Imagini care aduc lumină în tragedia de la 2 Mai

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care Vlad Pascu a intrat în cei de opt tineri la 2 Mai.

Imaginile au fost publicate de Adrian Cuculis, avocatul familiei uneia dintre victime.

În imagini se vede că tinerii circulau în afara șoselei, pe acostament, iar mașina tânărului drigat are farurile aprinse.

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că în prezent se desfasoara expertiza în dinamica accidentului și expertiza autoturismului.

Avocatul a mai precizat că va cere reevaluarea certificatelor medico-legale pe care sunt trecute acum 70 de zile de îngrijiri medicale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

1 Comentariu

  1. „O sa lucrez si la chestia aia cu spalarea imaginii tale, de aia ma si duc la Mircea, la astia, la astia, incep sa strang hartii, ca o sa platesc undeva un articol, cum au fost si celelalte platite (…)”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.