Legea păcănelelor. ”Statul român să investigheze acest șantaj căruia Marcel Ciolacu i-a cedat!”

Cătălin Drulă îi cere premierului să renunțe la acest ”dublu joc„  pe care îl face în favoarea unei industrii care ”distruge destinele a zeci de mii de familii„ prin Ordonanța de urgență pe care Guvernul intenționează  să o dea în privința jocurilor de noroc. 

Președintele USR a făcut câteva declarații la Palatul Parlamentului în care s-a arătat nemulțumit afirmând că Ciolacu creează, de fapt, oportunități pentru industrie.  ”A copiat acest proiect de lege de la USR, dar de fapt, nu-l susține, așa cum afirmă punctul de vedere oficial”, a arătat Drulă. A venit cu un proiect de ordonanță care doar își dorește ca Guvernul să bage și el mâna în câștigurile acestea care sunt făcute pe baza unor drame sociale, a susținut președintele USR

”(…)Ordonanța de urgență care se propune a fi adoptată, joi, dacă vă uitați cu atenție, creează un fond, le mai ia o taxă ici-colo, 150.000 EUR la niște câștiguri de milioane, sute de milioane. Este, de fapt, o negociere cu această industrie, pentru că această industrie, așa cum afirmă premierul Marcel Ciolacu, este foarte apropiată de aceste partide și stă la masă cu ele(…)

”Păcănelele sunt doar operatorii mai mici. Grosul se face online, unde sunt acei mari rechini, care se pare că au ajuns la domnul Ciolacu și a cedat acelui șantaj și pentru asta nu face nimic. Solicit și eu aceluiași stat român, repet, afirmația lui Marcel Ciolacu, solicit statului român să investigheze acest șantaj căruia Marcel Ciolacu i-a cedat. Este un document oficial și oamenii merită să știe că sub semnătura oficială a premierului Marcel Ciolacu, Guvernul său nu susține adoptarea acestei inițiative legislative”

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la începutul ședinței de Guvern, că nu are nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi va fi adoptată ordonanța de urgență prin care toți operatorii din domeniu vor trebui să aibă sediul fiscal în România. Premierul a mai anunțat că legea din Parlament care scoate păcănelele în afara localităților intră în procedură de adoptare rapidă.

Marcel Ciolacu a a acuzat că, în perioada pandemiei de COVID, „mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Absolut e deranjant ca altii sa castige bani si premierul doar sa le auza sunetul!
  A incercat de le-a mutat afara la tara, adica le-a impins din oras pana in ultimul sat.
  Si totusi cu cat tragi mai tare de o problema cu atat se face mai mare.
  Drept are Ciolacu s-a hotarat: le va face reclama online sa stie si pisica si catelul cum faci sa castigi.
  Trgai de maneta si castigi. – https://cdn.dribbble.com/users/606368/screenshots/3556982/maneki-neko.gif

 2. ‘ Joc de glezn€ ‘, fratele Ursulei șef la o companie cunoscută pe piața românească a pariurilor sportive ?!

 3. „Grosul se face online”

  Drula nu stie ca un IP se blocheaza imediat pe Romania, de la sursa, cu un singur click, nici nu-i nevoie de autorizare. Din contra, pacanelul trebuie sa aiba autorizatie de lucru pe RO. Buzuianul le-a spus clar, firme inregistrate in RO. Drula asta, ca orice mincinos intoarce cuvintele, ca masuta de la alba-neagra, dupa modelul margatilor de pe acest forum ! Deh, modelul turnatorilor disperati.

 4. @Jucător: exact. Fratele Ursulei cu Blackrock în spate operează cea mai mare companie de jocuri de noroc online. Acolo se învârt banii adevărați.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.