Mămăliga de Ciolacu

Felul în care proiectul de lege întocmit de Guvern a trecut prin Camera Deputaților ar trebui să ne sperie. Marcel Ciolacu, președintele interimar și autoritar (în PSD), s-a dus la o întîlnire cu Raed Arafat. În urma explicațiilor gen „prestație TV ” ale acestui specialist în descarcerări, a hotărît să pună umărul la adoptarea accelerată a legii privind combaterea epidemiilor, inclusiv pandemia de coronavirus.

În primul rînd, Marcel Ciolacu, în loc să consulte partidul și societatea civilă, s-a consultat cu un comandant de operațiune speriată, cu un specialist în organizarea operațiunilor de intervenție la accidente și alte situații de urgență (multe dintre ele ratate!) și care, peste noapte, a ajuns să se creadă și Freud în psihologia mulțimilor și specialist în psihologia românilor și doctor în importuri și comunicator de serviciu al stărilor de urgență.

În fapt, Raed Arafat, părintele SMURD, a luat un avînt care ține mai degrabă de un dezechilibru caracterial decît de specializare și pricepere. Din păcate, pe măsură ce se afundă în tot felul de probleme, Raed Arafat începe să se califice doar ca un mare expert în nimic.
Ei bine, tocmai el l-a convins și lămurit pe președintele de mămăligă al PSD că proiectul de lege este bun pentru că permite măsuri importante, iar acestea ajută la astîmpărarea pandemiei. Și astfel, în urma acestei întîlniri istorice între doi care nu pricep nimic, dar sunt îmbătați de gustul puterii, s-a născut o înțelegere.

Cu legea Lui Raed Arafat, susținută de incapacitatea lui Ciolacu de a o înțelege, s-a născut un proiect de lege care a trecut ca vîntul prin Camera Deputaților. Și era cît p-aci să treacă și de Senat.

N-a trecut și s-a amînat. Slavă Domnului! Această amînare menită a aduce clarificări la diferite puncte și prevederi tembele i-a prilejuit lui Ludovic Orban tirade de mare rățoială. Cum își permit PSD-iștii să întîrzie o asemenea lege? Într-un asemenea moment hotărîtor, în care nu știe ce să facă, Parlamentul nu-i dă o mînă de ajutor? Nemernic și acest Ludovic Orban! Și el vede numai putere. Ca și Iohannis, ca și Ciolacu, ca și Arafat, ca și Dragnea!

Orice argument și orice situație trebuie exploatate politic. Omul acesta cu voce de tablă și creier de lemn este insensibil la orice mesaj din societate. Că pricepe ceva de la colegii de partid sau de la telefonistele de la Cotroceni, nu mă interesează. Pe cît de sărac cu duhul este, unii încearcă să-l ajute. Enervant este că el nu aude din România numai vocea populației care îl gîdilă și nu-l înjură. Pentru ceilalți, are cîte un picior în loc de ureche.

Ludovic Orban este o mare problemă a PNL-ului și a lui Klaus Iohannis, după cum Marcel Ciolacu este o la fel de mare problemă a PSD-ului. Între un PSD corupt, cum a fost perceput pe vremea lui Liviu Dragnea, și un PSD de oameni proști și fricoși, învîrtiți pe degete și păpușați de la Cotroceni și de la Serviciul Roman de Informații, eu nu văd nici o diferență. Doar că PSD-ul condus de proști și mămăligi este mai ineficient decît PSD-ul cu poftă de bani!

PSD, într-o fundatură

Dacă Marcel Ciolacu nu știe să facă opoziție și crede că „mergînd pe burtă” își păstrează și poziția, și influența în PSD și legăturile cu Cotroceniul și cu SRI-ul se înșeală. Nu este el marele jucător al politicii românești.

Mai degrabă, într-un moment în care era nevoie (și este loc de Opoziție!), el joacă doar rolul unui Încurcă lume, molîu, pofticios ca un călugăr perfid și cu o voce de pîslă prăfuită. Este primul președinte de mămăligă cățărat în fruntea unui partid politic parlamentar de o asemenea anvergură.
PSD-ul se bîlbîie la răscruce. Iar Marcel Ciolacu ar merge în toate direcțiile în care ar putea rămîne în frunte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 28

61 de Comentarii

 1. Așa e când ai la vârful puterii două partide controlate și infestate de securiști. O țară cu soarta în mâna securiștilor, nu va niciodată o țară liberă. Ne amăgim aiurea.

 2. Blonzii de la Buzau sint contraindicati actului de conducere precum Sifisul la Sistemul Nervous. Acelasi lucru de aplica in cazul Lucovicilor si Marilor Normali.

 3. În aparență în România sunt mai multe partide. În realitate nu există decât un partid, cel al Structurilor, prin Structuri înțelegând matricele sociale alcătuite din foștii securiști și cadrele aparatului comunist de partid. Aceste matrice, veritabile pârghii de putere în organismul societății, au pătruns peste tot, în mass-media, în lumea afacerilor, în rețeaua bancară privată sau de stat, și firește în toate partidele, împrumutând cameleonic chipul ideologiei partidului în care s-au refugiat.
  Dumnezeul lor de acum e banul, iar în mintea lor nu poate încăpea gândul că există oameni care să nu poată fi cumpărați, șantajați sau intimidați. Sunt latenți, dar ies la suprafață prin prelungiri pseudopodice, pe care firește că le poți tăia, însă degeaba, se regenerează miraculos ivindu-se din nou, printr-o nouă prelungire pseudopodică al cărei chip e altul, deși structura din care a răsărit e aceeași.
  Un om politic, dacă vrea să miște cât de cât, nu numai că este silit să se supună coerciției exercitate de Structuri, dar, mai mult, el este obligat să facă parte din Structuri. Cine nu face parte din Structuri este un pion a cărui eficiență este nulă. Nu te poți păstra la putere dacă nu faci parte din Structuri, tot așa cum nu te poți mișca eficient pe tabla de șah dacă nu te folosești de câmpurile de forță ale ei.
  Cei mai de succes oameni de afaceri provin din Structuri. Luați-i pe rând și veți vedea că toți au același trecut, se trag din aceeași pepinieră instituțională. Puieții lor, fiii, ginerii, nepoții sunt croiți pe același calapod, și cum cine se aseamănă se adună, toți se știu și se recunosc între ei.

 4. PSD -ul va pati exact ca Dragnea.Merge pe mana securitatii si o sa-l scoata din parlament!
  Livache a avut promisiuni de la sistem,dar sitemul l-a fentat,astfel rupea pisica in doua!
  A avut 3 ani la dispozitie in care daca taia bugetul securitatii si il dadea la sanatate si la invatamant ii mai linistea!
  Facea pe dracu’n patru si dadea ordonanta si chiar asa nu ajungea PSD-UL LA 20%!
  Colacul e slab fata de Livache, se vede de pe Luna ca joaca dupa partitura!
  E sigur pregatit sa duca psd-ul in 10% !!

  Le trebuie un Plesoianu,Stefanescu sau Teodorovici!
  Olguta a cazut la pace !
  Firuta e a lor ,dar mai cu fereala,dar si-a dat fatada cu puciul!
  PSD-ul e prin in proportie mare in plasele sistemului.
  Partidul Securitatii Liberale e cucerit complet.
  Uniunea Securitatii Romane a fost conceputa chiar de sistem.
  PIMPUL- are fondator un turnator!

  Asa ca politica in Romania o face PARTIDUL SECURITATII NATIONALE !
  TRAIASCA PARTIDUL SECURITATII NATIONALE CU ARIPA LIBERALA, SOCIALISTA ,TINEREASCA si PIMPEASCA !

  SUNT TARI SI ASTA E !!

 5. O radiografie excelenta a PSD-ului , a lui Ciolacu si gsca lui . Biata Romanie , daca poporul este si el o mamaliga ca si Ciolacu , la ce sa ne asteptam ? In gluma sa strigam ajutor la prof, Dancu un Clujean ratat .culmea prieten declarat cu Ciolacu si mai noi chiar si cu Firea , DE rasul curcilor acest PSD

 6. misiunea ciolanului, primita de la secu, este sa distruga pesedeaua si aproape I-a reusit. Ce nu e bine, e ca se duce dracului , pe fatza, simulacrul asta de democratie romaneasca si intram iar cu gaturile in jug…

 7. Ho ma,Ciolacu nu e mamaliga.E piftie,tremura si lesina la nevoie cand il ia Johanis mai tare.De fapt,ce a mai ramas din PSD e o ciorba inacrita,degeaba pui sare si piper ca tot alterata e.

 8. Cata vreme poporul asta nu va intelege ca tara asta este condusa total de Securitate, nimic nu se va schimba in bine. In momentul de fata Romania este in cel mai rau moment al ei, se poate mai rau ? Absolut. Cum un popor adormit si lipsit de reactie, fricos, submisiv, si de ce sa nu recunoastem…nici prea inteligent, nu exista prea multa speranta.

 9. psd nu mai e partid de opozitie
  un nimeni de buzau conduce un partid care tace si nu face nimic
  peste 6 luni ciolacu e in pdl,pmp sau usr
  facem pariu?

 10. Prostaci securisti de „dreapta”, cata dreptate aveti cand il acuzati pe Dl Nistorescu ca fiind „sustinator PSD”! Numai asa se explica acest titlu inept care psihologic il absolva in ochii nostri pe absolventul de universitati securiste, fara diplome, de acuzatia fireasca si pentru un jurnalist adolescent care face munca de teren, ca Ciuciuolacu NU ESTE MAMALIGA, executand ordine cu o precizie militara si fara sa se fereasca!!! Trec peste faptul ca are aspect de jambon
  nedepilat si nu de mamaliga. Daca era mamaliga riscand sa…”explodeze”, precum popolul mioritic in locuinte!
  Si pentru a-si accentua insolenta si nedreptatea, autorul l-a strecurat si pe Dragnea intre avizii de putere!? O alta ineptie caracteristica, daca ar fi fost avid de putere Dragnea nu ajungea in puscarie, ci Premier si Presedinte FACAND JOCUL SECURITATII…Pe vremea lui Dragnea in PSD conservele securiste isi zanganeau carcasele, astazi e o liniste… infernala, nimeni nu mai joaca in front in fata Tractoristului agramat cu aspect de mistret scapat din…Padure!

 11. Cam puțină spațiu ocupă fruntea la in cap atât de mare cât îl are acest domn Marcel.

 12. Un telefon discret(fragmente):
  …………………………………………………………………..
  – Marcel, tu crezi în cineva pe lumea asta?
  – Cred în Maricica.
  – Eh, mi-ai luat de grijă, minune, minunea cu Maricica… Lasă-mă cu Maricica că-nebunesc! Marcel… pot să-ți procur…
  – Ei, ce?
  – Păi asta e, ce… ce… Niște vederi cu ramă de se pun ele în casă pe peretele de la răsărit.
  – Eu pe peretele ăla pun frigiderul.
  ………………..
  – Îmi vine rău… îmi vine rău! E complet idiot, e idiot complet… Marcel, Marcel, stai că te iau altfel. Nu ai vin…
  – Cum să n-am eu?! De ce să n-am eu, bă, vin?!
  – Ho stai! Stai, presupunem că n-ai vin, na!
  – Păi am bere…
  – Nai nici bere! N-ai nimic lacomule! N-ai nici bere, nici vin, nimic! Nici un fel de băutură și Maricica a fugit cu unu-n provincie… Tu nu te rogi să-i calce tramvaiul?
  – Numa’ pe el…
  – Normal… Eh, și cum te rogi?
  – Călca-l-ar tramvaiul…
  – Răule! Răule! Si nu-l calcă… renunți?
  – Nu…
  – E, ce zici? Cum te rogi tu?
  – Arde-l-ar focul…
  – Păi nu e frumos…
  – Da, da’ s-o ia pe Maricia e frumos?

  ………………………………………….

 13. Un altruist la PSD, sa mai fie si foarte inteligent, e o gluma buna, dar de asta ar avea nevoie tara!
  Un articol exceptional, bravo cotidianul!

 14. Cred ca sunt 4-5 ani de cand spun ca psd se duce pe copca singur si tot din cauza lor. Numerologic calculat acum 4-5 ani, inaintea alegerilor pentru primari, am spus celor cu care am vorbit inclusiv membrilor lor psd, ca nu vor castiga, caracterul mojic si infect neserios(una zic si alta fac), ii termina inainte de vreme si chiar se intampla! Pr cei din localitate i-am sfatuit sa ramana local pe functiile vechi, sa nu adere la europarlamentare sau altceva pana nu zboara clovnii parsivi din politica, si cum nu zboara, stau calmi. Cat despre hOrdonanta, se va accepta asa cum vrea paratrantorul principal. Iar se va ajunge la CCR si psd la ghena de hunoi a politicii.

 15. Un articol atat de bun demult n-am mai citit si comentariile sunt atat de inteligente! Exceptandu-i pe cei ca sarcini. De acord intrutotul.Ciolacu n-are nimic saracu, nici sare nici piper doar, poate niste umeri mai instelati, cu el PSD va ajunge sub PMP. Firea si Stanescu ne-au aratat cand cu puciul cine sunt. Pesedistii au amutit vazand cine ii conduce dar poate au ajuns si ei la concluzia ca pentru un popor las, – care nu e interesat de viitorul copiilor lui (ne-au aratat la referendumul pt familie) dat e interesat sa dea catuse-tot la referendum ne-au aratat si sa trimita in PE niste ipocriti si niste vanzatori- nu merita sa faci puscarie.

 16. La senat a ajuns o lege, trecuta cu ceva modificari de cam. dep.,despre care se spune ca este proasta . Pai daca este proasta opozitia trebuia s-o respinga.Dar prostii de la psd,acuzati cu impertinenta de mandolina ca nu dau zor sa le faca ei legea buna si s-o si voteze neconditionat si imediat ( auzi magarie , nu s-au mobilizat sa le faca treaba ) ,si-au suflecat manecile si s-au apucat de reparat imbecilitatile cuprinse in legea liberala. Trebuia respinsa (mai este timp ) si acuzat guvernul de incompetenta, prostie,delasare(legea trebuia pregatita cu ceva saptamani inainte ) .

 17. Trebuie sa-si depuna candidatura la sefia PSD personalitatile marcante din acest partid Titus Corlatean , Serban Nicolae, Dan Nica , Olguta Vasilescu, Rovan Plumb ,C. Stefanescu, Plesoianu , P. Daea , M. Budai , oameni cu personalitate , competenti , nesantajabili si loiali poporului roman !!!!
  Sa speram ca nu vor mai fi acceptati in conducerea acestui partid cei cu legaturi la serviciile statului paralel antiromanesc al lui iohanis cum sunt Grindeanu, Tudose si altii ……….

 18. Dl Smarandache! Aprob pozitiv, tot ceea ce ati mentionat dvs. Charlie ai fost si matale fff amuzant, dar tot in intrinsecul matale, undeva pe cortex, ai ceva toxic, de stahanovist! Pacat de matale, ca ai potential, dar in rest D-zeu cu mila……

 19. Dle Nistorescu Cornel, pe cand o vizita la Calarasi? Unul dintre multimiliardarii Romaniei Doru Ioan Taracila, sta la „conserva” El cu Iosif Armas au pus la pamant ultima fabrica de zahar din Baragan! 500 milioane euro la el asa la prima strigare!!!! Basca Baile Felix puse si ele la pamant! Dvs va luptati cu sofismele, el cu euroii! Doamne, Doamne! Cu unul precum Charlie cum sa nu fii miliardar in Romanica!

 20. https://youtu.be/zINz460ySTE
  Profesioniști germani din domeniul medicinei s-au reunit în beneficiul oamenilor, pentru a demasca agenda sinistră globalistă a CV19!
  S-a format un comitet extra-parlamentar de anchetă pentru corona virus, cu specialiști din domeniul medicinii și din alte domenii pentru a studia măsurile de restricție care s-au luat, și dacă suferința produsă oamenilor este proporțională cu situația creată ca răspuns la boala declanșată de covid19.
  Se aduc argumente solide împotriva faptului că guvernele țin oamenii în teroare pentru o boală care nu este mai periculoasă decât o gripă obișnuită, impunând restricții aberante și nejustificate, și inducând sentimente de frică și panică constante pentru o boală care este prezentată de autorități în baza unor previziuni exagerate. Se vorbește despre lipsirea oamenilor de drepturi și libertăți fundamentale, de controlul mental și de supravegherea populației din motive medicale, și de faptul că se insistă pe vaccinare în situația în care pentru alte epidemii gen gripa porcină vaccinurile au făcut mai mult rău. Se spune că ar trebui renunțat complet la carantinarea și la purtarea măștilor din moment ce nu mai există vreun pericol real de îmbolnăvire. Se spune că trebuie respectată constituția care garantează libertatea și suveranitatea oamenilor. Se spune că autoritățile au luat măsuri iresponsabile, nepotrivite și neglijente fără a se gândi deloc la consecințele colaterale. Se spune că măsurile luate au afectat populația din punct de vedere psihic, social și economic, și că trebuie luate măsuri împotriva acestei nebunii, și că trebuie luate decizii în legătură cu dezastrul creeat care nici nu poate fi evaluat.

 21. D-le Cornel Nistorescu , sa admitem si sa analizam cauza fundamentala care genereaza acesta „dezorientare” diabolica a politrucilor din Parlament – Si anume ca majoritatea sunt santajati, fiind filmati cand merg la storfetul prestator de servicii dupa orele obositoare de munca – Cum vor apare ei in fata societatii si a familiei pozati gafaind sub bucile mari si profesioniste din domeniu ??

 22. opozitia acestui ciolomac a constat in aproape 9 luni de zile in votarea tuturor nazbatiilor pnl -asta din grija ca sa fata de Romani ! urechistul cu mandolina se arata ACUM grijuliu fata de ,,sanatatea,, oamenilor spre deosebire de noaptea in care peste 2000 de amarati au zburdat sute de km cu autocare pentru a ajunge la sefa lui werner care era preocupata de sparanghel. unde era orban,werner,velea,arafat? ce a facut ciolomacul ? a tacut ca pestele ! biata sluga cum a dovedit-o in camera deputatilor ! ordinul, EL il executa ,nu il discuta ! asta da disciplina !

 23. De mult așteptăm acest articol, acum câteva săptămânii apărea poza de grup cu DomnulCiolacu&compania cu lista de minciuni încropită in graba sa prosteasca “boborul” cu ce realizări mărețe plănuiesc dumnealor, de atunci am asistat la o conducere a PSD incapabila, imatura și la aparițiile domnului Ponta grabit sa pună mâna pe un ciolan cat mai mare și mai gras profitând de pandemie și incapacitatea clasei politice. Fără oameni școliți , inteligenți, cinstiti și cu dragoste de țara nu de privilegii nu se va schimba nimic . Aștept sa se asaneze țara de baroni, ciocoi și boieri, de gușați, impostori , ma întreb când se vor satura de urâțit, jefuit aceasta țara frumoasa încă. Va dau un exemplu minor poate pentru mulți, toate parcurile din București unde se cheltuie banii noștri au căpătat prin neghiobia celor care se ocupa de ele alei uriașe cat o autostrada, s-au acoperit zone mari cu beton și asfalt in detrimentul vegetației și ne miram ca ne sufocam. Nu se toaleteze copacii corect , plantările se fac după ureche fără studiu unui specialist, nu mai spun de terasele de neam prost care s-au întins ca pecinginile , sa iasă bani, sa fie cat mai mulți bețivii și……

 24. „Tica”, daca ar fi asa cum spui as fi eu insumi miliardar, dar onstiinta de pe…”cortex” m-a impiedicat! Erati ai mei daca
  v-ati fi distantat de bolsevici si i-ati fi vazut pe toti in recluziune, dar voi cu ochelarii de cal fixati de altii stiti
  doar una si buna, Huiduma Natzi-onala si Infractoarea internationala KoeveSy care cunosc doar un partid si alti corupti
  decat ai partidului respectiv. Ca intelectual cu „cortex”-ul la el acest fapt evident pe care va faceti ca nu il vedeti
  e hotarator in a va cataloga, numai un intelectual vandut…miliardarilor Securitatii poate insista sa ignore aceasta realitate. De ce nu spuneti, da Domnule si astia pe care-i sustinem sunt securisti, asa cum am spus eu si de Dragnea, dar
  ai nostri vor sa curete Romania de Ciuma Rosie, au dat liber la dosarele Loviturii de Stat si al celor SASE mineriade, la
  priponirea TUTUROR CORUPPTILOR si la desfiintarea CSAT, nu a CCR, la numiri de magistrati prin concurs, la demilitarizarea
  Securitatii si la scoaterea procurorilor din randul magistratilor!!! Si inca ceva decisiv, sa-i adune cineva pe Huiduma Natzi-onala si pe sefii camerelor si CU PISTOLUL PE MASA sa-i forteze sa-si semneze…abdicarile si sa se angajeze ca in
  camerele reunite Romania sa fie declarata Monarhie, asa cum a fost, dupa care sa se revina la Constitutia din 1923!!!
  Crezi ca tu ca republican „nebolsevic” ai inghiti un asemenea act samavolnic? In comportamentul vostru e o fractura logica
  in legatura cu o cicatrice de pe…cortex lasata de propaganda bolsevica de 75 de ani zilele astea…Eu vad fractura si cicatricea…

 25. Motivul pentru care Camera deptatilor a votat pe “repede înainte” este acela de a câștiga timp lăsând dezbaterile și analizele numai pentru Senat care este camera decizionala.
  Simplu ca buna ziua.

 26. Titlul ma scutește de orice comentariu in privința lui Ciolacu,un nimeni ajuns in fruntea PSD,pentru al pune in slujba lui Orban si Iohanis.

 27. „Mămăliga de Ciolacu” Asta mamaliga? Asta nu-i mamaliga, ci securist care sprijina pe ciolaniss cu pedeleprele lui! Asta doar da din clantza, vezi Doamne, fac opozitie si in realitate e vandut securistilor!

 28. @ Popescu.Aveti perfecta dreptate.Nu numai in Bucuresti s-au distrus zonele verzi,ci in toate orasele din tara.Se construieste in draci in unele parcuri pe unde am trecut.Din curiozitate am intrebat ale cui sunt unele PALATE si am primit raspunsuri,unele cu frica pentru ca erau palate de PROCURORI,JUDECATORI,POLITICIENI si alte JAVRE aparute dupa LOVITURA DE STAT DIN 1989.Au studiat si s-au cocotat in varful piramidei pe la unele partide pe unde au putut,cu diplome obtinute pe bani,fara sa acumuleze ceva in creier.Te uiti si la aceste restituiri,unele FALSE,de prin centrele urbane ca iti este frica sa treci pe langa ele sa nu se darame.Discutam mai acum cativa ani cu un jurnalist slovac si-mi spunea ca noi suntem singura tara din EUROPA,in care s-a procedat in HALUL acesta cu retrocedarile.Trebuiau niste conditii de mentinere in stare buna s-au de reabilitare a cladirilor intr-un termen rezonabil,daca nu sa revina statului.Va dau un singur exemplu si sa fiu contrazis daca nu este asa.In CIMPULUNG tot centrul orasului este la pamant si nu poti sa te plimbi si sa admiri cladirile vechi.Sunt si avertismente sa fii atent pe unde mergi.Oare unde o sa ajungem in halul acesta? Si nu este singurul ORAS. Iar acest PSD la ora actuala este INEXISTENT.Acest CIOLACU este un NEICA NIMENI.Cu asemenea SPECIMEN nu o sa avem OPOZITIE la acesti HOTI scoliti de BASESCU-PETROV.

 29. Marcelino, fa un pas înapoi !
  Ba nu , doi .
  Vremea a trecut, tu ne-ai uitat de mult !
  La aceste vremuri trebuie sa iasă din rândul PSD un lider care sa fie total pentru libertate în toate privințele :sănătate, învățământ, afaceri , cultura , societate, sport,turism , agricultură etc.
  Nu ai carisma, nu ai idei , nu ai discurs, nu ai chemare pentru a mobiliza liderii . Ai glasul tremurat și dai senzația de nesiguranță.
  Avem nevoie acum de un glas care sa ridice parul pe spinare cand critica deviatia de la lege si bunul simt al submediocrii liberali. Un timbru vocal ca al lui Vadim , o claritate in gandire ca a lui Paunescu , un politician de calibrul lui Cuza.
  Tu nu ai nicmic din aceste calități dar ai și o coaja de securist parvenit nici măcar de calibru mediocru. Adică nici nu faci cărțile doar un chibit care sta pe margine.
  Chiar o mămăligă!
  Dute acasă la Buzău!
  Grindeanu sa nu îmi închizi site-ul ca în fond ți-am făcut un bine !
  Securistule ! Dezastru ai fost pana te borat Dragnea la infanterie .

 30. Pe Ciolacu îl secondează cu brio Paul Stănescu. În rest un articol corect și plin de adevăruri.

 31. Sărmanul ZMEUL, alias CHARLIE, alias CORECTOR! Zmeul zice: Ciolacu nu e mămăligă! Ca un ecou, peste circa 60 minute, Charlie zice că Ciolacu nu este mămăligă! De, personalitate bipolară, cu semnătura unică a mâncătorului clasic de diacritice, la ambii-doi, cum ar zice mai cultul aparent Corector… Trec peste dialogul infantil imaginat de imaginarul Corector și mă opresc la ultima replică, din care deduc faptul că Marele-Corector, alias Zmeul, alias Charlie, nu are bani să angajeze un SUPER-Corector al propriei postări: tocmai a cinat o literă din cuvântul MARICICA, grăbit să vadă meciul Craiovei cu FCSB! Bine, personalitatea Sfintei Treimi Tripolare cu numele de Zmeul, Charlie și Corector are ticurile verbale unice a unei micimi intelectuale inconfundabile. Mă amuză cum se străduiesc TRIPOLARII să paraziteze comentarii altminteri decente, comentarii ce completează articolele din Cotidianul cu opinii proprii, întrebări-întrebătoare, ori sentințe personale ce dau o măsură sociologică a stării grave în care se găsește societatea românească. O intrebare de final: cum dracu se face că Haita lui alde Zmeul, Charlie, Corector postează grupat la comentariile din Cotidianul? Vă spun eu? La alte publicații trebuie să postezi ȘI/SAU numai pe Facebook și ghici-ce? Nu pot crede că cineva, oricine, ar plăti un postac de micimea intelectuală a CLOVNILOR-TRIPOLACI…

 32. „Csalas”, logica ta e schioapa! Cum poti urgenta ceva intr-o camera ca s-o poata tergiversa o alta camera? Il aperi pe acest JAMBON NEDEPILAT fara sa ti-o ceara cineva, asa din proprie initiativa? Si vezi ca cu „simplu ca buna ziua” iti demasti alte ipostaze identitare…
  „Un Roman”, cum poti sa-l lauzi pe „Popescu” care si-a batut gura sa insire devalizatorii Romaniei cand putea sa pronunte un nume Securitatea si sa ceara demilitarizarea, recrearea ca serviciu civil si SA SE PUBLICE LISTA CU ZECILE DE MII DE ACOPERITI, toti fiind indivizii care-i vroia pauperizati fara a-i dori in puscarie!!! Iar tu pui corect problema referitor
  la termenele de restaurare, dar scapi din vedere ca, daca proprietarii nu erau nationalizati cladirile lor nu ajungeau in halul asta si fiind saraciti lipiti Pamantului nici ei batrani si nici descendentii nu poseda forta financiara de a le restaura, in plus, Securitatea prin RECHINII IMOBILIARI blocheaza vanzarile oferind preturi de nimic. Nu crezi ca statul bolsevic a adus aceste cladiri in starea de ruina? Nu crezi ca frustrarea zeci de ani de uzufructul acestor cladiri era obligat sa plateasca DESPAGUBIRI cu care proprietarii sa le renoveze? Ti-ar place sa-ti fie nationalizata locuinta de 2 camere, vorba lui „c.g.”, statul transformand-o intr-o cocioaba si dupa ce te zbati alte decenii in Justitie sa ti-o recuperezi ti-ar mai odata nationalizata ca nu o modernizezi? Binenteles, daca nu cumva ti-ai cumparat locuinta in urma
  „exploatarii crunte a poporului muncitor din fabrici si de pe ogoare”!?!?

 33. Putem presupune ca atat Ciolacu cat si Arafatu au o conducere comuna iar ei doi sunt niste soldati disciplinati.

 34. coRECTor analfabet care ești, cum e CORECT: NAI nici bere, sau N-AI nici bere? Am înțeles, ești coRECTor de gânduri, opinii și zurgălăi propagandistici. Crezi că poți pune pe seama grabei incertitudinea grafică din textul tău? Sau te-ai gândit că într-un fel sau altul, e coRECT oricum AȘA sau AȘA? Toată stima pentru șahiștii din Parcul Cișmigiu, dar toarșu coRECTor, ăia sunt deștepți foc și aruncă vorbe la mișto precum cojile de semințe…, poți învăța multe de la ei. Mă rog, dacă accepți umilința de a fi luat la mișto… Dacă e târziu pentru însușirea unei gramatici decente, una din două: alege să nu mai postezi în vecii CELOvecilor-amin sau, dacă îți permiți, plătește un CORECTOR. Am pierdut din vedere că poți semna altfel decât coRECTor, deși vei fi instantaneu identificat după șabloanele verbale. Dacă aș fi SUPERVIZORUL care te plătește per postare, ți-aș da EJECT, ori te-aș CARANTINA cu un polonic în mână, să împarți din zoaiele gândirii ORDONATE de SISTEM, celor ce au drept scop diseminarea unor controverse ce pot prinde la cei săraci cu duhul, doar-doar se mai conturează un conflict în societate. Ca un corolar, aștept un atac concentrat din partea SFINTEI TREIMI POSTACE, ZMEUL, CHARLIE, coRECTor…

 35. Când tu însuți nu ai planuri, ești „prins” în proiectele ALTORA, devii piesă de unică folosință, roboțel telecomandat! Le execuți planurile proactive, evident interesate, și mai ești și fudul că ești folosit, ba, sunt unii atât de naivi că plătesc „onoarea” de a-i sluji pe alții, de a fi slugă(calicul până nu-i fudul, parcă nu-i prost destul!)! Când nu ești pro-ACTIV, când n-ai proiecte și deci n-ai ce aplica în practică și nici dispoziție s-o faci, ești reactiv, totdeauna defensiv, reacționezi la fentele celorlalți, ești se-dus în strunga lor, legat la iesle, iar când „ți se dă liber”, ți se pune… botelniță, lesă de distanțare să nu reacționezi, mușcând! Ești momit cu zăhărelul, atras în curse sofisticate, hipnotizat de „lucii mreje”, nade, extaziat de mărgelele lor de sticlă, apoi dresat! Dracul, scăpat din cușcă la sfârșitul timpurilor, joacă pe pământ tontoroiul, ispitind, tentând, seducând în cursele lui abile, plasate în câmpurile halucinogene ale irealității virtuale, umbrelor, evident… mascându-le și dându-le aspecte onorabile cât mai perfid, prin urmare, satana cu sataniștii săi duc cea mai vicleană propagandă de ascundere a capcanelor de destabilizare și aneantizare, de zădărnicire a oricărei inițiative sănătoase, nobile umane! Atentează, mutilând și schilodind chip și asemănare, tot ce a fost dăruit și pecetluit de Creator la geneză! Un întreg război invizibil, perfid, evident… ascuns, SECRET, o întreagă conspirație la adresa ființei umane, care trebuie prostită să NU creadă în… conspirații ale căror țintă REALĂ este! Conspirație(la vedere!) NU există, dar planuri ascunse vederii se execută pas-cu-pas! Oare, așa, din senin, nimeni nu e-n spatele cortinei? Curios, sfori fără sforari, undițe fără pescari!?…

 36. @ Charlie.Nu am nimic cu comentariile tale,pe care de multe ori le ignor.Dar ti ai doua cuvinte pe care le repeti in ficare „zicere” de a ta:SECURITATE si BOLSEVISM.Nu am facut parte din SECURITATE si nici nu am neamuri apropiate care sa facut parte din acest serviciu secret al tarii.Securitatea dupa umilele mele cunostiinte a facut si bine tarii,dupa 1965.Ea a fost cea care s-a ocupat de serviciile secrete straine care gasisera COZI DE TOPOR printre romani,ea a fost cea care si-a adus contributia la economia ROMANIEI (fabrica de diamante artificiale din BUCURESTI),fiind a treia tara din lume cu productia respectiva,ea si-a adus contributia la aflarea TRADATORILOR si care nu erau sa le spunem asa un cuvant care unora li se pare urat,PATRIOTI,ea s-a ocupat de contraspionajul economic,care se practica pe scara mare in toata lumea (ce credeti de progresul Japoniei,Chinei,etc.in anumite sectoare de varf),etc.Nu toate cladirile revendicate dupa LOVITURA DE STAT au fost NATIONALIZATE,unele au fost DONATE STATULUI de propietari,pentru altele s-au primit despagubiri,fiind luate de stat pentru construirea unor obiective,blocuri,etc.Da acum nu mai sunt exploatati romanii in „fabrici si ogoare”,suntem SCLAVII VESTULUI si contribuim la economia acelor tari,noi fiind acum COLONIE.Hai sa analizam fiecare cu mintea si sa vedem si partile bune si cele rele.CE MAI AVEM ACUM IN TARA? N I M I C !

 37. Pacat ca cel mai mare partid de stanga din tara si probabil din Europa , este condus chiar si inerimar de o nulitate ! Acest partid care are in randul lui oameni extraordinar de bine pregatiti profesional, a fost adeptul promovării in functii a NULITATILOR ( cu exceptia poate a lui Nastase ) ! Am votat 30 de ani la toate alegerile acest partid, dar din 2016 nu ma mai regasesc printre simpatizantii lui deci cu siguranta nici nu -i mai votez ! Asta sa nu se inteleaga ca voi vota asa zisa ” dreapta ” romaneasca !

 38. Parerea mea de persoana extrem de naiva in politica, este ca Dragnea a stiut foarte bine cu cine se „bate”. A incercat sa faca slalom, sa faca ceva dar sa nu supere… Din pacate, daca nu ai sustinere masiva, nu poti face nimic ori pe el l-au parasit si pesedistii si cei care ar fi trebuit sa fie interesati de programul lui economic, de reformele necesare….

 39. Domnilor de 30 de ani ne strofocam ca ala e bun ca ala nu e bun.
  Intr-o seara la don americano GADEA un cineva a pus cea mai simpla si sincera intrebare:Daca toate partidele se critica ca timp de 30 ani s-a furat si distrus ,intrebarea a fost;CINE A FACUT ACESTE LUCRURI CARE SA FIE FURATE ,VINDUTE .ETC.?
  Un mare presedinte american spunea printre altele :Inaine de a cere tari tale ceva ,puneti tu intrebarea ce ai dat tu tari care tea format

  Restul e gargara si iar gargara

 40. Draga Cornele, il subestimezi. Mamaliga e o substanta inofensiva, inerta. Omul despre care scrii e insidios si otravitor precum mai exotica curara (cacofonie intentionata). PSD-ul ar trebui sa isi gaseasca rapid antidotul, ca altfel…

 41. Ted, m-ai dat gata cu propunerele tale pentru sefia PSD. N-ai uitat nicio nulitatate, in frunte cu Daea si Budai si terminand cu ceilalti. I-ai uitat pe Dancila, Stefanescu, „alta intrebare”, Nicolicea (n-am mai auzit de mult de el), Teodorovici (ar aduce voturile clientilor barurilor), sotul Olgutei, ministrul „pamblica”, Anca Alexandrescu si lista poate continua. Halal sefi!

 42. D-le Nistorescu, cum scriu mai multi forumisti, Ciolacu nu este mamaliga, este securist. Si nu este singurul din conducerea PSD. Altcumva cum va explicati ca fata de Iohannis si PNL adopta politica cainelui care „latra dar nu musca”? PSD a fost infiltrat si preluat de persoane care raspund la comenzile PNL si a lui Iohannis. Nu vedeti ca in momentele cheie sustin PNL-ul indiferent de ce au spus pana atunci?! Vad ca sunt speriat de idea motiunii de cenzura, vor fi la fel de speriati de idea de-a sustine FAPTIC majorarea pensiei cu 40%. Daca ptr motiunea de cenzura si-au invenat singuri scuza cu starea de alerta, sa vedem ce scuza isi vor inventa ca sa justifice adoptarea ordinelor venite de la PNL (Iohannis) legate de nemajorarea pensiei cu 40%. Ptr ca nu-i asa, PNL daor printr-un OUG poate schimba procentul, iar PSD poate respineg OUG-ul in parlament. Daca vrea…

 43. ZMEUL are prozeliți: GA, entitate agramată, are probleme cu diacriticele, spațierea cuvintelor, mănâncă litere, pocește limba română, … ZMEULE, uite că sunt PROSTACI încă mai PROSTACI decât tine și decât permite legea. Dacă nu cumva ai suferit o mutație identitară și te-ai rebotezat în GA… Aveți dreptul la opinie, să nu înțeleagă cineva că nu aveți, dar de ce vă înghesuiți la comentarii pe forum ca la birtul din fundul curții? Ce resort vă împinge să poluați teme importante pentru societate? Voi, PROSTACII de meserie, chiar credeți că vă este suficient vocabularul însușit la Școala Vieții voastre de umanoizi care se vor a fi vectori de opinie? Adică nu puneți mâna pe carte să urcați câteva trepte în existența voastră și vreți ca restul omenirii alfabetizate la timp, să coboare în peștera instinctelor voastre primare? Dispăreți PROSTACILOR ANALFABEȚI, măcar o PEREOADĂ, altminteri nu sunteți PRECAUȚI, sunteți chiar PROȘTI, cum a EDITAT o frază celebrul DULAP DIN DEAL…

 44. „este primul presedinte de mamaliga catarat…”-hai ca m-ai dat gata! atunci dna dancila ce a fost, terci? chiar si dl acela „mihaela,dragostea mea”.

 45. Unul cu dureri groaznice la nervii capului mai ales cand este constipat , ne spune ca trebuie pusi in capul mesei niste unii de teapa lui Plesoianu,Stefanescu sau Teodorovici! Foarte , foarte de acord ! Chiofleogel , da’ nu vrei tu sa ne spui ce au de gand astia si ce vor face cand vor ajunge in capul mesei cu cutitul in mana ! Putem afla si noi ? Sau numai tu si ei stiti ce programe au , pe care numai ei le stiu din scoarta in scoarta , si pe care le vom afla si noi pe parcurs ? Si nu asa la vrajeala , vremea vrajelilor s-a cam dus ! Concret , cu cifre , cu termene ,…. ! Si cu o lege care sa prevada puscaria pentru nerespectarea minciunilor , pardon , angajamentelor ! Tu zici sa ii punem ! Ok ! Da’ de ce sa ii punem ! ‘Ha ? Numai pentru ca sa nu mai fie Iohannis ? Daca-i asa , hai valea , cantati la alte mese !

 46. Nistorescu pentru astfel de opinii ca de altfel și ale forumiștilor meritați sa dea covid ul în voi

 47. rene,te certi singur ?Vrei,mergem la o bere si discutam.Te tine?Dar am o intrebare,de partea cui esti ?Sau impotriva cui ca nu am inteles.Doar ti se pune pata pe ceva si dai si lupta.Succes.

 48. Va fi usor pentru oricine va sa vina!
  Dupa guvernul zero avem guvernul multimea vida!
  Dupa programul care a implementat nimicul ca excelenta , Romania educata pas cu pas pana a ajuns extraordinar de normala ca trebuie recladita, va fi usor pentru oricine! Si fara program!
  Si distonocalmul se ia dupa program!
  In spirit profund tovarasesc doresc succesuri actualei echipe de guvernare pentru a ridica pe cele mai inalte culmi ale programul de guvernare al lucrului bine facut prin excelenta, Romaniei normalului extraordinar si recladita temeinic dupa atata normalitate!
  Numai ca:

  ” Guvernarea mea se va darama
  A venit COVID-ul si o va spala,
  Vom pune alta si mai prezidentiala
  Cand normalul va fi sinonim cu banalul!”

 49. Fratior e groasa! Dl Rene stie! Morsa competenta te-ai ars! PSD bla,bla,bla,, 400 000 mii euro dati de Florea primar Bucale, pentru spalare creiere giboni! E groasa rau de tot! Prostii stie ca e fraieriti! Antena 3 baga kerosen la maxim! Prostii stie…

 50. ciolacu se razboieste mereu pe fb cu pnl,johannis, este chiar agasant, dece-l faci mamaliga?

 51. „cu un specialist în organizarea operațiunilor de intervenție la accidente și alte situații de urgență (multe dintre ele ratate!)cu un specialist în organizarea operațiunilor de intervenție la accidente și alte situații de urgență (multe dintre ele ratate!)”
  Esti rau intentionat si complet in afara meseriei de ziarist, nene Nistorescule! Da’ e bine ca te pricepi si la epidemiologie, infectiologie si cunosti in materie de politici de sanatate publica. Asta da ramasitza de comunism!

 52. Ciolacu a refăcut in secret USL …. și acum nu vrea sa recunoască

 53. „Un Roman” Securitatea si bolsevismul fac parte din realitatea „capitalismului de iarmaroc”, cum bine spuneai intr-o vreme
  cand iti ziceai „c.g.” si cu tot ceausismul tau bolnavicios vedeai corect unele aspecte. Mi-a placut chestia cu „donatul
  proprietatilor” catre bolsevici, e de-a dreptul delicioasa si-ti tradeaza naivitatea. Stii bine ca te-ai inscris intr-un cor de bocitoare la capataiul „Securitatii si bolsevismului”, carora ma trezesc eu sa le tulbur „somnul de veci”!? Sunteti nevindecabili cu obsesia asta pe care tu ti-o justifici, in naivitatea care risca sa dea in prostie, cum se spune, aduci argumente fanteziste cu „realizarili”, fara sa te preocupe soarta tragica a sute de mii de romani ucisi in Gulag trimisi violent DINCOLO! Vii cu flitul folosit cand te semnezi cu „Con” sau cu „Radu Humor” al „bolsevicilor sefi straini” ca sa
  nu te tradezi cu „evreii”/”jidanii”/”poporul ales”, in incercarea marsava de a-i absolvii pe BOLSEVICII ROMANI, pe asa-zisa linie de izbire a Partidului/Secu, „national-comunismul”. Incapatzanarea de catar ramane trasatura ta definitorie pe care ti-am reprosat-o cu ani de zile in urma. Repet, Securitatea stalinista a recucerit Inchisoarea Romania in 2004, pana atunci actionand securistii ceausisti agenti Comintern. Ai ramas pe drumuri, Securitatea fiind stalinista si inainte de 1989! Nu crezi ca e si mai grav sa aperi o institutie si un sistem criminal ante-Lovitura de Stat KGB FARA SA FACI PARTE
  din Secu si din sistem. Nu crezi ca e si mai grav sa nu intelegi ca Partidul si Securitatea controleaza fara pauza Romania de 75 de ani? Sunt singurul anticomunist autentic si am avut naivitatea…prosteasca sa ma las inselat de un securist de teapa lui Del Ponte numai pentru ca il ataca(de poza) pe seful lui de Agentura Basoi. Miliardarii de dupa 1989 sunt toti
  NOMENCLATURISTI CEAUSISTI sau odraslele lor. Mi-ai zis cu vreo CINCI peudonime ca de obicei nu ma citesti…

 54. Da,ce-ai omule cu Ciolacu? Față de Veorica omul e genial,la ce cadre are acum partidul.
  Lasă pesedeul sa dispară. Ar fi un mare castig pt.țară.

 55. Voi cei care postati aici! Si eu care fac parte dintr cei care scriu! Suntem penibili! Rade cu lacrimi oprisan, baiat de baiat! Multimilionar in euro, si noi cautam dezacorduri in vocabular, fata de cei care comenteaza! Cretinism in forma pura!!!! Rusine sa iti fie Dinu Patriciu….

 56. Ce bine că mai există în presă un Ion Cristoiu și un Cornel Nistorescu!
  Altfel am avea parte doar de laude, sau în cel mai bun caz de nepăsare, la derapajele politicienilor.

  Aad, un ziarist când vorbește despre anumite teme nu trebuie să fie specialist, la fel cum un manager nu trebuie și nici nu poate să fie specialist pe toate problemele unei unități.Dar și unul și altul pot aprecia munca și valoarea unor specialiști pe baza obiectivelor propuse, a modului de acțiune, a rezultatelor obținute, trecându-le prin filtrul competenței, culturii și bunului simț.
  Pe vremuri era un fotbalist, dar nu cred că tu ai auzit de el, Immanuel Kant.
  El spunea că cei mai mari gânditori, care au modelat cel mai mult lumea și progresul, nu au fost specialiștii și nici cercetătorii.Aceștia au influențat și ordonat în mod special activitatea specialiștilor și cercetătorior, iar cele mai mari descoperiri științifice nu ar fi putut fi făcute dacă sistemele filozofice realizate de ei nu ar fi existat.
  Dar fiind fotbalist poate s-a înșelat, poate că tu ai dreptate!

 57. se pline pe umerii PSD un partid de corupți și agramați! este cineva mai breaz ca ciolacu? poate aveți nostalgie pentru dragnea!

 58. CARE –PSD- AȘA CEVA NU SE MAI EXISTĂ!!!—CIOLACU E ….HYGYENES ZDREMȚI OF JOHANIS!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.