Ministrul finanţelor, aşteptat la ”Ora Guvernului”

Ministrul finanţelor, Marcel Boloş, este aşteptat la dezbaterile politice din cadrul „Orei Guvernului”,  după ce Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, la 16 aprilie, cererea a grupului parlamentar al AUR de a se organiza dezbaterea politică cu tema „România trăieşte pe datorie.

Datoria publică a atins un prag critic care reprezintă deja borna care consfinţeşte traiul pe împrumut”.

Potrivit parlamentarilor AUR, „este imperios necesar ca ministrul Finanţelor să explice care sunt măsurile pe care le ia Guvernul, în contextul în care datoria publică a trecut de pragul critic de 50% din PIB”.

„De asemenea, ministrul finanţelor trebuie să răspundă şi la întrebarea pe ce au fost cheltuiţi toţi aceşti bani împrumutaţi, având în vedere că nu au fost făcute investiţii majore în România în ultimul an”, se mai spune în documentul trimis de AUR Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. dupa Constitutie Guvernu cica e cel care face „politica externa”
    si in consecinta „contacteaza” imprumuturi externe
    ca pe o boala venerică
    si o da apoi LA TOTI!

  2. PNL fura tot și speculează și ultima fărăma de încredere a românilor în gașca lui Băsescu liberal . Trebuie scoși din istorie că PNTcd!

  3. Ma indoiesc eu ca acest rânjit ne va oferi vreo explicatie coerenta si convingatoare… un rânjet sfidator, asta ne va oferi impostorul asta…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.