Patronul FC Botoşani vrea şefia județului

Omul de afaceri Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, şi-a depus, vineri, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani din partea Partidului Naţional Liberal (PNL).

De asemenea, PNL a depus la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru funcţiile de membri ai CJ.

„Lumea aşteaptă schimbare de la noi şi eu cred că CJ, instituţie publică, trebuie să fie o instituţie publică deschisă. Oamenii au nevoie de colaborare, de a fi consultaţi. La noi, CJ a fost o instituţie închisă, un fel de cetate în care nu intră nimeni. Acolo se dezbat subiecte grele, iar cel care voia să intre trebuia să aibă o cheie specială”, a afirmat Iftime cu prilejul depunerii candidaturii.

Valeriu Iftime a preluat, de două luni, conducerea filialei teritoriale a PNL Botoşani, după ce vechiul Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat iar fostul preşedinte Costel Şoptică a demisionat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.