Năsui vede și el tot ”faliment”. Timpul trece, leafa merge

Claudiu Năsui  a criticat la un post Tv felul în care s-a implicat poliția în rezolvarea accidentului tragic de la 2 MAi.  A vorbit însă ca despre un eșec din numeroasele eșecuri ale instituțiilor statului din România amintind și despre omenii care ard în spitale, și despre nașterile din fața spitalelor și făcând aluzie la filmul «Moartea domnului Lăzărescu».

„(…) asta este țara pe care am construit-o, asta este țara care 33 de ani nu a reformat niciun pic din sistemul de sănătate. Avem aproape același sistem de sănătate ca în vremea comunismului. Toate sunt de stat, totul e monopol de stat. Timpul trece, leafa merge. Tot ce trebuie să facă doctorii, asistentele, managerii e să se asigure că nu e un scandal prea mare”, a spus deputatul USR.

„E încă un caz de faliment, dar eu v-aș întreba așa, cum arată falimentul statului? Că falimentul privat e clar. O firmă nu mai are bani, la un moment dat zicem, am închis prăvălia, nu mai avem clienți, nu mai are nimeni încredere în noi, trebuie să închidem, dar în cazul Poliției sau în cazul instituțiilor de stat cum ar arăta? Pentru că ei tot timpul vor avea bani. La ei, timpul trece, leafa merge, adică la ei falimentul arată fix așa”, a continuat Năsui.

Ce să mai spui familiilor îndoliate, a întrebat retoric deputatul, amintind că poliția l-a oprit înainte de accident, de două ori, avea și droguri în mașină, dar i-a dat drumul. Șoferul era bezmetic, accidentul era inevitabil.

„Aici ce să mai spui familiilor acestora?”, a conchis  Năsui.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Daca ati bagat tara in faliment si recunoasteti actiunea, de ce nu renuntati la indemnizatii, facilitati, bonusuri, sa aveti doar un loc de munca si nu 4-5-6-10-14 ocupate doar pentru incasat finante? Mergeti pe premisa motanul fu.e si tot el tipa? Ho, bai, gata cu prosteala, nu mai tine!

  2. Dar când îi ardeați pe pacienți în spitale, dar când îi aruncați în ploaie pe invalizi, dar când închideați spitalele, cine era patronul sănătății? Nu boschetarul ăla fără bacalaureat, magicianul Voiculescu? Nu agariciul ăla care făcea speculă cu medicamente? Pentru milionarul ăsta (taică-său presupun că îi dă și ăstuia o parte din milioanele deținute) e ușor să vorbească despre spitale private. Jegosule, într-o țară cu 15 milioane de persoane în pragul sărăciei, tu vrei spitale private? Sănătate pentru 10-15% din populația României? Doar voi vreți să trăiți? De ce nu vă faceți țara voastră? Atunci să vezi cum impostorii se fură între ei!

  3. Jegurile USR nu se desmint , voi ateilor și curcubeilor ciocu’ mic pt că sunteți campioni la trădat interesele naționale ale României

  4. Da` voi unde erati cand s-a falimentat tara? Ati iesit de la guvernare prea devreme si mai aveati de furat. Voi liderii, cel putin, sunteti bogati si nu va pasa decat de voi. Si nu ne mai impresionati cu nume ” neaose „: Nasui, Palarie, Presada, Stelian. Cum va chema inainte? Shalom!

  5. Dragilor rezistoizi hashtagisti usecuristi: 2 ani de zile ati imprumutat cat in 5 sub guwernele Orban Citu – Rezist si ati tacut malc atunci cand noi intrebam unde sunt banii.
    Afara din tara cu ciuma pdl USR!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.