PNL cu fața la trecut și prin tufișuri

Mare eveniment cam vesel, de banc prost a fost pus la cale în PNL, hotărît să meargă pe cont propriu și să continue bătălia cu adversarii săi tradiționali.
L-a reprimit în partid pe Mircia Muntean, fostul primar al Devei, condamnat și readus pe scenă după executarea unei pedepse de 6 ani. Prostia a luat un caracter oarecum festiv și a fost comunicată publicului cu aerul unei mari contribuții și victorii politice.

„Fost preşedinte al filialei noastre şi om politic cu o amprentă mare asupra dezvoltării municipiului Deva şi a întregului judeţ, Mircia Muntean a revenit acasă, în partidul care i-a marcat cariera politică. În prezenţa preşedintelui Partidului Naţional Liberal, domnul Nicolae Ciucă, a prim-vicepreşedintelui Gheorghe Flutur şi a secretarului general Lucian Bode, domnul Muntean a semnat adeziunea şi s-a alăturat echipei noastre, cu scopul de a câştiga toate cele patru rânduri de alegeri, în 2024. Prin noi înşine!” (PNL Hunedoara)

Ce mare bucurie pe oraș și pe județ! La o scară mititică, parcă Vaclav Havel ar fi ieșit din detenția sa politică, parcă Nelson Mandela ar fi fost eliberat din închisoare, parcă Juan Peron s-ar fi întors din exil și poporul l-ar fi primit cu entuziasm.
O scurtă rememorare. Mircia Muntean a fost condamnat de două ori. O dată, la patru ani cu supendare pentru că ”a încheiat tranzacții ilegale de terenuri cu un traficant de mașini de lux” (Mediafax). Adică, pentru o găinărie imobiliară în numele primăriei din Deva. Și a doua oară, pentru  un accident comis în stare de ebrietate, ocazie cu care i-a fost reactivată prima pedeapsă. Rămîne de pomină situația penibilă cu Mircia Munteanu ieșit, băut și zgîriat, din tufișuri pe unde se ascundea de polițiști. Imaginile sunt de antologie și vor fi asociate de numele fostului primar și cînd acesta se va muta în Japonia.
Mai apoi, Mircia Muntean s-a înscris într-un alt partid dispărut între timp.

”Omul politic” cu o mare amprentă în nedezvoltarea municipiului Deva a fost reprimit solemn în PNL. Recitiți și nu rîdeți:
„Mircia Muntean a revenit acasă, în partidul care i-a marcat cariera politică. În prezenţa preşedintelui Partidului Naţional Liberal, domnul Nicolae Ciucă, a prim-vicepreşedintelui Gheorghe Flutur şi a secretarului general Lucian Bode, domnul Muntea a semnat adeziunea şi s-a alăturat echipei noastre, cu scopul de a câştiga toate cele patru rânduri de alegeri, în 2024. Prin noi înşine!”
S-a dus dracului și prevederea statutară care prevede că nu poate fi membru un cetățean condamnat pentru infracțiuni cu intenție, și obrazul, și campania „fără penali în funcții publice”.
S-au prostit liberalii în așa hal, încît au uitat de mai alaltăieri? Au memoria atît de scurtă? Sau îi cred proști pe localnici și nu le pasă de ce zic ceilalți? Sau aceștia sunt gata să uite și să ierte un comportament și o prestație care a ținut orașul într-un soi de ridicol și într-o dezvoltare minoră? Sau au căzut la pace și au mai pus de o găinărie politică?
Vrea Mircia Muntean să revină în politică? Nu-l poate opri nimeni! S-ar putea ca judecătorii mai mici să-i semneze și pentru un nou partid. Că își dorește să se întoarcă în PNL, la fel. PNL-ul cu „înțelepții” Lucian Bode și Gheorghe Flutur, vegheați de și mai abilul și inteligentul și dreptul Nicolae Ciucă au hotărît să-l reprimească, iarăși, sănătate și pace bună! Este decizia,măsura gîndirii și plăcerea lor. Dar să faci din asta un eveniment și un argument pentru o nouă campanie electorală arată a ofensă la adresa cetățenilor din Deva și a liberalilor din România.
Că de obraz și de restul populației, ce să mai vorbim!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 45

54 de Comentarii

 1. Mircia Muntean, Mircea Molotz, colegul de bancă, coleg cu Zgonea, Dragnea, Năstase.. Mircea cel Bătrân,… Hai să vorbim vorbe, domnu Nistorescu!

 2. Păi cum să nu-l primească alde Flutur, Bode sau Ciucă și câți or mai fi, adică niște asemeni lui Mircică, dar încă neprinși ?
  Cum e aia ? O mână spală pe alta, și amândouă se bagă apoi pân-la cot în visteria Statului, sau mai nou , o mână la ochi, una la urechi și apoi amândouă în buzunarul Statului, de fapt a cetățeanului, care tace și nu face nimic , drept pentru care își merită soarta.
  P.S.
  Încă puțin și Editat pe care o împrăștie peste tot ca să-și atingă și ultima țintă : recunoașterea lui de către familia șmekerovreiașului care a profitat de naivitatea slujnicuței și i-a promis, când a văzut-o cu burta la gură că-și va recunoaște progenitura, dar când a văzut ce-a ieșit, îngrozit și-a luat tălpășița înapoi în Israel, de unde nici n-a mai vrut să audă de el !
  Acum după ce „s-a dus” ăl bătrân , Charlie vrea să-i convingă pe celelalte rude ale lui că este un Editat adevărat și drept dovadă aduce toate jignirile și insinuările demențiale împotriva a tot ce nu-i pupă-mprejur pe cei din care vrea să facă și el parte pentru a beneficia de ceva , că doar nu degeaba s-a răsucit el stânga-n prejur, ocazie cu care s-a și tăiat, întâi la un deget și de-abia mai apoi unde trebuia, că nu știa …și după atâtea chinuri îndurate, cu o copilărie ratată, cu o tinerețe întârziată și cu o bătrânețe mai mult prin spitale, de alea speciale, cu o singură cămașă , dar dezlegat la mâini ca să poată trimite tot felul de insulte din care să reiasă că locul lui nu-i în balamucul de aici, ci dincolo !
  Editat!

 3. Chiar nu v-ati dumirit ca peneleul e cea mai odioasa si lipsita de caractere organizatie politica back-upul pntcd – ului? Cine e acolo? Un fluture baron smenar, un plagiator ajuns unde nu trebuie, un pomelnic de buldogi si turcane, o mandolina imbuibata de otrava si minciuni si alte , alte gunoaie care au parazitat toata viata lor pe bani frumosi buzunarele romanilor,o gasca care a fraierit si batjocorit o tara de fiecare data cand a pus laba pe ciolan. De ce nu scrieti despre mizeria din Deva, de gropile si gunoaiele din acest oras marlanit de aceasta mafie liberala, de medicul cu policlinica care ii inventa un puhoi de concedii medicale acestui infractor , ca sa-l ascunda de bulau?etc.,etc.De la Orastia d.lui Nistorescu la Deva nu-i o cale atat de lunga incat sa nu se vada realitatea trista pe care o traieste acest oras corupt. Toata stima ptr cine e la carma in Hunedoara!

 4. Adevărul, domnule nistorescu, este că dați cu parul in toate partidele, poate poate, vă bagă bani in cont CA SA NU mai scrieți despre ele
  Jegos mod de a face avere

 5. Hoții liberali se opun impozitului progresiv și limitării casului. Cei mai mari hoți din istoria României!

 6. PNL=PDL+PMP+MP+resturi psd-infractori cu acte în regulă=clan infracțional organizat în politica PNL! Am mai scris azi la un alt articol: am văzut tiganiada care e angajata sa schimbe sau sa modifice bancomatele la bănci, cele la vedere , munca nu gluma, secret bancar din bancomate! O să auzim că sunt spargeri și jefuit bancomate, furaciuni de bani prin scanarea cardurilor la introducerea în bancomate, toate pe banda rulanta! Ce mai este în siguranță în România în afara de hoții, escrocherii și furaciuni prin lege și complicități politico-infractori? Nimic concret.

 7. Excepțional editorial! Analistul politic Bogdan Chireac a rămas fără permis! A condus Gipul de 3 tone la Casa Scanteii, făcând giratoriu de la stânga la dreapta, nu vice-versa! 2 luni suspendare! Nici Cimpanzeii nu conduceau așa haotic! Analistul politic Bogdan Chireac nu mai știe dreapta când face la stânga politicii? Să o iei prin stanga, să o iei prin dreapta? Să o iei prin spate? Prin stânga o ia Ion Iliescu, prin dreapta o ia Vasilică Câțu, prin spate o ia Adrian Năstase! Analistul politic a luat-o prin toate părțile și a rămas fără permis! Nasol momentul, mișto colivă!

 8. Nu se poate, nu pot sa cred! Cum adicatelea burtosul de Chireac a încurcat sensurile existenței? Cum e colonel daca nu e!

 9. Chireac este colonel cum peste Tică un ordinar extra.

 10. Sensul giratoriu se conduce în sens trigonometric, adică în sens invers acelor de ceasornic! Cât de idioten să fii „ca” să conduci invers? Te crezi în Honolulu? Beat, drogat, obez peste măsură? Ochii înfundati in grăsime, viscerele înfundate în grăsime, cortexul înfundat in grăsime, patul , salteaua înfundate în valută americană,cam 9 000 000 de Dolari! Dormi la A3-CNN, dormi la România TV, dormi și in trafic? Somnoros om, somnoros analistul politic, „sifon” la Securitate când lucra(?) la ONT! Sifon cu Muscat Ottonel! Media de 2 cepe degerate! 2 luni suspendare carnet, pericol public!

 11. PNL? Un aspirator gigantic de deșeuri umane! Agramați, aptsolventi de Cristea, Goldis, Ecologica, Spiru, toate la FF! În restul timpului ? Curve, beții, parandarat la banul public! Întrebați pe Ludovic Orban cum a stat 4 ani cu 10 000 de Euro lunar? Sursa? Nu vă spui, sunteți copchii cu mucii pe chept! Mai încolo…

 12. Poate da bunul Dumnezeu și PNL dispare din politică României. Așa se mai dezinfectează puțintel România sărăcuța de ea. Prea mulți paraziți cu mâna întinsă la buget, prea multe lichele, tinichele, lepre…

 13. Dacă pilit, cu traumatism la frunte și nasul rupt își ținea în brațe cățelul are circumstanțe atenuante. Mascarada cu primirea festivă gen fata lui Băsescu, Elena cea numită EBA, candidată la europarlamentare extra virgin independentă a fost primită la scările sediului PDL spre ai fi înmânat carnetul de partid PDL, PDL-iștii absorbiți perpetuează năravul și în cazul domnului Mircia Munteanu. Adevărul este că asocierea domnului general Ciucă la o afacere de partid locală și trâmbițatul acțiunii a surprins neplăcut. Urmează fulgere și tunete deontologice Rareș Bogdan?

 14. Primul ministru Ciolacu merge în Egipt să recupereze românii prinși de razboi în Gaza.
  Să ne aducem aminte, ciolacu s fost primul prjm ministru card a mers în Israel după atacuk terorist din 7 octombrie.

 15. Cântă Tică la altă masă, nu mai vorbi pe nas și du-te unde s înțărcat mutu iapa! Ești prostovan, plictiditor și abject.

 16. Ăla din poză va fi viitorul ministru de interne! Domnul primar încurajează muncă, travaliul intelectual și fizic intens, colindarea Bibliotecilor, Mănăstirilor, Câmpurilor, Peșterilor! Un excelent membru de nădejde al clasei muncitoare! Sus PNL jos cu sudorii, strungarii, brutarii, măturătorii, croitorii!

 17. România locul trei mondial la decese și cancerul generalizat PSD-PNL împreună 57,28% intenție de vot? D-aia merge încruntat stralucitul ziarist dl Cornel Nistorescu și D-aia merge vesel pe strada analistul politic Bogdan Chireac! Unu înger, altu’ cioclu! Banu’ nemuncit îți ia mințile, te face neom, porc, animal, Morsa Competenta! Ce folos omului dacă el câștigă lumea și își pierde sufletul?( Iisus Hristos Mântuitorul citire). Punct.

 18. Jur că nu am fost eu. Pensiile speciale nu se taie în 30 de zile, cresc de 4 ori! Jur că nu am fost eu

 19. Cine-a pus carciuma-n drum,
  Ala n-a fost om nebun,
  Ala a fost om cu minte,
  Cine-o intra-n ea sa cante
  Si necazul sa si-l uite…

  Profesorul Dulcan spune ca un pahar de vin este sanate. Omul nu mai avea pahare si a luat cupa, premiul I la concursul de dans pe doua poteci.

  Cu imaginea asta, PNL ul a dat lovitura de pedeapsa.

 20. Ce are omul pe nas se numește asfaltită și se ia când în drum spre casă te oprești cu echipa să semnezi adeziunea la grădina de vară.

 21. Pilda intoarcerii fiului puscarias Mircia
  Pentru revenirea acasa, PNL-tatal ii daruieste fiului puscarais Mircia haina noua, semn al curatirii sale; inel de aur, chipul reprimirii omului; incaltaminte care simbolizeaza primirea harului de a merge pe calea mantuirii si este injunghiat boul cel gras, in semn de Sf Euharistie/multumire pentru bitongi); mâncând, să ne veselim.
  Fariseii și cărturarii se scandalizează de bunătatea și dragostea PNL pentru oameni. Din răutate și fărădelege
  Iar fiul cel mare era la ţarină,mucenicea pentru PNL-tatal,lipea afise,se incaiera cu alti derbedei ,nemurile lui AUR si PSD Şi când a venit şi s-a apropiat de casă, a auzit cântece şi jocuri.
  Şi el s-a mâniat şi nu voia să intre; dar PNL-tatăl , ieşind, îl ruga: intra in casa si bucura-te si tu ca ‘cel cei harnic si munceste are tot ce vrea,cine-i lenes si chiuleste are tot asa’ căci fratele tău acesta Mircia mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat.
  Sa fie invatatura de minte fripturistilor,ca PNL-tatal iarta si linge unde au scuipat altii

  PS parabola fiului risipitor,actualizata:))

 22. Acest papagal plin de democratie, lustruit de marele giurnalist ciutacu tv, umflatul analist pulitic,Chireac si Bogdan de Dambovita e un model clasic de papagal mioritic , o puslama tupeista care a facut averi la becul radiosantului romania tv.Nu e singurul,el si eternicii abonati la sticla, itzic si shtrul, umflatii cu pompa seara de seara de propaganda de slugi la lins la alti stapani. Gura spurcata a targului boceste precum ca ar avea pe la satul de bastina al lui bonbonel o viloaie de numa,numa. Asa e cand muncesti din greu, aici ajungi. Gasca asta de teapa lui, dupa 89 tot fabrica la romani,presedinti,guverne si prim ministrii.Sa luam exemplu de cum te faci cu bani,cu papagalul,propaganda si minciuna.Cu munca cinstita nu mai faci nimic in ziua de azi. Ce odios!

 23. lumea „politica” din Romania e disperata ca nu va mai iesi poporul la vot si incearca tot felul de manevre penibile doardoar vor reusi sa „incalzeasca” alegatorii (nu prea cred ca vor iesi la vot altii in afara membrilor de partid si nici aia toti!)…daca psd-ul a resapat-o pe firea de ce sa nu faca acelasi lucru si pnl-ul („voi suntei urmasii…” BRATIENILOR?!)

 24. ma uit la subiectele propuse si ma minunez… natura/subiectul articolelor tinde asimptotic catre derizoriu…

  aceeasi presiune editorialista in mentalul colectiv cu subiecte politice de toata jena, cu subiecte economice privitoare la ispravile lui ciolacu (ha ha ha ha ha ha ha), cu razboi…

  ce lume frumoasa se cladeste sub ochii spectatorilor…

 25. Unde sint acei ciudati care ne injurau si ne injura , ca nu mergem la vot , ca nu sintem patrioti , unde ?

 26. @ popa- cică Morsa Chiriac e singura Morsa de pe tera care are probleme cardiace. Pentru a-si cobori tensiunea ia contracte de la SRI și Guvern. Nu consuma idei grase gen și băuturi alcoolice din fructe de mare. În tinerețe ciripea in fiecare dimineață instalat în fagul preferat din Băneasa și ghida turistii străini în conversații cu tragere de limba. Momentan e propagandist șef la dizia SUA, secția ” sa-l pupam pe licurici și in spate si-n carici” cuvântul lui are greutate, peste 140 kg fapt pentru care se deplasează la emisiunile tuturor posturilor cu un scaun cu fund dublu ca să le dea satisfacție celor minoritari. Își expune constant telefonul, de ultima generație,iubește sa promoveze teama de covid, sa manipuleze, sa minta și sa fluture teama fata de Rusia și dragostea fata de Ycrauna, UE și Izrael. Despre dragostea fata de tara refuza sa vorbească. E prea preocupat de viitorul altora.

 27. Pai daca un bandit ca Flutur garanteaza pentru „onestitatea si cinstea” lui, e totul in regula in acest partid de borfasi. Votati aceste gunoaie cu incredere!

 28. Severin, Marga si Nascase ce sunt de dau lectii pe Cotidianul ?

 29. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 30. Stiam de el ca-i securist, dar vad ca are si legaturi cu armata. Un actoras de prost gust. Te intrebi cui foloseste? Cred ca mai degraba re-alegerea lui are legatura cu Mintia.

 31. Marius & Popa râd cu lacrimi! Vă dau un binemeritat loc 1ntai plus ++++ cu felicitări maxime! Eu când vreau să fluier, fluier! Când vreau ca să râd, citesc DC NEWS al analistului politic BC. Slugoii de acolo îl perie în fiecare articol, analistul politic a zis, analistul politic a făcut, analistul politic a tras o binemeritată bășina și redacția o miroase fericită! Analist politic câte stele sunt pe cer! Analistul politic își ține în lesă angajații! Trist, ridicol, penibil! Sifon la Securitate în ani 80′ acum ” livrator” de aparatură Ochiul cu Timpanul la SRI, analist politic la A3-CNN și România TV! Trist, ridicol, penibil! La muncă bă, bă ești de 100 de Tone! Mai muncim și noi?

 32. George Cristian Tuță a fost unu’ dintre caricaturili care vroiau limitarea plății cu cash! Sifon la Edward Hellvig, aptsolvent de SNSPA, pusculita pnl a lu” Rareș Bogdan! Nembru PNL! Pute PNL de ăștia, pute, PU-TE! Da Doamne ca PNL să aibă soarta PNT-CD! Om vedea cum zice orbu’, Om vedea…Te închini de ” compoziția socială ” a pnl! 98% au liceul și Ecologica la FF! Dacă ar învia Solomon Marcus și ar vedea pnl, ar muri la loc! Poza spune totul!

 33. Daca dl Flutur nu duce turma de oi din Suceava sa-i scrie numele noului venit pe muntii din Zona tot degeaba , festivitatea nu-i completa ! Liberalii cu bode, flutur si ciuca merg pe urmele taranistilor

 34. Dai la „orice” partid 100 000, 150 000 de Euro și automat ești pus pe loc eligibil Parlament! La Brussels faci 650 000 de Euro în 4 ani! Îți scoți banii, bașca pensia de 6400 de Euro lunar! Idem în România! Deci? Deci? La noi mai rău decât la animale, la hiene, la câini! Legea Junglei! Fiecare pentru el și pentru familia lui! Scapă cine poate! Nu sunt atâtea cursuri de pupat câți doritori sunt! O țară de pupatori, de lingăi, de putori! Ziarista obeza de la Digi24 cu cuuulcat, cuuulcat în praful Iudeii, când Iudeii mergeau în șlapi pe șosea, este bomboana de pe colivă! Bombe Atomice Nucleare…Să nu scuipi cu silă? Asta e Media românească, ăștia sunt politicieni? Johannis în Africa? Piedone Africanul! Urmează Piedone la Hong Kong???

 35. Știe cineva la ce vârstă fac rahații ochi, că văd ca prin ceață, inchid ochii și vad miliarde in valută. Dad nu-l mai vad pe frate-meu charlie. Să vină în casă când începe să plouă, că stă ca o curcă până sd îneacă. Poate să-l si trazneasca, că mafd e puterea lui Dumnezeu.

 36. „Dai la „orice” partid 100 000, 150 000 de Euro și automat ești pus pe loc eligibil”

  Ce a dat vechimea sa Lasconi ? „Va pup, bajeti, va pup” ! Sau si asta a turnat la greu din PROtv ?

 37. Tras de maneca pentru atacurile in tromba la peeseedee Nea Cornel a inteles ca a sarit peste cal si s-a prezentat timid cu un atac fasait, mai mult blajin-dojenitor, la PNL…Cica, chestie de „echisistanta” conform deontologiei jurnalistice…

 38. E limpede pentru toată Planeta, Sistemul Solar șamd.
  Oameni buni, astea nu-s partide !
  Eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți:
  Sunt doar brațele Caracatiței masono-se🌈ice prin care Colonia Marginală Eșuată MUTĂ DECISIV.
  Spre 200 miliarde coco datorie externă, măRog…🤮

 39. 17.07 dați-mi 150 000 de Euro și jur că în 2024 veți fi Europarlamentar PNL! Sau PSD! Sau AUR! Sau USR! Elena Lasconi? Gigantic aparat de manipulare, prostit proștii, idioții, adentatii, necititii! Știți de ” manipulare” ? Ați auzit de MA-NI-PU-LA-RE? Elena Lasconi produs „Media Pro” umplut cu E-uri, umplut cu Andreea Esca, Bună seara România, Bună seara București! Vrei să fii Miliardar, Floorinnn Caaaalinescu! Deci Elena Lasconi vroia Brussels, vroia 16 000 de Euro pe lună, vroia 6400 de Euro pensie, vroia departe de infecția numită România! Vroia parfumuri scumpe, Icre de Manciuria, vroia Belgia, singura țară văzută noaptea din spațiu ca un bulgăre de lumină! Star Trek nu alta! Și USR pe spinarea Elenei Lasconi, pe spinarea PRO TV, cu Vlad Voiculescu la Brussels vrea! Elena Lasconi, PRO TV, reprezintă pt USR o praștie pt Brussels a câtor „mai mulți” USR-isti Europarlamentari! Lasconi a lăsat 3 miliarde de gropi în Câmpulung, mitul PRO TV, Bună seara România, Bună seara București s-a spart precum un prezervativ plin cu lichid alb mirosind a oase crude! Citesc din dl Tudose aptsolvent de Ecologica, șef de campanie PSD! S-a dezumflat Lasconi, OmuL IScusit, Viorel Lis, s-a spart puroiul! Lasconi de la PRO TV, via Câmpulung unde mirosi bășini de moși și babe, vroia Brussels? Ce și-a zis? Suport 4 ani la Veceu, apoi 4 ani în Rai? Nimic nu este „ceea ce pare”, nimic, NI- MIC? Câmpulung vs Brussels? Căruță vs Bugatti Veyron! Elementar dragul meu Watson!

 40. Elena Lasconi a vrut ca să „dribleze” pe rumâni, pe iobagi, pe sclavi, pe telespectatorii LATRINEI3 CNN! Ce si-a zis madam! Am lucrat la PRO TV! Nu pot ca să mă folosesc de asta? Stau 4 ani primar la Câmpulung „chipurile” omuL IScusit Viorel Lis, apoi cap de listă Europarlamentar la Bruxelles, 16 000 de Euro net lunar, hotel de lux, sampanii scumpe, departe de jegul, de proștii din România! Shopping la Paris, Viena, mă curăț de jeg, sărăcie! Bașca 6400 de Euro net lunar pensie, în afară de cei 650 000 de Euro strânși la final de mandat! În siajul Elenei Lasconi întra și Vlad Voiculescu Europralamentar? Ea în frunte, ei pitiți? Mani’pulam sau nu Mani’pulam proștii din Rrromanistan? E grea munca, sărăcia, mizeria! Cu luxul din Bruxelles te înveți repede!

 41. Cu gramada proteica din colonul profesorului Voiculescu, ăla de la ora 15.38 il știu de mult, Latrăin lanț la caravană! Slugoi, supozitor, iobag la cei cu bani! Un zero tăiat un opt! Altu’ e oful ! Doamna Gubernic șefă CNA, este produs „pur” psd, pur și simplu daună totală! Aptsolventa în 2000′ la veceul, la cancerul SNSPA, fost Ștefan Gheorghiu ( de unde păcatele mele cunoștințe de Automatica, Medicină Umană Carol Davila?), șefă de campanie la PSD? Potcovita șefă la CNA? Asta ar omorî dacă ar dicta Magraonul Analfabet din Buzău, covrigar cu carte de muncă la 38 de ani! Slugă la CNA, Analfabet PM, România unde merge? În Elveția sau la groapă de gunoi! Țară SH, Partide SH, popor SH, Avioane SH, Elicoptere SH, Cultură SH, viitor România SH…

 42. Ești Parlamentar, Europarlamentar? Ai câștigat la 6/49! Te-ai spălat de jeg, sărăcie, mizerie, șomaj, frică grijei zilei de mâine! Luați aminte la strungarul cu 2(doi) bază de la Mecanică Fina Șerban Nicolae! A întrat în anii 90′ valet, un fel de Dinu Paturica la Iliescu Ionel și din strungar cu 2 bază de la Mecanică Fina, a ajuns Profesor Universitar de Drept la Titu Maiorescu, jurist la Camera Deputaților, Parlamentar de 3 ori! E jmecher omu’ Milionar în Euro! Morala? Decât muncitor în Uzină mai bine lipitor de afișe la psd, pupator de cur gras, păros, la PSD-PNL! Aista-i viitoru’ României! Aista-i Calea, Adevărul și Viața! La veceu cu bunele maniere! Banii nu miros a urină spunea împăratul Vespasian! Perfect adevărat, completează strungarul cu 2 bază de la Mecanică Fina si analistul politic de la A3-CNN și România TV!

 43. La câte văd, la câte citesc și la câte aud, cred că am fost Maria Magdalena în presa din România! Fiind copchil de plugari eu am avut bun simț și bună/minimă decență! Similarul meu din Media, analistul politic, trupeș, cam de 1,96m și de 196 kg, nu a avut decența necesară! El milionar, eu sărac, el obez, eu silfid! Care e câștigătorul? Cotidianul va exista în pururi în Media românească! E pariul meu cu poporul român, cu Divinitatea!

 44. La câte văd, la câte citesc și la câte aud, cred că am fost Maria Magdalena în presa din România! Fiind copchil de plugari eu am avut bun simț și bună/minimă decență! Similarul meu din Media, analistul politic, trupeș, cam de 1,96m și de 196 kg, nu a avut decența necesară! El milionar, eu sărac, el obez, eu silfid! Care e câștigătorul? Cotidianul va exista în pururi în Media românească! E pariul meu cu poporul român, cu Divinitatea.

 45. La Latrina3 Cnn eternul Radu Tudor cu eternul Mircea Badea 3 secunde, luptător suptmediocru de Kei Oan! Plus generali șterși, opaci, parcă veniți de la piață de vechituri Vitan Barzești! Am o scârbă în suflet, a venit Toamna! Idioți troli la TV, Idioți troli aici pe Forum! Un ocean de impostura, un ocean de furaciune, un Veac de Singurătate!

 46. @ „Butonand telecomanda!”, 08 nov. 2023 la 19:40
  „…un Veac de Singurătate”?
  Prin ei înșiși: cele trei moașe, măCiucă, Flutur şî Bode, simbolu’ unității națioanale – uOlteniia, Șuolduova, șî Ardialu’…
  Ceea ce e culmea, e că și pe vremea brătianului nemernic – cel care a inventat sintagma asta – făceau IDENTIC ȘÎ LA FEL. El a inaugurat în Transilvania moda FALSIFICĂRII VOTURIOR, după ce a pierdut alegerile din 1919 organizate de Consiliul Dirigent conform normelor ungurești de pînă atunci. Așa că a desființat Consiliul Dirigent, apoi sluga lui, nevolniku’ urecheat Ferdi’, l-a demis PRIN TELEGRAMĂ pe Vaida-Voevod (era la Paris, în toiul tratativelor de pace! occidentalii au rămas cu gura căscată cînd au văzut așa ceva!), apoi nemernicul brătian și urecheatu’ Ferdi’ au organizat o nouă tură de alegeri șParlamentare, de data asta de model balkanik tradițioanal că aveau deja controlul militar în Transilvania, le-a „cîștigat” și apoi a și adoptat (deși Constituția nu-i permitea!) o nouă Prostituție (aia din 1923, atît dă lăudată dă mitici). QED
  Aviz amatorilor, pentru anul electoral 2024 vizat de ‘oorvele astea lăbărale PeNaLe!
  Sub unguri, alegerile ERAU CORECTE……[RumBurak Rishi]

 47. Bratianu a spus:
  -Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot!Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale…

  Iata deci si tufa ala de Venetia…

 48. Cel mai mare impostor din Istorie! Ludovic Orban, stâlp de cafenea la Ciresica timp de 33 de ani! Furajat copios de dl I. de la CJ Călărași cu 10 000 de Euro lunar, mulți ani, de se mira satul sătesc! Din ce trăiește Sica Mandolina? Din ce? Că tot la doispe se scoală, tot Mercedes de 214 000 de Euro conduce? Fete de 18 ani, băute până la coma, garnituri de vin la Valcele Călărași? Și el zicea că muncește până la 4 dimineața pt România? Munca cu organul copulativ la fete tinere, mâncat până leșin berbecuț tânăr? Ehei, ehei, ehei! Mulți proști în România, proști mulți tare de tot! Să te besi până la doispe în pat 33 de ani, 33 de ani alții să muncească în locul tău? Forța Dreptei? Ha, Haaaa! Dacă ați ști câte știu eu, ați urlă ca câinii la stele….Sus PNL, sus Forța Dreptei, la dracu cu munca, la Dracu cu ea!

 49. Dacă citești comentariile și ai cât de cât discernământ, de mâine îți faci bagajul și emigrezi! De la nord la sud de la est la vest vezi numai parandarat? Numai șmen? Atunci unde este speranță? L’esperance?

 50. Domnul analist, uitandu-se pe sticla (tv, nu alta), a vazut doar Ciolacu, nimic Simion, nimic Bolojan, nimic vreun profi de la UBB Cluj. Poate intelege populatia majoritara a Romaniei, cea care plateste, cash sau cu cardul, dar cum poata tacea cand finul unui santajist condamnat cu puscaria la zi instiga in Parlament la santajarea ANAF ? Eu inteleg legaturile personale, o tara nu se configureaza dupa ele, majoritatea o configureaza, daca este democratie. N-am ajuns atat de jos sa citim solutii de la profesorii condamnati pentru coruptie (Severin, Nastase) sau sa coalizam cu o minoritate speriata de lecturile pe situri, de citatele din biblie sau de terorile feminine ale lui Antonel Mugurash oROGulesculapte. Incercati o alta lume decat cea traita, ultima lume, tineretea s-a dus, avere ati facut, acum sa va bucurati de sanatate. Parerea mea !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.