Ion Cristoiu. Dosarul Coldea-Dumbravă e subțire

Ion Cristoiu afirmă că dosarul DNA Coldea-Dumbravă este subțire, dar impresia de afacere de cocalari transmisă opiniei publice lovesc în lupta anticorupție, în imaginea SRI și a ofițerului de informație.

Dosarul a creat atâta vâlvă, mai spune jurnalistul, din cauza imaginii lui Coldea, un personaj infailibil, de creator al statului paralel în România.

Chemarea lui  Coldea nu mi s-a părut un breaking news. El a devenit un breaking news după ce a fost trecut în rezervă, în 2017, spune Cristoiu.

Pozitia lui Cristoiu, integral aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

19 Comentarii

 1. Intotdeauna securitatea a scapat de unii de-ai lor deveniti incomozi folosindu-se de DNA-ul Lulutei. Dar indicatiile erau: gasiti-le ceva subtire! Adica la pripon dar dupa aia sa se poata bucurain liniste de roadele muncii lor. In 34 de ani in Romania s-au subtilizat sute de miliarde de parai.

 2. puisor, daca unul de pe strada primea 10.000 de lei de la un avocat pentru consultare scapare de puscarie client cati ani de puscaria primeau cu totii ???????????????????????

 3. Nu știu cum se face că în timpul campaniilor electorale din ultimii 34 de ani explodează cate o bomba. Și electoratulb buimăcit voteaza cu turna. Un impostor in slujba țării! Succesuri guys!

 4. în era globalismului există ‘deep state’; întrebare: ‘ce știe cetățeanul despre stat?’, răspuns: ‘ numai ce vrea cel din urmă.’, reciproca nu este valabilă.

 5. Altul care a sarit din baie sa numeasca un grup mafiot de colectare de taxe de protectie drept stat paralel. Sediul statului paralel il gasiti la o anumita ambasada, prin Baneasa.

 6. „maestrul” Carstoiu delireaza tampenii deturnand seriozitatea subiectului ce face un dosar gros (nu subtire) cu capete de acuzare cf. probelor si dovezilor concrete. De la inceputul dezvaluirilor publicate pe baza unor anchete si marturii grave – impotriva golanilor de generali SRI, observam cu stupoare ca, „maestrul I.Carstoiu” sare suspect in apararea borfasilor Coldea-Dumbrava-Cocoru, si, cum cunoastem ca, nimic nu este intamplator in ziaristica si politica, ne intrebam cu ce-l au la mana urat gasca de generali, pe ziaristul Carstoiu, Alba-ca-zapada.

 7. Nea Cristoiu ai spus la o emisiune ca mergiai des la Coldea cand etea in activitate sa iei informatii acum inteleg decent I ti apararea Ai polecat dela antena3 cand ai afloat ca Voiculescu va fi condamnat ai primit bani multi dela Antena3 si dupa aceia iai tradat ASTA Este caracterul alergi dupa pubicitate si bani

 8. @ABCD:excelent,ma mir ca ai trecut de cenzura lui Nistoresku
  astia doi fosti la Scanteia nu se mai invata

 9. Pe mine mă distrează ăia dela A3 și RTV cum il scot erou pe borfașul ăla cu denunțul. Pe Varan cred că tot Coldea l-a scăpat de recuperarea prejudiciului.
  Să nu cumva să aflăm unde sunt banii Securității de la Crescent.

 10. buna tuturor!
  Dosarul nu e subțire cum zice Editat, subțire ar putea fi voința si coloana vertebrală a unor magistrati

 11. Coldea si Kovesi au fost „vatafii” sau al de Ursula si betivul de dinaite au fost sefii.
  Cocalarii supremi, supercocalqrii, trageau de sforile astora din Romanis, la slugoii de serviciu. Kovesi pentru ce-o fi fost decorata …

 12. Scenarite, doar asta livreaza d-ul Cristoiu. Niciodata nu a avut dreptate in ceea ce a spus.

 13. Binenteles, „maestre”! Vrea o procurare pătată, Iorgu, un lingău Voinea, o prietena a infractorilor, Alexandrescu, să plătească niște polițe. Poate chiar Codruței. A

 14. Elita neocomunista post decembrista Brucraniana a semnat deja cu americanii DGIZDANI eliminarea astora a lui Base Ca deja au expirat etapa ,acu vine Trump și vrea niscai pseudoSuveranisti obedienți.

 15. Cristoiu s-o dus la Nisa la biserică și-o băgat 5 euro în cutie pentru doi inși. Așa să-l ajute D-zo pe Coldea.

 16. nea Cârstoiu o întoarce întotdeauna așa cum vrea el și are ordin să.i iasă!

 17. Mda,..Parole, parole, parole,.Ce ar fi ca de 1 Junie să iasă tot poporul la o demonstrație spontană pentru pace și contra corupției ?? Or fi dispuși nemulțumiții să iasă din pijama și papuci ?? Sau las că merge ș-așa,.. E cam ora 12,.Pe urmă,.. nu știu de ești pe lumea asta..

 18. „Charismaticul” Cristoiu vrea sa fie ” maestrul scriitor al secolului” . De aceea, de cele mai multe ori emana analize alambicate, chiar distorsionand realitatea, doar pentru a fi total altfel decat presa mainstream.
  Dorinta de a minimaliza lovitura prin care o mare bucata din mafia securista ce sufocase mediul economic si politic romanesc a primit-o are la baza dorinta lui de a dovedi ca numai el vede corect problema.
  Desigur, nu exclud si posibilitatea ca el sa raspunda la comandamentele celor anchetati, el fiind – inca din tinerete – un favorit al sferelor inalte ale puterii.
  Narcisism se cheama boala acestui batranel, altfel simpatic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.