Iată 3 dintre cele mai bune strategii la ruletă

Jocurile de ruletă sunt printre cele mai mediatizate oportunități din industria jocurilor de noroc. Fiecare jucător a fost întâmpinat măcar o dată de o ofertă sau promoție în cadrul ruletei, în timp ce pentru mulți alții această opțiune de joc este chiar preferată. Prin urmare, probabil că știi deja că ruleta reprezintă o masă de joc cu o roată mare, împărțită în segmente colorate și numerotate. Obiectivul jocului este destul de simplu. Se plasează pariuri pe numerele sau combinațiile de numere de pe roată, se rotește roata și se aruncă o minge în direcția opusă. Aici intervin suspansul, adrenalina și emoțiile, care își ating apogeul atunci când bila se oprește în cele din urmă pe un număr și culoare.

Jucătorii renunță la control și se încred complet în soartă, destin, noroc. Totuși, știați că există anumite strategii care sunt folosite în ruletă pentru a ajuta la gestionarea fondurilor și la maximizarea șanselor de câștig? Din păcate nu se pot garanta câștiguri, dar cu siguranță se dovedesc a fi avantajoase. După ce trageți cu ochiul asupra strategiilor pe care le vom prezenta mai joc, puteți să dați o fugă virtuală pe Supercazino pentru a vă convinge din propria experiență.

Martingale

Vom începe prin a vorbi despre una dintre cele mai populare strategii de pariere pentru jocurile de ruletă. Este vorba de faimosul sistem de pariere progresivă, Martingale. Principiul de bază constă în câștigul jucătorului și recuperarea a tuturor pierderilor anterioare. Acesteia i se adaugă posibilitatea obținerii unei mici sume de profit. Înainte de a explica în detaliu strategia, menționăm că se potrivește perfect atunci când se urmăresc pariurile plasate pe șanse egale în ruletă, cum ar fi roșu/negru, par/impar sau înalt/scăzut. Jocul ideal începe cu mize mici. În cazul în care se câștigă, se plasează din nou aceeași miză. În caz contrar, miza se dublează pentru următorul pariu cu scopul de a recupera pierderea anterioară și de a obține potențialul profit.

Desigur, jocurile nu sunt atât de ușor de anticipat. Prin urmare este necesar ca jucătorul să insiste până când obține un câștig. Acel câștig reprezintă șansa ideală de a recupera lanțul de pierderi și de a marca un profit egal cu miza inițială. Din păcate, strategia Martingale este ideală doar pentru cei care își permit investițiile mari. Pe scurt, dacă ai un buget avantajos, atunci un șir de pierderi nu te va seca de resurse. Totuși, chiar dacă te regăsești în ipostaza unui buget incredibil de generos, nu poți uita de existența limitelor de pariere impuse de cazinouri. Pe baza acestora, este important să știi când să te retragi și să fii precaut.

Romanosky

Dacă strategia Martingale prezintă o șansă de câștig cu puțin sub 50%, strategia Romanosky poate fi considerată mai atractivă, aceasta prezentând o rată mare de câștig care poate crește până la 86%. Sistemul de pariere progresivă poate fi utilizat exclusiv pe o ruletă europeană. Există diverse variante pentru această strategie însă obiectivul este mereu același și anume de a obține un câștig de cel puțin o unitate pentru fiecare serie de pariuri și gestionarea pierderilor prin creșterea mizei. Primul tip de pariu Romanosky plasează 3 unități pe zecile 2 și 3 și o singură unitate pe colțurile 2/6 și 7/11. Un alt tip de pariu poate fi realizat prin plasarea a 3 unități pe zecile 2 și 3 și a unei unități pe colțurile 1/5 și 8/12. Există desigur o mare diversitate de opțiuni. În ciuda șanselor ridicate de câștig, Romanosky nu este utilizată atât de des.
Paroli

După cum se poate observa, sistemele strategice anterioare necesită dezvoltarea anumitor cunoștințe și aptitudini. Partea bună este că strategia Paroli este foarte accesibilă pentru începători. Aceasta este cunoscută și popularizată drept „sistemul Martingale care chiar funcționează”. Totuși, practic strategia reprezintă opusul celei Martingale, fiind axată pe fructificarea seriilor de câștiguri consecutive pentru a obține profituri mai mari. Metoda de joc oferă mult mai mult confort și siguranță jucătorilor. Se începe cu o miză de bază cât mai mică. În cazul unui câștig, acesta va fi reinvestit iar suma mizei va fi egală cu cea anterior plasată. Se continuă în acest mod atunci când se observă un lanț de câștiguri, însă unii recomandă ca jucătorii să se oprească după trei astfel de câștiguri. Pe de altă parte, există jucători care la fiecare câștig dublează miza, revenind la miza inițială doar în cazul pierderilor.

Există chiar și în acest caz câteva dezavantaje. Deși oportunitatea de câștiguri repetate este foarte atractivă, unii jucători sunt susceptibili la formarea unei dependențe față de seriile de câștiguri, care se pot transforma rapid în serii de pierderi. Astfel se poate ajunge la pierderea oricărui câștig anterior. Pe termen lung, acest obicei nu se conformează limitelor de pariere și are tendința de a crea o falsă senzație de siguranță în jucători. Această siguranță te poate face să crezi că ești de neatins, mai presus decât norocul. Adevărul este că fiecare rundă este complet independentă de cea anterioară.

Concluzie

Chit că în cazul jocurilor de noroc nu este de dorit să te încrezi în altceva decât în informație sigură și în forțele proprii, există mici metode de a-ți maximiza șansele de câștig. Nici o strategie nu îți va garanta succesul, însă acestea te pot ajuta să joci împreună cu șansele reale de câștig, nu împotriva lor. Cu atât mai mult, timpul investit în învățarea strategiilor te va învăța foarte multe despre joc în sine și te vei simți mai pregătit. Strategiile menționate în acest articol se dovedesc utile pentru acei jucători care sunt în căutarea abordărilor structurate și organizate de joc. Acestea fiind spuse, orice strategie este mai profitabilă atunci când implică jocul responsabil și o percepție realistă asupra contextului și așteptărilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. „Strategia” care exclude pierderile:nu intrați în sălile de jocuri. Cazinourile interzic accesul la jocuri de tip 21 pentru cei care și-au antrenat memoria să rețină cărțile jucate și au astfel în mod real șanse mai mari de 50% de câștig.

  2. Ruleta rusească e cea mai bună, o rekomînd cu kăldură tutuLor adepților globalizmului biruitor $$oroșizd, că ei au bani pentru jocuri dă noroace! Și nici măcar nu le trăbă să cunoască strategie! …sau o pot folosi pă aia N.A.T.O., deja confirmată: „sancțiuni economice împotriva Federației Ruse”……[Rumburak]

  3. Cea mai bună strategie pentru a câștiga la ruletă este să nu joci.

  4. Metodele enumerate sunt valabile pt.ruletele clasice( care mai există în citeva casinouri) Restul sunt rulete electronice controlate de calculatoare…Sunt niste ” păcănele” cu aspect de ruletă. Așa că ….

  5. dar la munca an Siberia, pantru mancare po care o bagati an gura, restul vietilor voastre de tatari spurcati de teleorman, can va duce?

    lui basescu si petre roman, an Brussels li se spune ca sunt roma. Au anuntat la televizor.

  6. Astept cu nerabdare un articol in care Cotidianul sa-mi dezvaluie strategiile ptr a castiga la Alba-Neagra si la Barbut. Vreau sa-l fac praf pe Piturca……[Rumburak]

  7. Cuțu i-a batit de i-a uscat si pe Martingale si pe Romanosky ca castigurile si economia duduye.

  8. Nu conteaza ca tineretul disperat e distrus metodic. Noi sa incasam niste bani din publicitate, asta e tot…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.