Liberal: Scandalul Buzatu se răsfrânge și asupra PNL

„Geanta cu milionul lui Buzatu este o palmă pentru clasa politică românească” este de părere Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei. Liberal de vază, chiar președinte al PNL Timișoara, Tabără realizează că „vrem, nu vrem, scandalul Buzatu se răsfrânge și asupra PNL“ și scrie într-o postare pe FB:

„Individul care își căra „economiile” de 1 250 000 de lei într-o geantă, dosită în portbagajul mașinii, probabil cea de serviciu, este, cum știți, președinte al CJ Vaslui. Dar, mai ales, membru cu influență în PSD câtă vreme rudele sale sunt bine „înfipte” în joburile de partid și de la stat. Cu atât mai mult, Dumitru Buzatu este unul dintre politicienii care decredibilizează, odată cu partidul din care face parte, și mai toată clasa politică. Este exact genul de politician care, prin ticăloșiile lui, crește procentele AUR. Care nu are nimic de făcut decât să amintească electoratului despre corupția și lăcomia acestor așa-zisi politicieni.

Reacția PSD a fost dură în ceea ce-l privește pe șpăgarul din Vaslui, dar tardivă. Tardivă pentru că e greu de crezut că cei din anturajul lui Dumitru Buzatu și cei din conducere nu îi știau „năravul”. Dar au acceptat și au tăcut, iar atunci când puroiul a țâșnit, au reacționat ferm.

Din păcate, promovarea și susținerea acestor așa-ziși politicieni umbresc munca altora, slăbesc grav încrederea românilor în democrație, în sistemul politic, în partidele democratice, iar reacția se va vedea la alegeri.
Vrem, nu vrem, scandalul Buzatu se răsfrânge și asupra PNL. Fiindcă suntem împreună la guvernare!Astăzi vorbim despre șpăgarul din Vaslui, dar mă tem că asemenea șpăgari există mai peste tot!

Reformarea partidelor, punerea în practică a principiilor este obligatorie! Altfel, drumul spre anarhie este tot mai aproape. Da, și PNL trebuie să aplice reforma, promovarea principiilor liberale și respectarea valorilor liberale.

Personal, mă simt jignit de atitudinea șpăgarului din Vaslui și, poate chiar mai mult, mă simt jignit de modul cum acesta a acces la putere. Dar cea mai grea întrebare a mea, în acest context, este de ce, noi, peneliștii, fugim de electorat nostru în brațele PSD? Unde, alături de alte lucruri nefirești, formăm o alianță care și acoperă asemenea porcării? În loc să înfruntăm realitatea, să corectăm greșelile și să facem adevărata politică liberală!”, a scris Tabără pe rețeaua de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. La fel sunteti si voi cei din PNL.
  Furati la greu , vezi cazul Costea de la Prahova, tatal presedinte a Consiliului judetean , fata si baiatul parlamentari.
  Daca organele statului si-ar face intradevar treaba, 995 dintre politicienii romani ar fi la mititica si cu averile confiscate.
  PNL-ului ii doresc cale batuta pe urmele PNT-CD.

 2. Asta fara politica nu poate respira… nu-i copilul lui tata Tabara; barna si paiul sau nu arunca cu pietre. E drept batranul Tabara nu a fost prins cu miselii, cu bani

 3. Cine stie cat fura si asta,dar ‘la razboi inapoi,la placinte inainte’

 4. cand ati devenit nevestele pesedistilor, nu stiati cu ce hahalere o sa stati in pat?

 5. Asta-i un liberal care spune lucrurilor pe nume!! Singurul vocal din PNL!!

 6. E corect ca tatăl sau! Dacă ar mai fi câțiva liberali ca asta… altfel ar merge PNL.

 7. De ce îl ține PNL -ul în umbră și îl promovează pe Robu care oricum nu mai este în stare de nimic! Îl bate Fritz la 0 !!

 8. Tabara de ce nu te apuci de furat? Or să te dea afara dacă nu ești în rând cu lumea … Locul în politică e pt aia care fură! Tabără ai grijă că tu nu ești pe final de cariera ca și Robu! Dacă nu începi și tu să ciupești, te frig băjeții!!!

 9. Pai Buzatu și ceilalți șefi locali din Anghel Saligny fura, că la banii europeni e mai greu, fix ce spunea usr lui Rareș cand urla isteric că Anghel Saligny e salvarea României, de fapt ai fost 20 de miliarde de euro furati

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.