Inexplicabil cum se găsesc resurse pentru război

Vanatorul de troli comentează articolul Țările NATO, angajament pentru Ucraina. Stoltenberg spune care e suma minimă

Inexplicabil cum se gasesc resurse nelimitate pt razboi!…cand vine vba de eradicarea foametei, a saraciei care bantuie in regiuni intinse de pe glob, nada…daca s-ar fi investit in aceste directii nu mai existau nici migranti, nici dusmanii intre etnii, natii, religii samd…insa cei care decid acum soarta lumii sunt alesi de noi…si va veti convinge de cata idiotenie poate exista pe pamant dupa alegeri…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 22
Author

13 Comentarii

 1. Nu e nimic inexplicabil, banii pentru Ucraina sint jefuiti de la noi, din salarii, pensii, taxe, praduirea bugetelor nationale, etc etc, intr-o adevarata fratie mafiota transnationala. Aceste canalii criminale si hoate se servesc din toate cele amintite, fara minima decenta de a consulta si popoarele tarilor pe care le dirijeaza in mod satrapic si fara nici cea mai mica legatura cu democratia, daca sint intr-adevar de acord cu ajutoarele pentru mizeria numita Ucraina. Ca sa nu mai vorbim de celebrele „retrocomisioane” si banetul care ramine la acesti „caritabili”, am mai spus-o si o repet, poate ca intr-o buna zi se va apuca cineva sa scoata la lumina ceea ce a fost si inca este cea mai gigantica operatiune de deturmare de fonduri din istoria Omenirii.

 2. Deci să dăm haleală si confort la beliți, ca să nu mai emigreze peste noi, zice ăsta și sa lasam Ucraina pe mâna rușilor? Gata, așa o să facem! Dar după ce rușii cu Putinul lor se duc pe (editat)

 3. @Afganistanu…
  De ce nu te duci sa te inrolezi in Ucraina?? Se cauta voluntari cu tartacute goale !!!

 4. …pt cel la care ma refeream si a aparut inainte de alegeri:numai tu ai proceda asa, ca atat nu te duce mintea!…prin investitii, ajutor pt dezvoltare, dar este greu pt tine…

 5. Mda… Industia militară și pharma sunt șefii planetei,.Iar de nu sunt consumate, utilizate, cum puii mei cîștigă borfașii mondiali ?? ”Libertățile” unora dictate, impuse, duc la mizeria altora..

 6. @ afganistanu

  Nene, de ce-ar da rusii peste Românica ?!
  Stinge televizoru’ și aprinde-ți materia cenușie (daca ai) !
  Cu prețul unui singur tanc Abrahams (pe care rusii ti-l distrug în 48 ore) se pot hrăni mii de oameni timp de-o luna.

 7. Inexplicabil? Nu cred! Din contra, ce s-a stabilit la dawos in 2018-2019 este obligatoriu pentru guvernul oricărei țări. Despre asta am scris in mai 2020 când am auzit informațiile live într-un interviu. Cat despre eradicarea sărăciei, eradicarea bolilor și ce mai este, e la mișto totul pentru plângăceala la nivel global, tot ce se aduna din donații, ajunge in locul fixat de căpoși și nu unde e obligatoriu.

 8. …tocmai am citit un articol, cu mare mandrie ucracii anunta ca vor organiza parada popo in kiev…acum intelegem mai bine pt ce tre sa-i sponsorizam!…

 9. Sa inceapa sfarsitul Rusiei !!! Sa vina si F16 nu de alta dar vreau sa vad cum pierd cate 1 avion pe zi rusii.

 10. Rammstein spune:
  31 mai 2024 la 12:46
  Grabeste-te tatae ,ca mai sint inca paturi libere la Balaceanca !

 11. Colo Nelu Dar cat armament si cati oameni isi distrug rusii in Ucraina? Sau asta nu se pune.Rusul are voie,n-asa? Tu te auzi,iti asculti gandurile ?

 12. Caca maca (frumos nume si cu multa exprimare pentru tine). Rusii pot sa-si distruga tot armamentul si toti soldatii e treaba lor . Dar ceilalti distrug banii mei ai tai si al altora . Fara sa ne intrebe daca suntem deacord . Clisee gen lupta pentru noi , pentru libertate ,democratie etc sunt ceva depasit ,stiu, propaganda spune ca rusii vor ataca mai departe in vest , e o prostie, cine are logica intelege de ce, toti folosesc genul acesta de clisee, deocamdata razboiul acesta nu e al nostru , se face pe banii nostrii fara sa ni se ceara acordul si partea noastra o ia pe cocoasa. Probabil urmeaza sa fim noi urmatorii care rezolvam problema. Sper ca cei ca tine sa fie in prima linie sa omoare rusi si in realitate nu numai in jocurile pe calculator. Daca nu e asa sigur vor fi alti „caca maca ” de mai la vest care vor avea aceiasi retorica ca si tu acum ,atunci ei ( ca si tine acum) nu simt si nu au probleme…, cat timp stau in fata calculatorului ca apoi ciclul se repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.