Mesaj adresat lui Arafat. Nu a căzut nicio dronă… Starea asta de panică indusă populației!

Deputatul PSD, Laurențiu Viorel Gîdei, spune că a primit sesizări de la foarte mulți locuitori din județul Galați, nemulțumiți de stresul inutil la care sunt expuși din cauza  mesajelor Ro-Alert.

Deputatul a susținut într-o  intervenție TV că aceste operațiuni nu au fundament și că lucrurile au căpătat o întorsătură ”mai degrabă hilară”. Gîdei  s-a adresat șefului ISU, Raed Arafat  cerîndu-i să înceteze „această preocupare excesivă inutilă”, cu referire la mesajele RO-Alert despre resturi de drone la granița României cu Ucraina.

„Am primit sesizări de la foarte mulți locuitori din județul Galați, aflat la distanțe considerabile de frontiera cu Ucraina. Lucrurile până la urmă capătă o întorsătură mai degrabă hilară(…)   foarte mulți oameni devin temători. Nu se mai înțelege, practic, nimic, nu putem panica lumea”, a declarat deputatul.

„Neliniștea legată de aceste alerte o avem pentru că dându-le foarte des, dându-le aiurea… Nu a căzut nicio dronă în județul Galați zilele trecute. Au căutat-o (cei de la MApN) și nu au găsit-o. Starea asta de panică indusă populației nu duce la nimic bun. Nu putem să avem o populație stresată care stă tot timpul”, a conchis Gîdei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10

21 de Comentarii

 1. Ba da. Panica este intretinuta ca sa justifice PIERDERILE URIASE INREGISTRATE DE ROMANIA, IN DETRIMENTUL ROMANILOR, PRIN PARTICIPAREA LA RAZBOIUL DUS DE SUA IN UCRAINA, IN INTERESUL AMERICANILOR.

 2. Acest nenorocit care a ținut o țară întreagă în case, a nenorocit o generație de copiii, acum vine iara cu spaimele și teroarea?…nu se gaseste nimeni în tata asta să-l elimine din românia!?…vă e frica de Hammas?…

  • Nu ti se pare ca in politichia romaneasca exista doua personaje constant prezente si inamovibile, asa, cam de multisor? Nu spui cine, babaetz stie.

 3. Oooooo, a intretine o stare de panica, indiferent pe ce motiv,ca sa ai motiv sa controlezi si sa impui restrictii asupra maselor, este o adevarata stiinta.
  Daca nu pun piciorul in prag cit mai multi care pot avea un cuvint de spus in tara asta, ne putem trezi cu masuri restrictive si chiar coercitive , mai ceva ca pe vremea „pandemiei” !

 4. Acest Arafat da dovada inca o data ca isi bate joc de poporul roman si il terorizeaza la fel cum a facuto cu vaccinul.Chiar nu se pot lua masuri de inlaturare al acestui dusman al romanilor ?

 5. You ought to be a part of a contest for one of the finest websites on the net.
  I will highly recommend this web site!

 6. Asta o tine ca ala cu cotiledonatele si curcubitaceele. In terror we trust.

 7. Bre domnul deputat, ISU a dat drumul la mesaj la cererea MAPN așa că ceartă -te matale cu armata.

 8. Trecand peste realitatea ca Arahat si guvernul, politicienii de la putere au nevoie de starea de frica pentru a-si mentine functiile… intreb si eu, rromanii sunt atat de prosti incat au serviciul ala inca pornit? Eu unul l-am dezactivat acum vreo 2-4 ani cand a inceput telefonul sa bazaie si a aparut primul mesaj cu o amarata de ploaie.

 9. Romanii voteaza pe aia care fac NIMIC, nu-i iubesc pe cei care au facut ceva pentru ei. Las’ ca vine gitanul si va linisteste, va face poze, un pic de rabdare !

 10. Neglijati originile PALESTINIENE ale lui Arahat, are in sange manipularea si starea de alerta continua. Tara de kk romanika si asta o stie foarte bine Arahat.

 11. O minciuna si un pretext diabolic, parsiv eliminarea banilor cash!
  Numai slugile satanei poate face o asa ticalosie!!!
  In societatea fara de Dumnezeu, antihristica, iudeomasonii satanisti globalisti provoaca crizele lor, faradelegea infractiunea este promovata provocata cultivata…pentru ca tot ei, nelegiuitii, fara de Dumnezeu, care se cred dumnezei…sa vina cu solutia lor, cu „salvarea” lor, iar solutia lor este cedarea libertatii noastre !

  Asa dupa cum declara iudeomasonul satanist globalist, parintele babiloniei neomarxiste UE jean monnet :
  „Ooamenii nu vor schimbarea decat in caz de necesitate si vad necesitatea doar in conditii de criza” !

  Asadar, slugile satanei provoaca „crizele” lor, lasa sa se inmulteasca faradelegea, respectiv evaziunea, pentru ca sa vina tot ei cu solutia controlului total in care toti santem monitorizati si controlati ca posibili infractori !
  Nelegiuitilor satanisti globalisti iudeomasoni, pai mai bine sa existe evaziune si infractiune de o mie de ori mai mult daca pretul „combaterii” acesteia este LIBERTATEA !!!
  Astfel, nelegiuitii iudeomasoni in loc sa previna prin educatie morala, prin cultivarea virtutilor crestine, a cinstei, a cumpatarii, a milosteniei, iubirii de aproapele si de Iisus Hristos…in loc sa actioneze impotriva celor care incalca legea ne socotesc pe toti infractori, pretextul parsiv, diabolic al evaziunii pentru a ne fura libertatea prin limitarea dreptului la banul fizic, palpabil real, la constrangerea folosirii iluziei banului digital, a cardului bancar, a instrumentelor lor digitale de control si monitorizare !
  Trezeste! Ridica-te si nu mai da putere iudeomasonilor alogeni paraziti folosind cardul bancar! Foloseste numai banii cash !TREZESTE-TE !

 12. Au bafat roalert sa se spele pe maini de orori, sa stea ei linistiti in pace! E forma de inspaimantare, de frica si teroare pentru viitoarele vaxxinuri.

 13. 1. Mesajele de la RO ALERT sunt anunțate intr-o limba „romana” greu inteligibila;
  2.Ghinionul romanilor a fost ca arahat trebuia sa termine facultatea/pregătirea pentru care fusese trimis în Romania în 1988, dar rămânând repetent un an(probabil asa a fost ordinul) a terminat-o in 1989, cand în urma evenimentelor din 1989 s-au dat peste cap toate legăturile secrete de la acea vreme și nemaiputand pleca la postul pentru care fusese instruit(agent) ne-am pricopsit cu el.

 14. Arafat sa termine si cu sirenele puse la maxim prin oras , ca sa arate el ca este activ ! Iti vibreaza capul cand trec pe langa tine printre blocuri. O idiotenie. De multe ori nu-i nimeni in fata lor dar ei dau sirenele la maxim . Stres urias si foarte daunator sistemului auditiv. Asa le cere Arafat ca sa se vada ce mare si tare si activ este el. Sa puna sirenele doar in situatii limita !

 15. —CHIAR FACEȚI DIN ARAFAT-ACARUL PĂUN A PORCĂRIEI PĂGUBOASE NUMITĂ :RĂZBOIUL NATO CU RUSIA DIN CARE CEL MAI MARE PIRZĂTOR E ROMPROTECTORATUL DEVESELU!!??

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.