Meci între o echipă de foste glorii şi naţionala artiştilor

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a marcat două goluri într-un meci amical câştigat, sâmbătă, la Buzău, de o echipă formată din foste glorii ale fotbalului în faţa naţionalei artiştilor, scor 3-2.

Partida a fost organizată de Galactic Club, patronat de fostul jucător al echipelor Gloria Buzău, Oţelul Galaţi, Steaua şi VfL Bochum, Viorel Ion.

Alături de Hagi, din echipa fostelor glorii au mai făcut parte, între alţii, Miodrag Belodedici, Ştefan Nanu, Cătălin Tofan, Tudorel Pelin şi Mihai Barbu.

Printre artiştii care au jucat în meciul de la Buzău se numără Aurelian Temişan, Kamara Ghedi, Andrei Ştefănescu, Dani Oţil şi Victor Yila.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.