Mişcarea Food Revolution, iniţiată de Jamie Oliver, ajunge în România

Mişcarea Food Revolution, iniţiată de Jamie Oliver, în care arta de a spune poveşti este împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă, ajunge şi în România, cu evenimentul „Micii bucătari”, care va avea loc în Capitală, pe 18 august, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Atelierul „Micii bucătari” este primul eveniment organizat de Food Revolution România împreună […]

Mişcarea Food Revolution, iniţiată de Jamie Oliver, în care arta de a spune poveşti este împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă, ajunge şi în România, cu evenimentul „Micii bucătari”, care va avea loc în Capitală, pe 18 august, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Atelierul „Micii bucătari” este primul eveniment organizat de Food Revolution România împreună […]

Mişcarea Food Revolution, iniţiată de Jamie Oliver, în care arta de a spune poveşti este împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă, ajunge şi în România, cu evenimentul „Micii bucătari”, care va avea loc în Capitală, pe 18 august, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Atelierul „Micii bucătari” este primul eveniment organizat de Food Revolution România împreună cu editura Curtea Veche şi Librăria Bastilia. Evenimentul va avea loc pe 18 august, de la ora 10.30, la restaurantul frufru (Str. Batiştei, nr.1).

Atelierul se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 5 ani, care vor asculta o poveste antrenantă şi vor învăţa să prepare, inspiraţi de reţetele lui Jamie Oliver, un iaurt de bivoliţă cu fructe de pădure şi miere proaspăt scoasă din stup. Intrarea este liberă, iar numărul maxim de familii care pot participa la eveniment este limitat, tocmai de aceea participarea se face pe bază de rezervare.

Faimosul bucătar Jamie Oliver, protagonist al unor numeroase show-uri TV culinare, a început campania „Food Revolution” pentru a lupta cu obezitatea din şcolile americane, după succesul înregistrat în Marea Britanie prin „Ministry of Food”, cea mai amplă campanie naţională de încurajare a oamenilor să renunţe la mâncarea de tip fast food şi să se întoarcă la obiceiul sănătos de a găti.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.