„Minciuni nevinovate” – la Teatrul Elisabeta

 

 O nouă premieră la Teatrul Elisabeta.  Miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 19:00, iubitorii teatrului vor putea vedea comedia “Minciuni nevinovate”, în regia lui Lucian Ghimiși. 

 Comedia, semnată de multipremiatul dramaturg Neil Simon, aduce în atenția spectatorului tipologii clasice de cupluri și felul în care acestea reacționează în situații-limită.

Începutul comediei este promițător și te face să vrei să vezi întreaga piesă.

În seara aniversării de 10 ani de căsnicie, viceprimarul New Yorkului, Charlie Brock, a dispărut împreună cu soția sa, Myra, lăsându-i pe invitați să se întrebe ce s-a întâmplat. Ușa încuiată, fereastra spartă și absența angajaților i-au făcut pe aceștia să creadă că în casa politicianului a avut loc un jaf sau chiar o crimă. Atât Charlie, cât și Myra, au fost bănuiți de aventuri extraconjugale, care ar fi putut avea legătură cu incidentul.

Ce a fost de fapt? Unde și de ce au dispărut?

Avanpremiera s-a bucurat de un real succes, atât datorită jocului actorilor, cât și prin prisma temei extrem de actuale: modul în care zvonurile trec drept adevăruri, periclitând imaginea celui acuzat.

Din distribuție fac parte Mihai Marinescu, Irina Noapteș, Dan Clucinschi/Alexandru Prica, Andreea Alexandrescu, Alexandru Mike Gheorghiu/Vlad Ianuș, Raluca Ghervan, Andreas Petrescu, Claudia Ene, Lucian Ghimiși și Mihnea Nicolau. Scenografia este semnată de Roxana și Andrei Răduț, iar muzica – de Rareș Varniote.

 

Ca o coincidență cu cei 10 ani de căsnicie din piesa Minciuni nevinovate,  Teatrul Elisabeta sărbătorește cea de-a X-a stagiune. Pam-pam!

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.