Marea campioană revine mai devreme

Belgianca Kim Clijsters, fost lider mondial, revine în circuitul profesionist de tenis mai repede decât se preconiza.

Astfel, Clijsters va bifa primul turneu la mijlocul acestei luni. Va participa pe tabloul principal la WTA Dubai. Turneul se desfășoară în perioada 17-22 februarie. La același turneu și-a anunțat prezența și Simona Halep, care va fi cap de serie numărul 1, dar vor mai fi prezente și alte sportive de top din clasamentul feminin.

De-a lungul carierei Kim Clijsters a revenit de două ori în tenisul profesionist până acum. Belgianca s-a retras prima dată în 2007 după ce a decis să își întemeieze o familie, dar a s-a întors în 2009, perioadă în care a câștigat trei turnee de Mare Șlem, de două ori US Open și o dată Australian Open. S-a retras din nou în 2012, iar după o pauză de opt ani e gata să se dueleze cu tinerele jucătoare din tenis.

Pe parcursul carierei, Kim Clijsters a câștigat 41 de turnee și a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Va beneficia în acest sezon de un număr nelimitat de wild card-uri, toate acestea deoarece a fost lider mondial. Ca să fie înregistrată în clasament, Kim va trebui să joace trei turnee și să câștige cel puțin 10 puncte WTA.

Kim Clijsters împlinește anul acesta 37 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Lupta.saracele,nu au pensii speciale,nu le pensioneaza nimeni la 40 de ani!Politistilor si militarilor,baftosilor…

  2. E viata ei si nu te poti baga . Totusi poti arunca o privire si sa spui ceva. Eu nu am vazut cu ochi buni relatia lui Kim cu L.Hewitt , iar acum a relatiei Svitolinei cu Gael M.Dar , repet : fiecare face ce vrea cu persoana lui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.