Nicușor Dan l-a trecut pe Burduja la ”și alţii”

Primarul Capitalei Nicuşor Dan refuză în continuare o dezbatere în campania electorală cu Sebastian Burduja, candidatul PNL, argumentând că o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută în condiţiile în care avem alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. 

Dan a fost întrebat luni dacă îşi păstrează opinia privind refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidatul său de la PNL.

”Aceeaşi părere. Am spus de mai multe ori, din nefericire, suntem în alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. Intenţia mea esre să mobilizez cât mai mult publicul din zona noastră la a veni la vot şi atunci o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută asta”, a afirmat primarul Capitalei.

”Şi doi, pentru că îmi doresc să am relaţie bună cu PNL-ul, după alegeri, şi o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre”, a adăugat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

17 Comentarii

 1. Nicusor este bine sfatuit de baietii cei destepti care-l imping din nou la robinetul cu milioarde al Capitalei. Orice confruntare electorala directa nu numai cu Burdua dar chiar si cu Piedone i-ar fi fatale. Omul nu stie inca sa vorbeasca cursiv romaneste si in plus are lectiile neinvatate.

 2. Nicusor a acceptat o dezbatere cu Piedone cand Piedone era pe locul 1….sa ajunga Burduja macar pe locul 2 in sondaje si se va discuta altfel…pe de alta parte ambii candidati au spus ce vor face, Burduja a spus ca va face tuneluri pe sub Bucuresti (de promis din gura e usor), iar despre Nicusor stim deja ca e cel mai onest primar pe care l-a avut Bucurestiul si deja a prezentat obiectivele pe care le va promova in continuare. Pentru ce sa asistam la o discutie care poate degenera intr-o cearta? Ce ar aduce asta in plus??

 3. Ce sa discute cu Burduja cand acesta nu a facut NIMIC la ministerul Energiei, serios vorbind?
  Si nu va face nimic,pentru ca are o echipa care-l protejeaza sa nu cumva sa aibe vreo initiativa,vreun proiect, si sa-si taie maioneza viitorului politic in PNL
  Vorbele nu ii strica dantura,se limiteaza la atat

 4. In concluzie, Nicu Primarie nu doreste dezbatere cu nimeni, pentru ca „evita” !

 5. Eu as vrea o confruntare cu Burduja, sa-l intreb de unde a avut familia lui bani sa cumpere proprietati de milioane pe Coasta de Azur si sa-l tina la Stanford si Harvard unde taxele nu sunt sub 100 000USD pe an

 6. Primarul nu este obligat la nicio dezbatere. Nici KWI in cele doua mandate nu a avut nicio dezbatere. Doar Basescu a avut doua dezbateri si era bine informat si pregatit.

 7. aș VOTA-O, că e Damă bine, da’ nu sunt Bu🌈eștean !
  Că n-am mai VOTAT nimic de când unu’ mi-a CITIT nevasta, ba chiar și soacra !
  Pe când eu citeam la Clasicii Ruși pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite…
  NOPȚI ÎN ȘIR, măR😜g…
  ●●● RumburKK

 8. Johannis a avut o singura dezbatere cu Pota, in care l-a facut ala „muci”.
  Oricare contracandidat. intr-o dezbatere, ii face „mucii prastie” lui Nicu Primarie.

 9. NICUSOR DAN , nu degeaba este primar general . Desi nu vorbeste tare si repezit cum fac majoritatea politicienilor romani , vorbele lui au sens , logica si substanta . Politic , pt. el ar fi o pierdere de vreme orice confruntare cu ceilalti candidati , toti fiind plini de bube dulci si cu schelete in dulap !

 10. Daaa, Nicusor asta e si o valoare, chiar o persoana irefutabila… Nu vorbeste tare si apasat ( avand si un “delay in reasoning”, e si normal!), vorbele lui au logica si substanta , afirma un postac userist , a carui limba s-a inșurubat meșteșugit in urechea lui Nulishor.Nu e de “ nivelul” lui Burduja… Ce-a moșmondit efectiv primarul habarnist in acest rastimp de patru , mai omule , PATRU ani? Nic!!!! Se lauda cu o suta de km de țevi schimbate c cine dreacu’ stie, cine dracu-l crede?Nu s-a atins de trafic, semaforizare!!! Cum naiba sa fii pe locul unu in sondaje, cand tu ai taiat caldura, apa calda la mii de blocuri??? Mi-ar fi rusine sa apar langa Baluta sau Ciucu… Doar talibanii il pot vota pe el, pe clotilda sau pe ala de la 2, un anonim ilustru! Oare noi bucurestenii nu ne dorim un oras curat, civilizat? Burduja e un tip activ… Se vede limpede, cu ochiul liber, Nulishor e un lenes patentat, habarnist, extraterestru…

 11. 12 noiembrie 2014 a fost un fel de dialog intre Ponta si Iohanis. Dar a durat nicio o ora si nu a fost o dezbatere ci un dialog al surzilor. Din public, telefonic nu a venit nicio intrebare. Lecitina sa o manance prostii care nu stiu ce este o dezbatere. Cei inteligenti au emigrat demult.

 12. Burduja va cistiga alegerile fiiind singurul candidat ce are cuprinsa in program distrugerea cartelor de droguri si a celor care le vind .Nici unul dintre concurenti nu zice nimic .Toti tac milc de frica .N.Dan tremura ca varga sau ca salcia batuta de ploaie .Firea o tine una si buna cu teatralismele iar Piedone mai are citeva capatini de usturoi sui citeva felii de salam la pachet .Noi toti vrem sa scapam de droguri ca sa putea a ne creste copii in liniste .Votind Burduja vom scapa de droguri .
  răspunde

 13. Nu Burduja trebuie sa lupte cu traficantii. Ci Min. Justitiei si Min de Interne. Punctele de vama nu le controleaza Burduja. Burduja vinde minciuni si fente dupa cum respira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.