Păruieli în Coaliție: „Oare a învățat dl Ciolacu limba engleză?”

Vicepreşedintele PNL Florin Roman l-a ironizat pe premierul Marcel Ciolacu, după ce acesta a apărut la o conferință de presă cu un tricou cu inscripţia ”Make Suceava great again”. Tricoul era cadou de la Gheorghe Şoldan, social democratul care l-a învins pe Gheorghe Flutur la alegerile de pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

„Vorba unui coleg: oare a învățat dl Ciolacu, limba engleză? Ar fi un lucru bun!
Va reamintește cumva de aroganța lui Liviu Dragnea?”, a scris, pe Facebook, Florin Roman.

În replică, liderul PSD Lucian Romașcanu a declarat că Florin Roman ar trebuie să fie preocupat de plagiatul care l-a eliminat din Guvern sau de plagiatul lui Nicolae Ciucă. Potrivit lui Romașcanu, Marcel Ciolacu a avut mai multe realizări ca premier decât toți vorbitorii de limbi străine care i-au succedat în funcție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

  1. Să vorbești de limba engleză la liderul PSD când tu ai un președinte la PNL un ins care nu știe nici măcar limba română, este un tupeu fără limite.

  2. Buna observatia. Puțin probabil, pt ca nu a dorit sa ne si traduca inscriptia.

  3. Coaliția va avea suficiente voturi la iarnă cât să schimbe Constituția, ca să desemneze parlamentul pe președintele țării.

  4. Nu,n-anvatat engleza.Doar s-a murdarit la gura.Hau du iu du,bre ? Suceava ? Vai de kr ei !

  5. Șoldan ca Șoldan,Eugen e cel mai tare pe Bucovina!Trăiască L.M.-ul!

  6. Dl ROMASCANU are perfecta dreptate! TREBUIE APLAUDAT … pentru sinceritate! Numai ca, inca nu i-a succedat nimeni Dlui CIOLACU! Au „PRECEDAT” unii(chiar multi!!!) dar la … „succedat” trebuie sa asteptam si apoi sa facem afirmatii concrete si pertinente! Asa ca deocamdata … „gura pacatosului adevar graieste”!

  7. Make ,Lake și cu Tuke!fac gargara pentru foștii comuniști nostalgici!🤢

  8. Ciolacu intradevar nu are nici-un plagiat pt. ca nici nu a invatat el carte prea multi ani .Despre scolile facute de Ciolacu nu prea se vorbeste ,de cit asa ceva superficial.La ce liceu a invatat si si-a luat diploma ,nu se stie ,iar povestile cu facultatile lui ,sint prafuri de stranutat.Sint curios daca vorbeste engleza sau alta limba internationala ,ca sa aibe pretentia la functia de presedinte al tarii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.