Piedone – podoaba și poama lui Voiculescu

Mă tot uit la diverse emisiuni despre alegerile locale și europarlamentare. Cele europarlamentare sunt moarte-n coteț. În afara scandalului cu prima de pe listă devenită plăvanul Tudose nu mai circulă nimic.

Ciolacu și Ciucă au îngropat europarlamentarele. Din prostie sau din dispreț. Încă nu știm cu exactitate. Tot spectacolul electoral a rămas pe seama lui Piedone. Una din caricaturile acestei perioade s-a lansat ca o adevărată lovitură politică pentru partidul lui Dan Voiculescu. Mai-mai să tracteze singur o adunătură umanistă în parlamentul european!?

Noroc cu izbucnirea scandalului de la Realitatea TV (și Plus!). Din rațiuni care îmi scapă și care se combină cu foamea de vizibilitate a pornirilor paranoice ale lui Cozmin Gușă a început o campanie împotriva lui Piedone. Adevărul este că încep să iasă la iveală lucruri din ce în ce mai scîrboase despre acest personaj. Mă refer la Piedone, dar este valabil și pentru Gușă! În primul rînd, nici o decizie serioasă din România și nici o prevedere legală nu impuneau reinstalarea lui Piedone în postul de primar al Sectorului 5. Șmecheria este una tipică de mahala. Scapi de-o belea, zici o enormitate, n-o verifică nimeni și, cu puțin tupeu, te sui călare pe o comunitate și te dai erou.

În grosolănia lui de neșcolit, Piedone spune lucrurilor pe nume cu o plăcere sadică de om care își trage singur palme. El recunoaște că echipa sa este alcătuită mai mult din neamuri, că are o gașcă de profesioniști (în fapt, de profitori) cu care controlează Sectorul 5 și cu care toacă banii comunității pe lefuri umflate.

Mă amuză copios și discuțiile celor care îi comentează isprăvile. Ei vorbesc pe la emisiuni despre „domnul Piedone” care „dom’ Piedone” a făcut aia și asta și cealaltă. Și nu intervine nici o instituție, de parcă „dom’ Piedone” ar fi rupt din Soare și protejat de toate serviciile secrete, plus lojile masonice de pe planetă.

Domnu Piedone” este de fapt porecla cu care Cristian Popescu era batjocorit prin piețe pentru burta lui și grosolăniile practicate de el pe la tarabe. „Piedone” a fost porecla cu care piețarii au ștampilat neamprostia personajului. Nu pentru cum juca, nu pentru meclă, ci pentru cum răsturna tarabe. Și s-a lipit! E ca si cum cineva ar striga după inteligentul personaj, domnu Bulă, ce mai faceți? Și Bulă dă fuga la poliție și cere să i se treacă porecla în buletin. Ca să transforme înjurătura într-un nume popular, Cristian Popescu și-a adăugat legal și porecla de Piedone, transformînd-o în marcă legală a grosolăniei sale. Așa că, atunci cînd oamenii îi zic „domnu’ Piedone” nu-l mai jignesc ca atunci cînd i-ar spune de exemplu „domnu’ Rahat”. Scrie Piedone în buletin, Piedone îl cheamă. Dacă ar scrie „Rahat” în buletin ar însemna că Rahat îl cheamă. Nu mai este poreclă sau calomnie, este nume în toată legea.

Ei bine, personajul acesta grobian, disperat să-și rezolve prin politică băiatul și fata (eu am o prioritate, să-mi rezolv copiii!), și folosit de familia Voiculescu și de Antene pentru a se tîrî într-o nouă guvernare este tămîiat de PUSL și de tot grupul Intact, în vreme ce Realitatea Plus TV (din aceeași adunătură cu iz infracțional) ne arată că Bucureștii riscă să încapă pe mîna unui impostor sinistru, fost plăcintar pe la PSD-București și cățărat pînă la rangul de podoabă la gîtul bucureștenilor din Sectorul 5 și al familiei Voiculescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 31

46 de Comentarii

 1. Piedone se adreseaza unui electorat mai putin educat si hotilor de toate categoriile pe care-i invita sa faca la fel ca el. Ramane sa vedem acum ce procent reprezinta acestia din populatia Bucurestiului. E momentul adevarului…

 2. Doar placintar analfabet? Doar atât? Dar cei 68 de morți de la Colectiv, transformați in Elemente primare din Tabelul lui Mendeleev la Entalpie de reacție la 1500 de grade? Și îngerii au plâns și Heruvimii au plâns și Serafimii au plâns de durerea, urletele, suferința celor arși de vii în chinurile Iadului! Motorină și dero lichid peste brânză de oaie și ceapa țăranilor din piața Crangasi? Pătrunjelul aruncat în noroi al unei bătrâne de 83 de ani cu mâini crăpate de jeg și de sărăcie? 30 000 de Dolari șpagă construcție piața Crangasi alături de circa 20 de poliție? Miros de exudat de câine ud, 8 clase la 24 de ani, actualmente multimilionar în Euro? Și absolvenți de Fizică Atomică spălau vase în centrul vechi? Ehei, ehei! Vorba unuia care a postat la Cotidianul anii trecuți! Aceasta e ” compoziția socială’ a Bucureștenilor? Compoziția socială sau compoziția gunoiera???

 3. Doar un cetățean dacă votează acest domn pomenit de domnul Cornel Nistorescu, înseamnă că țărisoara asta este la coada vacii în Europa Civilizată. Cum este posibil ca un domn cu 8 clase, criminal în serie, să conducă un sector de mărimea județului Ialomița? E posibil așa ceva? E normal ca un domn cu clase cât are un tramvai, să controleze destine la medici, savanți, profesori? O celula din rect să preia funcția congonitva a unui neuron dim Cortex????

 4. Dacă o societate este coruptă la vârfurile puterii, șansa acelei societăți de a se dezvolta este nulă. În România nu e așa? Un „soldat” în slujba României, a promulgat o lege că dacă furi până la 1 000 000 de Euro și nu ești prins, rămâi cu banii, dacă ești prins și dai milionul plus 15%, scapi de Pușcărie, scapi de a fi mireasă la Poarta Albă noaptea. Un soldat în slujba României când învață limba romana la nivel de a VIII-a? Că cât este de prost, numai în slujba României nu este? Să mănânci ca porcu’ la popota 30 de cefe de porc pe zi plus 1 ceaun de fasole sleita plus 3 miliarde de partide de table, numai pe români nu ii slujești! Parcă suntem animale în Obor! Sentiment de jenă, scârbă, dispreț!

 5. Foarte interesant acest Piedone ,incult și parvenit susținut de mii de „inculti”din București plus Varanul ,care e ăla care face toate jocurile din guvern prin CNN A3.
  Al dracului și democrația asta care ne permite sa spunem că cei ce voteza ce nu votez eu sunt prostii ,inculții iar votanții lui Clotild și Nicușor Dan sunt spuma intelectualilor,toți olimpici și doctori în macroeconomie și număratul stelelor ziua la amează mare.
  Poate că la „intelectuali” le place printre șobolani și gunoaie pentru că iubesc la nebunie natura.
  Stați liniștiți cu urmărirea asta patologica a lui Piedone că jocurile la PMB sunt făcute nu de sforarii interni ,ci de cei externi care își doresc că Nicușor să rămână ,la fel și Clotild ,asta că sa le facă o bucurie „intelectualilor” și celui mai mare naiv pe care îl știu.
  In tot acest timp pe holurile Parlamentului se lucrează intens ,aici cei de dreapta se antrenează pentru lunga campanie electorală din acest an muscandu-se între ei așa cum a făcut bravul și „cultivatul”fost ministru de finanțe din „guvernul meu” ,Dan Vâlceanul și profesorul universitar Florian Roman.
  Cel Vâlcean l-a muscat de nas pe universitar pentru că nasul era cel mai la îndemână și umblă cu nasul pe sus.
  Cei doi nu sunt de la PeeeSeeeDeee dar spunem că sunt de acolo că așa e democratic și intelectuală și pentru că se poate.

 6. Pe Realitatea tv ni se prezintă faptul că, Piedone „spliteaza” contractele mai mari de achiziții publice ale primăriei în contracte mai mici pe care le atribuie fara licitație firmei lui Flutur. Cineva îl ține în brațe! Evident că PNL ca să câștige Nicușor! Se vede din avion. Astfel de afaceri se fac din 1990! Aici sunt banii dumneavoastră!

 7. Inca o portie zilnica de „Piedone la protap”, servita de „mastercheful” de la Cotidianul.
  Pe cand si o prezentare de mancare „cusera” ? Ex: Nicusor cu marul in gura.

 8. Stiu de la amica mea care trecea destul de des cu copilul in carucior prin locul unde este astazi, parcul IOR. Asta se intampla acum 55 de ani, varsta baiatului ei. Amica mea imi spunea ca acolo era o groapa, pur si simplu, napadita de buruieni. Bucurestenii au fost mobilizati si, voluntar, a se intelege munca patriotica, au transformat groapa, in parcul IOR. S-au gasit niste smecheri care sa revendice fosta groapa.
  Este vreun candidat care sa promita rezolvarea acestei probleme? O, ho, ho, ho, mai tata, mai, vorba lui Gica Petrescu…

 9. Privitorii A3-CNN ar trebui ca să se uite la acest post de televiziune ca la Trinitas! Un popă baptist cu 20 000 de Euro lunar prezentator, patron este Arhimandritul Argatu Dan Voiculescu cu Facultatea de Ortodoxie făcută la Seral! Acolo s2 promovează Calea, Adevărul și Viața. Minciunele sunt interzise, adversarii politici sunt ținuți în puf de gasca! A3-CNN nu ia 30 000 000 de Euro anual net de la psd-pnl! Domnul Piedone este făcător de bine, Profesorul Ioan Lascar de la Floreasca în persoană, școlit la Oxford Calea Rahovei. Sărac lipit pământului, cu mașini de epocă se duce la A3-CNN! Asta e! Morții este de vină la Colectiv! Ochii care nu se văd se uită…

 10. Ream hotarat sa votez cu Simeon -sie numai pt faptul ca vroia sa trimita in parlamentul uie pe vlad dracul. stefan cel mare si mihai brevul dar cand am auziot ca toti e decedati de mult am trecut si eu ca nea Cornel la nicusorul sorosist, mai ales ca stiam ca coti, are mana buna, a lansat pe orbita pe cei mai buni presi ai coloniei, base si ioha De parca ar fi primit inainte copii dup tabletele setese Daca mai punem la socoteala si inghesuiala de secuuserici postaci care injura la placintar si pupa la candidatul cretz al ambasadei-hotararea mea a fost luata Votez cu ardeleanu sorosist si pt al 2-lea mandat- cum am facut cu baser si ioha- la indicatiile coti! Cat priveste pe placintar, aveti incredere ce va povesteste nea Coprnel! Are numai bube in cap, nu ca nicusorul! Ca o sa injure , mai incolo la olimpic si o sa il faca puturos si impostor, ca si pe ioha, asta e altceva!

 11. Interlopul poporului,cum e numit in media Piggy Piedone, o prezenta permanenta in studioul Antenei 3 NU are legatura cu faptul ca dansul este presedintele executiv in PUSL unde domnul Felix Varanul (a carui famiglie detine si Antena 3 CNN:) este fondator
  Prezenta sa in studioul Halenei 3, seara de seara , e absolut intimplatoare

 12. Sa-a intamplat alaltaieri, in Sectorul 2. Un derbedeu, presa il numeste un tanar, isi pierdea vremea pe o strada, fumand. A trecut pe langa el o femeie in blugi, subtirica deci nimic care sa-l incite si animalul i-a secerat picioarele, printr-o luvitura.
  Doi derbedei de 16 si 20 de ani, presa ii numeste tineri, au omorat cu parii un barbat in plina strada… Ce se intampla? Care candidat isi propune sa lupte cu mafia nu cu slanina si ceapa?

 13. Deci v-ati prins: TOATE TUNURILE PE PIEDONE.
  El e hotul-hotilor, el are neamuri, el e grobianul sinistru si impostorul universului.
  Restul caTindatilor la PMB sunt imaculati precum lumanarea-n coliva si Sfanta Fecioara din ceruri.
  O asemenea campanie furibunda anti-Piedone denota un lucru simplu: Piedone are sanse sa castige primaria……[Rumburak]

 14. Eu daca as fi ce nu-s ,mi-aș pune o întrebare ,simplă ,atât de simplă încât nu-ți vine in minte să o pui,de unde vine Nicușor și Clotild și care-i rolul lor în București acum și în viitor?
  Că sunt protejați asta se vede și știm că Nicușor este trimisul Belferului in București,era să zic pe Pământ și știm că Belferul tine la calitatea umană că și Dan Vâlceanul a fost uns ministru de finanțe tot te Belfer care susținea că nu musca și uite că a muscat chiar nasul șefului.
  Eu vad că în București lucrurile se aranjează in așa fel încât atât Nicușor cât și Clotild să rămână și nu știu asta de la A3 ,de la Varanul ba chiar nici nu știu de unde știu!
  Chiar și PeeeSeeeDeee se da discret la o parte și asta mă face să cred e porunca de „sus”,poate din sfera democrațiilor consolidate unde vrem și noi să urcăm cu ei in carca și nu ne lasă .
  Pentru ei noi ființă „prostii” și „inculții”aia care nu știu să voteze, cam cum ii facem noi pe cei ce nu viteza că noi și atunci „votam” noi consolidatii in locul lor.
  Noi nici nu ne dăm seama ce grijulii sunt cu noi și ce bine ne prind.
  Sunt mai ceva că aia care vor sa ajute bătrânică să treacă strada și bătrânică nu vrea și ei o trec cu forța, ori sunt cel puțin că ei.
  Da bătrânică are posibilitatea să revină și apoi să treacă strada cum vrea ,dar oare noi mai putem reveni!
  Eu cred că Nicușor și Clotild ,dar și aiuritul ăla din Timișoara au o misiune ,aceea sa ne învețe să ne dăm cu trotineta electrica ,la început,apoi om mai vedea!

 15. Un primar pușcăriaș se duce la televiziunea unui patron pușcăriaș. Se întâlnesc ca să știe cum a fost mâncarea la penitenciar sau ca să pună de altă furaciune,

 16. Nici noi, cei care scriem pe aici, nu avem macar, un punct comun. Indiferent daca locuiesti in Bucuresti sau doar vii din cand in cand, nu ai vrea sa fii secerat , furat, apostrofat de un golan. Ai vrea sa intri intr-un oras civilizat, ordonat, cu un trafic controlat… din pacate, daca alegatorii nu au clare niste cerinte si se impart doar dupa nume, se alege praful…

 17. dar am auzit de partizani, ilegalisti si am vazut odata un film francez cu partizani din WW II. Daca Ursula a vaccinat lumea ca sa ramana pe post, poate acum oamenii nu mai au ce discuta ca sa nu deranjeze coalitia comasatilor „Stapanii inelelor”. Daca nu suntem neamuri cu primarii/fripturisti PSD/PNL ne pastram energia pt viata de zi cu zi. La alegeri vom vota asa cum ne spune ratiunea, care nu se vede, pt ca inca n-a ajuns Analiza faciala atat de facila ca in China. Campania/discutiile a/au disparut odata cu inaltarea Marelui Om. Religia a fost creata pt a ne mangaia, spunandu-ne ca: intr-o zi cel care a gresit va plati, iar daca suntem buni vom ajunge in Rai. Paradoxal vedem cum cel rau are mai multa sanatate/viata decat omul de rand care n-a facut rau, dar caruia i se poate face rau. E bine ca putem crede ca intr-o zi va fi bine. In fond ce mai conteaza. Europarlamentarii sunt si ei niste laureati ai eurovizonului. De ce ar trebui sa vorbim, sa dorim? Viktor Orban are noroc. China acorda protectie Ungariei, asa ca nu va veni ca la Fico. UE a demonstrat ca-i o valoare de nedescris.

 18. In Romania daca justitia era puternica si corecta, toti candidatii cu puscarie si dosare de coruptie le era interzis sa candideze. Dar asa ajung sa candideze, Piedone marele Pigg, D.Tudorache si alte mii de hoti si corupti, violatori din toata tara!!! Stat mafiot si esuat! De aia nu intram in Schengen!!!

 19. La terminarea acestul editorial, dl Nistorescu era atat de fericit, incit a intinerit cu 20 de ani. La mai mult , maestre!!

 20. Ha, ha! Dacă Piezzone castigă bătălia electorală pentru primăria Bucureștiului, destrămam mitul referitor la superioritatea intelectuală autoproclamată a miticilor asupra “provincialilor”…

 21. Oameni buni, nu e doar in Romania, e practica intenționat pe tot globul! Vechii securiști sunt înlocuiți cu noii dar tot analfabeți cu diplome de studii la hectarul infect al negocierilor și compromisurilor! Repet: nu cumva Romania e real și corect catalogata că fiind un popor 70% din țigani, escroci, mincinoși, hoți, inselatori și criminali?! Romania a aderat la clanurile interlope organizate politic la nivel european și global?! După cum se vede, realitatea e că da! Cat despre europarlamentare, nu am văzut nicio dezbatere electorală între europarlamentari live! In concluzie: de ce sa votezi europarlamentari daca nu exista nimic programe în dezbatere pe micile ecrane? Doar că sa bifeze legal o gloata de escroci și mincinoși că reprezentanți ai României, când de fapt sunt infractori dovediți dar toți sunt vizibil infractori cu state vechi in profesia infracționala diversificată. Obligatoriu, cetățenii cu bune intenții, sa avertizeze, sa ii informeze pe naivii mințiți de politicieni să meargă la secția de vot și sa își anuleze votul(stampila pe toate chenarele din buletin), alta variantă nu exista.

 22. Justinianus maestrul a întinerit cu 20 de ani, noi cu 30 și țu ai îmbătrânit cu 40 de ani! Bravo Maestre! Să moară dușmanii mei!

 23. Sa scrii editoriale adevarate despre politicienii corupti , hoti si tradatori , in Romania de astazi , cu nume si prenume , este un act de curaj deosebit si de patriotism . Asa mi se pare mie ca este ziaristul Cornel Nistorescu ! Este adevarat ca il ajuta si talentul ! Inca nu este totul pierdut !

 24. Olingpia Gafosdea, o Doamne, asta mai ramanea: „superioritatea intelectuală autoproclamată a miticilor asupra “provincialilor”…”
  Este o tema absolut falsa. Suntem aici din toata Romania. Asta ne deosebeste, locul in care locuim? Certareata din blocul de vis-a-vis este superioara intelectual cuiva din alta localitatae? Nimeni nu ar trebui sa simta acest „complex”. Vorbim romaneste, ne intelegem romaneste, asta e!
  Imi imaginam forumul acesta de pe Coti ca fiind un cartier. Eu trec pe langa un grup, un domn elegant, ma saluta cu amabiltate. Nu stiu ce discuta el, in grupul lui dar, are maniere. Mai merg ceva si un alt domn amabil, imi spune Core, unde-ai fost, mi-ai lipsit! Sigur, ca ma simt bine, oameni prietenosi civilizati, amabili si tocmai atunci trec pe langa un alt grup din care aud apostrofari…Of, Doamne!…

 25. Şocant nu este că există butoiul cu rahat turcesc, şocant este că există votanți ai butoiului cu rahat turcesc!

 26. despre personajul asta, bun de coordonator la salubrizare in sectorul lui vanghelie se vorbeste prea mult. Trebuie luat in discutie doar atat cat, sa nu cumva sa se petreaca vreun pocinog si bucurestenii sa se pricopseasca iara cu vreun halaicu-lis..
  despre gruparea de la antene, ce sa mai comentam, niste mercenari din media. Cine mai selecteaza posturile astea cu antenele? ..numai fraierii si luzarii..

 27. `„DECI NE-AM ÎNȚELES : C.N= PREȘEDINTE;NIC UȘOR=PREMIER; CLOTILDE=PRIMAR DE BUCUREȘTI==== RÂURI DE LAPTE ȘI MIERE,CINSTE,CURĂȚENIE,CIVILIZAȚIE ….

 28. `„DECI NE-AM ÎNȚELES : C.N= PREȘEDINTE;NIC UȘOR=PREMIER; CLOTILDE=PRIMAR DE BUCUREȘTI==== RÂURI DE LAPTE ȘI MIERE,CINSTE,CURĂȚENIE,CIVILIZAȚIE ….IAR DANCĂ BUM-BUM

 29. Bu🌈eștean, da’ mă întreb ZerioZ pe cine aș alege dacă aș fi ?
  Pe PietZone sau pe Fi(E)rea ?
  măR😜g…
  ●●● RumburKK- PeZeDea IliciEsciană TL & TM -RumburKK■■■

 30. Ce biblioteci citite, ce cultură generală? Mațul cursului trebuie umplut până la refuz, până dă pe afară! Profesorul Voiculescu e de acord, alegătorii sunt de acord, Trolii pesedisti sint de scord. Toate bune și frumoase!

 31. Și când te gândești că animalele astea s3 joacă ci bugetul României că șoarecele cu pisica. Nu îți vine ca să îți iei câmpii?

 32. Aceiasi „fumati” aceiasi neparticipare, in lipsa. O minoritate decide chiar si la locale cu candidat reales cu o larga majoritate mai mult sau nai putin inchipuita. Dar justitia nu are de zis nimic in afacerile rerealesilor de sector? Afaceri mari nu din banii lor…
  Nepotismul daxa nu este explicit interzis va fi explicit aplicatm.
  Votul nu functioneaza, justiti are scapari, statul are scapari.

 33. ‘Șmecheria este una tipică de mahala. Scapi de-o belea, zici o enormitate, n-o verifică nimeni și, cu puțin tupeu, te sui călare pe o comunitate și te dai erou.’ Ciuca?! ‘Eroul de la Kanddahar….’Piedone e doar o metastaza, una care a primit acceptul (si onorariul) sa fie operata/extirpata…se lasa greu…Ciuca, in schimb, e in faza de zidirea soclului, dupa ce n-au gasit cu cine sa-l inlocuiasca, niciunul mai talamb ca nashul de la Cotroceni…nu mai vorbeste nimeni de cum si-a facut cariera, de cum si-a trecut nevasta in rezerva tablagiu la pranz, doar ca s-o activeze ofiter pe seara…pentru ca, totusi, avem nevoie de eroi…eventual, unii care sa-si incaseze indemnizatii grase…Te si miri ca un popor atat de plin de martiri si eroi a ajuns rusinea lumii…
  P.S. Despre Ciolacu…doar sa tragi apa…

 34. Alții au fost arestați si condamnați pentru concursuri fictive de angajare a concubinei ori amantei, iar asta, …escu, a transformat Primăria sectorului 5 în moșie proprie fără ca instituțiile statului sa verifice cele prezentate cu documente în mass media. Corupție generalizată.

 35. In ultimul grup era și căprarul Charlie ,el e ursuzul cu un comportament de frustrat .
  -Corea de azi
  esti înaintată in grad de la capitan la colonel (să moară dușmanii de invidie).
  Așa că dacă Charlie te mai face capitan el trebuie corectat ,dur, imediat și trebuie să plătească diferență de grad .Am zis!!!

 36. Nea Mihaie dacă vrei 100 de Euro votează pe Firea. Dacă vrei 200 de Euro votează pe Piedone. Dacă vrei sinceritate
  sinceritate votează pe Nicușor Dan.

 37. Si asta pentru ca #secu nicuserenii aparuti ca frunza si iarba un postarile din Coti Le e frica ca dracu de tamaie sa aduca aminte de cele 23 promisiuni ale olimpicului sorosist de la mandatiul trecut din care a realizat ZERO. O putoare ardelemesca ca si Iohanis(scuze ardelenilor de bun simt! care nu joaca in hora vandutilor!) care nici in 10 mandate nu poate realiza cat piedone in unul -vorbim de realizati cuantificabile nu de MINCIUNI publicate de presa cumparata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.