Grav accident în Turcia: 15 morți și 22 de răniți

15 persoane au murit și 22 au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate cel puțin un autobuz și o ambulanță, în sud-estul Turciei, a declarat sâmbătă un guvernator regional. Printre cei morți ar fi și jurnaliști.

„În total, 15 dintre cetățenii noștri au murit și 22 au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz și o ambulanță, între Gaziantep și Nizip”, a declarat Davut Gul, guvernatorul provinciei Gaziantep, potrivit AFP.

Agenția de presă DHA a precizat că o ambulanță, un camion de pompieri și un autobuz care transporta jurnaliști au fost loviți de un autobuz de pasageri.

„Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți”, a declarat guvernatorul din Gaziantep.

Fotografiile de pe DHA arătau partea din spate a unei ambulanțe smulsă și resturi metalice împrăștiate în jurul ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. Goana dupa un salariu decent sa aiba omul din ce trai, il impinge la orice. Vezi acest caz si nu numai! Este rezultatul nivelului de trai al practicii sclaviei la nivelul oricarei tari!

  2. O celula de criza la nivel de MAE,ceva, cat mai e sezonul la turcaleti?

  3. Neavând ce face scriu, neavând ce scrie închei, nu-i așa?…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.