Pericol pentru populație din cauza unui incendiu

Un puternic incendiu a cuprins, duminică, o secţie de producţie de tâmplărie PVC de pe raza oraşului Salcea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, şi s-a impus transmiterea unui mesaj de alertare către populaţie Ro-Alert.

Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Până în acest moment, nu sunt înregistrate victime.

La faţa locului intervin pompierii militari şi civili pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.