alogeni insurubati in pozitii de decizie,psihopati cointeresati de supervisorii lor globali sa ia măsuri de lichidare a libertăților individuale castigate prin suferinta si jertfa stramosilor sau date de Dumnezeu…

 29. pomul se cunoaste dupa fructele pe care le face. gainile cotcodacesc toata ziua, chiar daca fac un singur ou intr o zi. Ati enumerat mai multi demitari:
  Ciuca- nu l avantajeaza deloc sa apara public. Nu are exercitiul vorbirii si nu vreau sa spun mai mult. Sa si gaseasca purtator de cuvant!
  Grindeanu – lipsit total de charisma. Sa stea in banca lui si sa faca treaba.
  Arafat – trebuie sa l dam afara. Sa mearga in tara lui si sa organizeze pe acolo.
  Rafira – apare prea des la televizor. Sa si pnua purtator de cuvant
  Budai – l ar avantaja sa si puna purtatoare de cuvant, o blonda buna.
  Campeanu: no coment
  Bode: un papagal. L ar avantaja sa se retraga
  Caciu: sa fie zgarcit si sa n apara deloc la tv

 30. Dle Justinianus! Cine își uită Istoria e condamnat ca să o repete! Dl Moș Feroce Varan Voiculescu a ciordit 60 de milioane de Euro și a scăpat „neciufulit”, drept pedeapsă Radu Tudor a ciordit și el ca un „flăcău harnic” 2 milioane de EURO de la gura copiilor bolnavi de la Marie Curie! Popescul Piedone avea „abia_ 8 clase cand umilea Țăranii din Piața Crângași cu Bidonul de 5 litri de Motorină! Nu a fost „oprit” a Făcut Universitatea din Petroșani și a băgat la 2 Metri 66 de suflete nevinovate! Mai continui Justinianus? Mai continui?

 31. Când vorbește Ciucă untura râncedă îmi vine ca să dau cu polonicul in televizor! Analfabetul ăsta cu 3 ani la scoala de Infanterie câmp arat de la Sibiu după că Este un Mediocru Mai este și Mâncău! Mâncău, da Mâncău frate! Morsele Somnoroase de Chireac și Ghinea in Oglindă! Acum Vine vârtos din Urmă și Ciolacu Magraonul Neras din Buzău cu o oră pe cartea de Muncă la 41 de Ani! Dragnea cu Politehnica și cu salarii triple la Medici de a salvat zeci de mii de vieți, zeci de mii de Suflete Umane Românești, cu medici „ancorați” la ATI fix, da fix înainte de Pandemie și cu aparatură Computer Tomograf și RMN și până la Sate, e scuipat în cap de: Johannis, Firea, Ciolacu! Ce este de colea ca un gest de „geniu” să îți salveze fratele, mama care te-a născut și crescut, tatăl care ți-a mângâiat parul și te-a ferit de rele, bunici… Pentru 4 mii de EURO infunzi pușcăria și Vasilică Câțu cu 60 de miliarde de EURO bani „topiți” stă la chef cu Ciucă! Un Analfabet ciocnește Șampanie cu un alt Analfabet! Dle Dragă Dragnea dacă faci bine la Românica ești ori în Pârnaie ori în fața Plutonului de Execuție c-asai in Tenis! Sus Firea jos Dragnea! Să nu vă atingeți de Herăstrău! E tortul meu! Dracii vă ia, Dracii vă ia! Voi fi Primărița 2 mandate! De ce dle Dragnea ați crescut o viperă la San! De ce? Ce creste sub VARAN este cancer și putreziciune…

 32. ba melcilor, ca intrati pa la „proteste” cantand cantece, tre sva ganditi la tatarimea de ilfov si teleorman, ce va tine cu burta goala, si va ciuruieste, daca nu cantati frumos. Ardeiar focu.

  da pa urma astora, tatari de teleorman, faceti foamea in roma-nia. Aici tataru ctp, ardelar focu, un imbecil total, dar mai imbecili aia care ai da platforma tatarului asta spurcat, negru si cu gropi in fatza.

  punletile granita la tatarii de teleorman, si de ex Dobrogea avea acum autostrazi pana la Odesa. Tataru suge zeama dupa voi, ditamai tara. Aleagasar cenusa de neamu lor de tatari de ilfov si teleorman.

  tat asa va mere, cat ai tineti pa tatari acolo. Asta fac de pe vremea turcilor, car iau pus acolo, sa jefuiasca tara, sa plateasca birul. Asta face tataru si acum.

 33. Tica, pe ce ca te repeti la nesfirsit( lozinca leninista) , n-ai inteles nimic din postarile mele! O tii langa danga cu Varanul si Piedone, ca-ti pierzi suflul. Gaseste babaiete si alte exemple, pe care chiar eu le-am semnalat despre pradatorii reali si majori ai Romaniei! Esti bolnav de Varan si Piedone! Se vede ca n-ai vazut ce scriu eu de ani buni vis a vis de agentul american Radu Tudor! Vezi ca au mai ars unii intr-un bloc in USA, acolo e vinovat tot Piedone(sau similarul lui)?

 34. GAINILE sunt … urmasele DINOZAURILOR !!! (stiintific spus)
  sau, mai bine, POLITIC SPUS:
  GAINILE (GAINARII moderni din POLITICA) sunt … urmasii DINOZAURILOR („SERPII si SOPARLELE” ancestrale din POLITICA) !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.