Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit un sfat prețios, valabil și pentru cei care urmează Postul Paștelui. Ea recomandă pufuleții.
„Știu că îi știți, dar merită să îi mai laud un pic. Cea mai sănătoasă gustare, ronțăială sărată, cum vreți voi să îi ziceți. Densitate calorică, cea mai mică. Ce înseamnă asta? Ditamai punga are 85 de grame și 360 de calorii, față de alte ronțăieli care au în medie 540 de calorii (100 de grame), dar sunt doi biscuiți. Pe când asta, uitați-vă cât mâncăm.
De ce? Pentru că este mămăligă expandată cu aer. Ni se pare că mâncăm mult, dar în final, 85 de grame are asta. Există și pungi mai mici, de 45 de grame, care n-au nici 200 de calorii toată punga. Doar o lingură de ulei la suta de grame, adică o nimica toată. Și unde mai pui că sunt și gustoși, sunt și de post. Așa că liber la ronțăială sărată cu pufuleți”, a explicat Mihaela Bilic într-o postare făcută pe Facebook.
La cate combinații se pot face din legume și destule fructe, nu am nevoie de nutriționist. Cetățenii români au de toate, doar nutriționist le trebuie, de parcă toată viața au avut consilier sau sfătuitor nutriționist. Ne lași cu fenta?!