Predoiu minte artistic

Față de precedenții miniștri, Cătălin Predoiu minte în stilul prețios, aproape academic. Pe Marcel Vela îl strîngea geaca de șmecher, pe Lucian Bode îl sugruma cravata. Pe Cătălin Predoiu îl copleșește morga. Și minte grav, academic, cu aerul unui „jur pe cuvînt de onoare”.

Ar fi păcat ca în acest scandal al azilelor de groază din Voluntari să ne uităm doar la ce monstruozități s-au putut derula sub umbrela clanului Firea-Pandele. Merită să zăbovim nițel și pe eroismul ministrului Predoiu. Mai-marele mahăr al polițiștilor s-a inserat spectaculos în desfășurător din cigar din primele momente. De îndată ce a sărit siguranța afacerii cu azilele, marele mahăr al polițiștilor și al pompierilor și-a aranjat frizura și și-a dres vocea și s-a grăbit la cameră ca să ne atragă atenția ce succes înregistrează instituția pe care o conduce.

„A fost o anchetă complexă, a durat ani de zile, dacă nu mă înşel, şi un astfel de probatoriu nu e uşor de strâns. O intervenţie pripită a poliţiştilor, înainte de a strânge suficient probatoriu încât să asigure o inculpare cu succes, poate conduce la compromiterea cazurilor. Întotdeauna există această tensiune între nevoia de a interveni mai rapid, dar, în acelaşi timp, de a asigura toate probele, astfel încât mai târziu dosarul să nu se prăbuşească literalmente din punct de vedere juridic în instanţă”, a declarat miercuri Cătălin Predoiu.

Probabil că mahărul polițailor și al pompierilor are antrenamente și suficiente excerciții în a drege realitatea pentru presă. Nu cred că este la prima. A mai făcut-o și la Justiție și de la microfoanele parlamentului. Dar acum a jucat-o cu tupeu, dezinvolt, de parcă ar fi vrut să afle și Europa de performanța celor pe care îi conduce. Din păcate, tot ai săi au fost în situația de a-l face de rîs și de a ne spune că ancheta a fost inițiată din oficiu în 16 februarie.

”La data de 16 februarie a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, fals în declaraţii, fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale şi delapidare. Astfel, imediat, a fost sesizat procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală”, a transmis IGPR.

Ce și-o fi imaginat Cătălin Predoiu? Că ancheta cu căminele de vîrstnici este veche „de ani de zile” și trebuie să folosească momentul pentru a elogia munca ministerului? Ce glumă de doi lei! Ne-a obligat doar să ne imaginăm cum polițaii, cu trese la vedere sau în țivil, sub acoperire, de prin toate departamentele, au urmărit zi și noapte aprovizionarea căminelor, au înregistrat bătăile aplicate nefericiților sorții, au filmat încasările și bucuriile pricopsite pe seama lor, au participat chiar la înmormîntări și au luat drumul banilor storși pe seama celor internați, totul sub nasul lui Florentin Pandele? Sau sub privirile grijulii ale madamei, devenită conducător la Familie! Și ale sorellei, căzută din Lună pe la protecție socială!

Să fim serioși! Pe teritoriul lui Florentin Pandele Poliția a trăit bine. Unul și-a găsit și nevastă. N-a investigat drama seniorilor și nici afacerea căminelor de ani și ani, ci a trăit cu ea. Ba, dacă ne imaginăm cît de aproape era Ștefan Godei de tandem și de partid, ne trezim că gîndul ne fuge mai departe spre bănuieli adînci și complicate.

Știe cineva de un dosar important de fraudă cu terenuri, cu taxe, cu aprobări, cu angajări pe sprînceană în Primăria Voluntari sau în Județul Ilfov?

Sunt gata să cred că ministrul Cătălin Predoiu a încercat „învechirea” anchetei, mutîndu-i începutul în mandatele lui Lucian Bode sau al lui Marcel Vela, ca nu cumva să nu-i supere pe Florentin Pandele și pe colegul său Hubert Thuma cu o asemenea dezvăluire. Este posibil să-l fi încercat și un asemenea gînd. În Județul Ilfov, în politică și în masonerie, Pandele exercită o influență de care unii se tem. Trebuie să înțelegeți că în ultimii ani Județul Ilfov se află sub controlul total al cuplului Hubert Thuma (un liberal din gașca Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu) și Florentin Pandele (pesedist de ocazie) în care Gabriela Firea este doar pancarta de defilare și difuzorul pentru muzica romantică.

Ei bine, de-a lungul anilor, super-mahării polițailor și pompierilor n-au condus nici o anchetă serioasă în afacerile din Ilfov, necum în cele mai noi ale cuplului Pandele-Thuma cu Gabriela Firea, poetă și floricică la butonieră!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 36

74 de Comentarii

 1. Toate azilele sa aibe autorizatie de Spital cu medici autorizati cu laboratoare cabinete autorizate. Altfel fiecare interlop rapeste batrani de pe strada.

 2. suntem in dictatura rancena, mai rau decat pe vremea lui ceausescu, si bagati intr-un razboi care nu este al nostru. Romania sub ocupatie straina, antrenamente militare e teritoriul Tarii. asta este ceea ce se intampla, in timp ce atentia p9000limii este deturnata prin petarde. absolut tot ce se intampla este impotriva OMULUI. bine cu forta si adevar de la minister. 1984 orwell.

  https://www.youtube.com/watch?v=EI5-Ir0RT-o

 3. Este bine că vă preocupă atrocitățile din căminele de bătrâni, devenite afaceri profitabile pentru oameni fără suflet. Ar fi de interes să vă preocupe și ce se întâmplă în orașele din Ardeal unde ofensiva patologică a maghiarilor de a șterge ce ține de români și românism este neoprită de 34 de ani. Pe o stradă cu clădiri vopsite în verde a fost dărâmată statuia lui Emil Racoviţă fiindcă a fost primul ROMÂN care a păşit în Antarctica, savant, explorator, speolog și biolog considerat fondatorul biospeologiei. Primarul nu sesizează că șovinii iredentiști înrăiți care au dat jos statuia lui Emil Racoviță au dat un mesaj pentru tizul Emil Boc. Trist până la disperare este că românii clujeni nu au reacționat. Să fi fost dat jos bustul unul ungur eră prăpăd de demonstrații și lanțuri de maghiari în jurul statuii. În comunismul de tristă amintire în fața Universității din Cluj-Napoca a fost ridicat pe soclu un grup statuar a trei preoți greco catolici. Vocali după Revoluție pentru nedreptățile suferite nici credincioșii greco catolici clujeni nu au avut nici o reacție, nici un protest pentru batjocorirea grupului statuar Școala Ardeleană a sculptorului Ladea: Petru Maior protopop greco-catolic de Reghin, Gheorghe Șincai (profesor și teolog greco-catolic la Blaj și Samuil Micu călugăr greco-catolic din Ordinul Vasile cel Mare – bazilitan. Poate intervine Preasfinţia Sa Claudiu Lucian Pop Episcop Eparhial al Eparhiei de Cluj-Gherla la Sanctitatea sa Papa Francisc și se reface soclul și părculețul din fața Universității al Școlii Ardelene, și și la fel bustul lui Emil Racoviță.

 4. Sigur, Poliția Română a transmis că ofițerii de la Investigații Criminale s-au autosesizat în acest caz pe 16 februarie 2023.

  Dar… restul poveștii? nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa gasesc in N surse mai multe detalii care ar fi trebuit incluse si de dvs:

  9 Februarie 2023: Ovidiu Vanghele publica ancheta in online împreuna cu doamna de la Buletin de București.

  Înainte însă,
  Doamna Pascu de la CRJ spune ca investiga de ani buni situația in aceste azile si in Aprilie 2022 a făcut plângere la poliție împotriva lui Godei:

  “La scurt timp după ce am ajuns acolo au venit val-vârtej și domnul președinte al asociației, domnul Godei. A zis că trebuie să ieșim, că dumnealui are relații la nivel înalt, că o să vedem noi ce plătim.

  Într-un final am chemat poliția. A venit un echipaj în încercarea de a calma cât de cât spiritele. Ne-a spus că nu ne lasă să continuăm, a făcut crize și în prezența. Poliția a spus că primise câteva plângeri din același loc.”

  “Ați făcut aceste rapoarte. Unde au ajuns ele?

  Le-am trimis ministrului muncii, președintelui Autorității Naționale pentru Persoane cu Dizabilități, Agenției Naționale pentru Inspecție și Prestații Sociale, DGASPC Sector 3, DGASPC Ilfov etc.”
  Autoritățile conduse de pesedee au ignorat-o si blocat-o in activitățile ei, pt ca au firmele căpușe mufate si la combinații cu oamenii vulnerabili. Doar doamna Violeta Alexandru (forța dreptei) i-a permis sa continue cercetările cât a fost dumneaei ministra.

  Concluzia: s-au depus plângeri oficiale de mai mult de 1 an la poliție si la multiple autorități. Nu s-a întâmplat nimic.

  Corupție sistemica.

 5. 1.S-ar putea sa aveti dreptate ! Predoiu e cel mai ipocrit personaj din poolitica romanes a reusit sa-l pacaleasca cu morga si atitudinea si pe Iohannis, cred ca nu e greu, dar totusi mai multa abjectie si aparare de casta ca la omul asta e greu de gasit

  2.Firea in fatarnicia ei proverbiala nu mai are nimic de facut decat sa se arunce in fata trenului ‘ka Karenina” viitorul ei politic e nul

  3.Mafia din Voluntari ar trebui sa crape dar e greu,la cati bani si interese sunt la mijloc .

  4. Criminalii implicati in afacerea lagarelor de exterminare din Voluntari trebuie sa plateasca urgent, tergiversarea nu poate fi inteleasa

  5.Marcel Ciolacu e grav lovit in aripa „Ziditorii-Voluntari”din PSD (afaceristii in imobiliare:general Oprea ,general tata Puiu Iordanescu comandor Pandele,si alti gradati de doi baniplus acest ciudat Thuma despre care citez:” Pe 14 octombrie 2014, Hubert Petru Ștefan Thuma și fostul șef al Parchetului Sectorului 4 București, Mihai Betelie, au fost condamnați de instanța supremă la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupție, decizia fiind definitiva (media ) Ce vreti mai multa mizerie morala..

  PS” Romania Educata’nu scoate un cuvant,parintii lui sunt la adapost in Germania :))lasa legea sa vorbeasca adica cuplul de comici falsi Gorghiu si Predoiu

 6. Cele mai corecte si echidistante comentarii la caz le-a facut dna Sosoaca. A afirmat din start ca ea nu s-a luat dupa ‘fenta’, o expresie inventata de ea care ar trebui sa dea de gandit multimii spalatilor pe creiere. A afirmat in deplina cunostinta de cauza ca problema grava a azilelor este foarte veche si extinsa la toata tara. Sunt afirmatii facute de un avocat profesionist care s-a lovit de multe rele in meseria sa. I-a tavalit pe buna dreptate pe toti politicienii de la A la Z si pe cei din institutiile cu raspunderi (interesant este ca l-a omis pe Iohanis) afirmand ca toti stiu aceste realitati iar acum profita fara rusine de acei oameni in suferinta pentru rafuieli politice.Nu au scapat de tirul ei nici cei care si-au internat apropiatii in azile, practic abandonandu-i fara a se mai interesa omeneste de soarta lor. A fost un rechizitoriu exceptional la adresa intregii societati romanesti actuale. Felicitari Diana!

 7. @Marinica: Sa dai vina pe Ceausescu in 2023 dovedeste ca ai ramas ireversibil blocat mintal la propaganda Europei Libere de pe timpuri. Tine-o asa, nu vei pricepe niciodata ce se intampla.

 8. Marine, marine strigă Tică din tine, ești many pulatoare/manipula. tor, dar vei lua eject. Era mai drăguț cand semnai cornel Nistorescu.

 9. Nimeni nu contesta faptul ca Procurorul de caz trebuie sa efectueze in secret toate activitățile investigativ-operative pentru documentarea activității infracționale, mai ales ca au avut si-un informator infiltrat ca asistent in azile pt strângerea dovezilor.
  Altfel, ancheta ar fi fost compromisa si cazul desființat de judecători in lipsa de dovezi solide.
  Dar puteau sa conecteze firele inca din Aprilie 2022.
  Nu s-a întâmplat din lipsa de coordonare, din dezinteres, din corupție si pentru ca sistemele de execuție a strategiei si de evaluare a performantei operaționale si individuale au fost implementate cu firmele mariilor corupți care nu detin acreditări in domeniile respective.
  Bani pe așa ceva au spart, alimentând conturile marilor corupti, dar rezultate? ioc!
  Toate se leaga. Corupția sistemica este infiltrată peste tot si distruge tot.

  25 de miliarde de euro se fura anual prin achiziții publice fraudate de firmele de casa PSD si PNL si 70.000 din cei 95.000 de milionari in dolari sunt din fapte de corupție.
  Ajunge!
  Plângeri penale, dezvoltarea platformei de Big data prin care sa se vadă cei 100.000 de corupti, cât au furat, cum si din ce contracte, si o noua super-agenție cu 1.000 de investigatori independeti, fiecare triplu specializați (in drept, economie, IT) cu medii peste 9,5 la universități de top care sa identifice corupții si recupereze cei 800 de miliarde de euro furați de la poporul roman. Asta este 1% din planul ce va deveni realitate.

 10. Asa este . Nu s-a pomenit in toata Romania , un judet mai curat si mai uscat ca judetul Ilfov !PENELISTII si PESEDISTII , sunt ca fratii de cruce , au facut juramint – furam toti , scapam toti , ne dam legile noastre sa nu putem fi pedepsiti de potera – ! Asta este juramintul hotilor si criminalilor din psd-pnl , care a napadit Ilfovul , cu precadere Voluntariul boierului ” lui Pandele ” . Bun de tot articolul lui Cornel N istorescu !

 11. @Unu de Afara,
  Nu este admirabila atitudinea Dianei Sosoaca.

  Era o ocazie buna sa condamne si sa ceara investigarea / demisia liderilor rețelei corupte (măcar rețelei actuale dovedite, dacă tot știe ea bine ca sunt mai multe) care căpușează banii publici si care distruge țara.

 12. Pute a minciuni rancede in jurul acestui individ cum pute oribil tot guvernul indiferent de componenta partidica, se rotesc in functie de cat rezista minciunile si escrocheriile lor care acopera ce inseamna clanuri infractionale organizarte in politica romaneasca de partid. E si cazul Budai care minte, te chioraste in fata, incearca dar reuseste la naivii care nu isi pun creierul in functiune pentru analiza. Caz concret: aseara am auzit la tv de la seful casei de pensii, ca sunt in jur de 2,4 milioane de pensionari pe contributivitate, dar se folosesc de sloganul „peste 5 milioane” in care sunt inclusi si cei care primesc ajutor social-asa zis-a pensie cand de fapt nu e pensie, dar sunt platiti din fondul contribuabililor la care se adauga putin din bugetul statului si de la c.e., in loc sa fie separati de casele de pensii, la fel si specialele. Spuneam cu ceva timp in urma, ca, panaramele din politica vor anula pensia pe contributivitate pentru ca, deja e declarat sub semnatura ‘cetatenii romani trebuiesc ajutati financiar’ si ca vor ramane definitiv pensiile speciale ca fiind singura solutie activa si admisa in Romania la care se adauga minciuna cu pensiile sociale nevoiasilor. Fals si minciuni scoase nonstop pe gura de leprele politice in u.e sa mentina specialele definitiv. Noroc ca mai exista cetateni in strainatate care isi cer drepturile pe baza de contributivitate de mai afla capii u.e de mizeria activa mentinuta de si din politica romaneasca.

 13. Câteva informații publice despre Andrieș Vica Nela, sora Gabrielei Firea:
  – În anul 2020 a fost director adjunct la Direcția asistența și educație Voluntari; adresa bulevardul Dunării nr. 71 (data depunerii declarației 10.05.2021);
  -În anul 2021 a fost șef serviciu la Direcția de Asistență socială Voluntari; adresa: strada Cireșelor nr. 12 (data depunerii declarației 15.02.2022);
  – În anul 2022 a fost șef serviciu la Directia Generala De
  Asistenta Sociala Si
  Protectia Copilului Ilfov; adresa: Bd. Voluntari 94 96 (data depunerii declarației 10.03.2023).

  Informațiile au fost preluate de pe site-ul Agenției Naționale de Integritate:
  https://declaratii.integritate.eu/

  Azilele groazei (pentru a capta și proștii în evoluția limbii române, pluralul substantivului azil a fost modificat din aziluri în azile) au funcționat în perioada 2020 – prezent (cel puțin perioada asta). Să spui că Firea și cu soră-sa erau magraoane pe afacere, e ticăloșie. Corelație datele cu anii și veți vedea că povestea nu are fir, dar se vrea cu capăt.

  Concluzie: cât s-ar răsuci Nistorescu din pix și din șale, ceea ce face e o mare mizerie. Nu a cercetat nimic, nu a corelat nicio informație, dar ura lui împotriva Gabrielei Firea e grotescă, caricaturală, evidentă, la vedere, atârnată ca un breloc la curea. Nistorescu minte. Prin omisiune, prin bună știință, prin ticăloșie. Vrea o țară a moralilor, a deștepților, dar construită prin minciună, ură și interese. Mi-e scârbă de această țară și de cât de ușor pot fi prostiți proștii.

 14. … in sfarsit, dl Nistorescu a descoperit unde era comanda in judetul Ilfov, nu de acum ,ci de doua legislatuiri! Liberalii sunt capul „rautatilor” acolo iar „pretenia” lor cu PSD, ordonata de Klaunus, este sabotata la nivel judetean. Ce au crezut liberalii, ca propaganda si masinatiile USR vor lovi numai pe PSD, Firea-Pandele! Nu, cautati si la PNL!!

 15. Este cel mai cutremurător caz din 1989 incoace. Cititorii își pun problema de bun simț, care dintre cei doi care formează binomul infracțional doctor Jekyll și ms Hyde, este mai ascuns privirii, mai toxic, mai nociv pentru societate? Cercul cu săgeată sau cercul cu cruce? Amândoi vorbăreți de mama focului, amândoi vopsiți în culorile corupției endemice! Publicul larg este decimat de ei, este torturat, mințit, furat! Au dus furaciunea și manipularea la grad de perfecțiune! Mafia gulerelor albe, caz clasic pentru Academiile de Poliție. Ea a fost scolita ca de Profesorul Trandafir din seria BD, de Profesorul Voiculescu Dan în infractionalitate! Aceste personaje sunt lipsite total de frica de Dumnezeu și de Justiției! Ar trebui ca să scrie pe ei High Voltage, evitați personajele, pericol de deces.

 16. Uitați-vă la ultimele analize făcute de cei de la bruxelles despre românia…
  1.țara cea mai coruptă din uniune,
  2.țara cea mai săracă,
  3.țara cu cel mai mulți analfabeți pe cap de român furajat,
  4.țara cu cei mai mulți morți din accidente rutiere,
  5.țara cu cel mai prost sistem medical și de sănătate,
  6.țara cu cea mai proastă infrastructură,
  7.țara cu cei mai multi bugetari raportați la numărul de angajați,
  8.țara cu cel mai prost sistem social și protecție familială,
  9.țara cu cei mai mulți șomeri tineri din europa,
  10.țara cu cel mai prost sistem administrativ…

 17. @Diana R: Scrii de miliardele ciordite de firmele de casa ale PSD si PNL. Deja o iei pe aratura. Nimic nu s-a furat si se fura la astfel de dimensiuni in Romania fara stirea si mai ales aprobarea Securitatii (celei NOI, bineinteles!) Iar firmele de casa sunt toate ale securistilor chiar daca unii din ei sunt deghizati in politicieni. Daca erau numai politicieni ii prindea Luluta de mult.

 18. Oricine știe că tot ceea ce misca în Voluntari este stors și capusat de clanul Pandele, de la borduri, școli, pomi, iarbă, utilități toate cele. Este cum se zice, un Baron Roșu PSD. Om este mason, afacerist, polutician

 19. Predoiu minte artistic, păi nea Cornele nu știți ce școală a făcut ?

 20. ceausescu a fost un individ needucat, un grobian crud si lacum. nu stiu unde erau securicii activisti latrai pro-ceausila, neam di tzigan. noi am trait pe vremea aceea si stim cum era : RAU. la tara oamenii au simtit mai putin, ca isi ascundeau „oOOle” precum tatucu’ nastase. ce avea Romania atunci? contraspinonaj. si oameni cu adevarat „intelligence” in structurile inalte ale securitatii. restul erau latrai activisti, jeguri neumane, tortionari la cap si suflet. vad in voi securici de rit vechi cum incercati sa apucati cu ghearele insangerate, mostenite de la parintii vostri, monstri care au schingiuit si ucis romanii care spuneau ADEVARUL in perioada de dupa razboi. sfintii inchisorilor vorbesc despre monstri aceia : parintii vostri otrepelor si apoi activistii sistemului bolsevic din Romania, care a culminat cu imbecilul de ceausila! si leana cu fruncea epilata sa para inteligenta cu frunte inalta. SA VA DUCETI LA GROAPA ISTORIE, UNDE DEJA SUNTETI, LATRAILOR!

 21. CLANUL pANDELE NU AR PUTEA FACE ABSOLUT NIMIC DACA NU AR AVEA LIBER DE LA STAPANII UMBRITI. DE CE NU VORBIM DESPRE stapanii papusilor din lumina? pentru ca acolo se ascunde coada sarpelui…HM? pentru ca aceasta „coada” duce…foarte sus…? unde sunt INVESTIGATORII? VEDETI VOI, DACA ROMANII AR FI UNITI IN STRADA, ALATURI DE JURNALISTI, CARE SA SPUNA ADEVARUL…CREDETI CA J E GU RILE ASTEA CARE NE BAGA IN RAZBOI, IN TIMP CE NE ARUNCA PETARDE IN OCHI, AR MAI AVEA VREO SANSA?

 22. Bun de tot editorialul, foarte, foarte bune comentariile. Platforma Cotidianului a dezghețat, a informat mulți cititori. Este cum se spune din moși strămoși, Ce semeni, aia culegi. Dacă este începutul sfârșitului pentru clanul Pandele Firea, este de bine.

 23. Marinica desi ai nume de oltean istet ai dovedit ca esti din Salajul militienilor si securistilor. Ieducati ca voi mai rar, au dovedit-o cu succes toate rubedeniile tale care au napadit institutiile de putere din Bucuresti. De acolo nu a venit in capitala nici un medic profesionist, nici un profesor sau inginer meserias, nici macar vreun artist cu talent real, au fost parasutati numai militieni si securisti vai de mama lor. Unii dintre ei cica politicieni!!

 24. D-le nistorescu, fiți mai explicit cu „umbrela clanului fire-pandele”, ce mai exact trebuia să facă firea in acest caz și n-a facut? Nu de alta, dar metoda pe care o aplicați cu aruncatul unor acuzații fără acoperire, ca să sară la cap bizonii indignați, este tipică zvonurilor și răspândacilor securității, credeam că dvs. nu faceți parte dintre ei.

 25. HEHE…incerci sa obtii informatzii prin „provocare” tovarashe? greu la deal cu boii mici, nu-i asa? romanii nu vor dictatura inapoi. CEI CARE INCA gandesc, TE ASIGUR. cei care sunt cu ceausila in cap, ori erau micuti si erau hraniti de parintii care se „descurcau” (ca mai departe NU vreau sa merg, pentru ca imi este rusine de RUSINEA LOR) ORI SUNT PROGENITURILE SECURICILOR, MILIETINILOR SI ACTIVISTILOR DE ATUNCI. Imi pare rau de Doaman Senator care s-a inlantuit cu dubiosul acela securici…care cicase ar fi jucat si-n rol de clona pe la hell-voodoo. rau Doamna Sosoaca. rau. ori vorbiti cu CONSTITUTIA IN MANA, ori sunteti in admiratia lui ceausila si sunteti sprijinita de latraii lui. sper inca sa ma insel. distanti-va de dictatura de tip „la canal si la munca”…stai c-am mai auzit ceva: incetati cu distractiile? wow. si eu simt revolta ca omaneii dorm, dar nu in discursul ceusist treziti romanii Doamna Senator…mi-a amintit dumneaei de ceusecu pe la ultimele discursuri care spunea: si sa mai terminati cu videouRILI si cu paraboalele… ha! de ce…? pentru ca ASUPRISE ROMANII PRIN INFOMETARE SI ABUZURI SI VOIA SA CONTINUE CU DITATURA CIRCURILOR FOAMEI SI A „ALIMENTATIEI STIINTIFICE” – AKA URMA SA MANACAM OTRAVA MODIFICATA GENETIC PE MODEL CHINA, DA? TREZTE-TE GHEORGHE, DOAMAN SENATOR! CA VADIM NU IL VOIA PE CEAUSESCU INAPOI SI NICI NU ERA DE PARTEA VECHILOR SECURICI. NENEA ALA PE CARE L-AI ADUS ESTE O RUSINE! bogdan vasile sau cum l-o chema…

 26. dedicatie pentru latraii „conducatorului iubit” ceusila si poemul sau, CARE AR TREBUI SA FIE PUBLICAT PENTRU A VEDEA NIVELUL „INALT” DE CULTURA: BHAAAAI NU STIA SA SCRIE, NU STIA SA CITEASCA – VORBESTE DOAMNA SENATOR DE ANALFABETISM FUNCTIONAL? CEAUSESILA ERA CAMPION IN TOATE MAH! avea un simt oltenesc atat. dar era un TORTIONAR IN SUFLET SI IN GAND: EI TRAIAU IN LUX. NOI, POPORUL ROMAN, AM PLATITI DATORIA EXTERNA, NU CEAUSESCU J E GU RI LOR! SI VOI L-ATI IMPUSCAT, PENTRU CA ATI TRADAT, NU NOI, POPORUL ROMAN – ATI AUZIT DOMANA SOSOACA? VRETI SA VA ASUMATI MOARTE TOVARASULUI IUBIT? EU NU! EU VREAU LIBERTATE! DACA DUMNEAVOASTRA NU VRETI ACELASI LUCRU, INSEAMNA CA NU VETI AVEA VOTUL MEU.

 27. Predoiu, ce mai mincinos om și fără pic de omenie in el . Taie in carne vie ,nu contează ce este ,copil ,bătrân . Rușine să-ți fie . Dar va veni vremea când o sa platiti toți.Minte deoarece ,așa merge in Romania .
  1. Minciuna
  2. Corupția
  Așa își fac averi și mușamalizează totul ,doar prin cuvântul cheie ” minciuna”

 28. ***De vreii să fii nemuritor
  Poete scrie pentru ţară
  Vers simplu dar cutezător
  În el mândria de popor tresară.*** dedicatie speciala – „poem” (wow!!) n.ceusesc. nedatat si nenumit.

  Daca ceausila era inteligent si nu prost si lacom si criminal (au murit mii de femei in urma interzicerii avorturilor si a natalitatii fortate – pentru ca multe NU PUTEAU NASTE NATURAL SI IN SPITAL JEGURILE D EMEDICI REFUZAU SA LE FACA CEZARIANA!! COPIII MUREA DE FRIG IN CASE BHAAAI! SI DE FOAME!! MULTE FEMEI NU AVEAU LAPTE NATURAL! LAPTE PRAF PENTRU COPII NOU-NASCUTI? MUREAU IN 3 LKUNI BHAI HABARNISTILOR! SAPATI SI VEDETI ADEVARUL!), cum s-a dovedit a fi, ramanea la SFATURILE FABULOASE ALE LUI MAURER (EVREU DESTEPT – ADICA PLEONASM! CINE SPUNE CA ERA ROMAN ESTE MINCINOS SI IPOCRIT!). Maurer a ridicat economia Romaniei, l-a invata pe ceausila lacomu’ sa ridice uzine si fabrici. dar l-a invatat de spre productie si reinvestirea in productie vs. forta de munca. ceuasila s-a lacomit: a inceput sa construiasca din saracie si in dementa, si s-a ajuns la o aberatie „stiintiica”: noi produceam niste rebuturi, cele mai multe refuzate la export, iar ei se faceau ca ne platesc! datoria Romaniei a fost platita PRIN EXPORT DE ENERGIE, GAZ SI GRANE SI TOT CE „MAI MERGEA”! DE ACEEA ERAM INFOMETATI SI INFRIGURATI! ZICETI CA AVETI ISTORICI CU VOI? ATUNCI STITI SI VOI ADEVARUL SI MINTITI IPOCRITILOR!

 29. 11. Ţara cu cele mai multe prostituate din UE.
  12. Ţara cu cei mai mulţi generali de carton, doctori plagiatori şi pensionari speciali pe cap de locuitor.
  13. Ţara cu cei mai mulţi magraoni deghizaţi în ii şi costume naţionale cu tricolorul şi România în gură 24 din 24.

 30. Pai ne-am intors in Evul Mediu cand boierul avea drept de viata si de moarte pe mosie? E mosia lu pandele? E mosia interlopilor tara asta? Ce tara e asta? Asa e in toate judetele?

 31. marin Nu intra in sedinta cu sclavetii obositi de neurotoxina si panica. n-are nici un rost. cum am mai spus pe un alt thread, nu poti s avorbesti limbaj de fluture cu omizile iar marea majoritate de aici sunt omizi, iar restul boti si securisti. da-ti mesajul si nu-ti consuma energia vitala cu niste oligofreni expirati care oricum sunt pe teava. sunt alte mii care citesc aceste articole si conteaza ca public tinta. forumurile sunt infestate de ..influenceri” si idioti utili dar nu constituie grosul publicului. asa vor sa para.

 32. „de ani de zile”

  -a incurcat dosarele,
  azile si „cazuri” sa tot mai fie,
  sa tot mai fi fost…..

 33. Unul la care numele a devenit renume: Perdoiu, o nulitate eterna.

 34. kirlian: sunt doar un roman din Romania. nu accept ca dupa 33 de ani reintram intr-o dictatura a #i m be ci liza rii, mai abitir decat cea dinainte. nu pot sa accept ca romanii nu cunosc macar putina istorie. nimeni nu stie tot! nimeni nu este perfect. viata este data pentru a invata, sa inveti si sa te poti ridica spiritual, sa fii mai bun – cat poti ca OM ! nu pot sa accept ca, desi au acces enorm la informatie, OAMENII REFUZA SA O CAUTE. REFUZA SA CITEASCA CONSTITUTIA! REFUZA SA VADA ADEVARUL. SI PE MINE MA REVOLTA NEPASAREA. de vreo 15 ani vad niste absurditati de „legi” venite din afara Tarii, la care politrucii ridica labele patate de shpaga! vorbesc cu prietenii mei, putini cati mai suntem, cu care a fost in strada jn 1989. NIMENI NU VEDE! DE CE ? PENTRU CA PE EI „NU II AFECTA” ! ADICATELEA PANA NU-I AJUNGE ROMANULUI K_K LA NAS NU SIMTE MIROSUL! ASTIA SUNTEM? in fiecare zi imi zic sa ma opresc sa postez aici…nu pot. pentru ca tot SPER ca sunt romani care se trezesc… chiar si intre cei „luati”…SPER IN TREZIREA ROMANILOR CARE SA INFAPTUIASCA LIBERTATEA SI NU DICTATURA! Dumnezeu este in noi si-n toate, iar speranta moare ultima.

 35. Nistorescule chiar nu te-ai prins ca Romania este condusa de cei 120.000 de ofiteri secu, din cele 6 servicii secrete, ce mananca anula 4, 5 miliarde de euro de la Bugerul Statului dar care servesc interesele stapanilor de afara??? Iar degringolada si mizeria din tara noastra e intretinuta chiar de organele respective pentru ca numai asa stapanesti foarte bine un popor tinandu-l in postura de sclav.

 36. Cine pune sistemul ca zmeu la Justiție? Un iubitor de țară sau iubitor de vanzator de țară? Pelticul bâlbâit din Buzău! Este inert ca o betoniera! Supus, mieros, rece, indiferent! Doamna Firea, prin interpuși, bagă ardei iute și piper la bolnavii din Voluntari. Le vinde și casele, apartamentele, garsonierele. Eu scriu pentru informare, deșteptare. Mulțumesc pentru înțelegere! Este începutul sfârșitului pentru binomul toxic Pandele-Firea

 37. Minciuna stă la masa cu Iohannis,guvernul și parțial parlamentul! Totul e fals, putred, bolnav, rau si peste toți si toate
  regina CORUPȚIA.
  Ea,regina CORUPȚIA este atotputernică și a toatefăcătoare de rele!
  Predoiu știe carte dar ii lipseste
  spiritul de dreptate, moralitatea și demnitatea.

 38. Bună seara tovarăși și tovarășe! Sunt Vranceanu Gabriela Firea și prezint știrile. Tovarășul Nicolae Ceaușescu însoțit de Ion Iliescu, Dan Marțian, Gelu Voican Voiculescu, au rupt panglica la IPRS Băneasa. Ieri Profesorul Dan Voiculescu a înființat trustul Carpați pentru comerț exterior, comerț cu animale mici vii și comerț
  cu Oțeluri Speciale! Vasile Văcaru cu Nicolae Văcăroiu au inființat fabrica de spirtoase și spirt medicinal Zarea! Impingatorul Hercules condus de Tovarășul Pandele din Voluntari, contribuie la noul pod de la Vadu’ Oii din Hârșova. Podul Anghel Saligny rămâne monument istoric. Vă doresc noapte bună și mulțumesc mult tovarășului Pandele că „impinge” România pe noi culmi de progres și civilizație! Noapte bună!

 39. Disecarea sufletului omului cinstit și sarac. Ce o fi in sufletul „stralucitului” ziarist Cornel Nistorescu când vede că clanul „infractional” Pandele-Firea este Miliardar în Euro și DIICOT joacă table și doarme dus! Ce este în sufletul ziaristului când vede personaje amărâte, slabe ca de la Auschwitz pe paturile morții din Voluntari și Firea rupe gaturi de sampanii scumpe de 19 000 de Euro sticla? Icre de Manciuria, heringi din Marea Nordului, pulpă de elan? Votanții din Voluntari la 2 metri și clanul Pandele 2 metri cubi de Euro? Știi trăiești puțin, nu știi trăiești mult!

 40. ,,Trebuie să înțelegi. Majoritatea oamenilor nu sunt pregătiți să fie deconectați. Și mulți dintre ei sunt atât de blazați și atât de dependenți de sistem, încât vor lupta pentru a-l proteja.” Morpheus catre Neo in filmul Matrix

  Oamenii in general sunt ca niște oi care urmează calea ,,marcata” în fața lor orbeste și se așteaptă ca toți ceilalți să facă la fel, sa urmeze acelasi curs ,,evolutionar” (nastere, școală, carieră, pensionare, moarte) Le-au fost indepartate abilitățile de gândire critică, de a pune la îndoială, că poate, poate ceva ar putea fi în neregulă cu modul în care functioneaza societatea umana, ca istoria oficiala nu reprezinta varianta corecta. Le lipsește imaginația, creativitatea și inspirația pentru a se schimba, sunt obedienti, au încredere oarbă în figurile de autoritate, sunt super conformisti cu „convențiile sociale” susținute de societate, voteaza sociopati opulenti, se inteapa cu tratamente eugenice, sunt oameni care vor să-și dea puterea personala, caută răspunsuri, sens și iluminare în afara lor, adevărați credincioși care „sunt veșnic incompleti și veșnic nesiguri”!

  „Oamenii de stat vor inventa minciuni ieftine, punând vina pe națiunea care este atacată și fiecare om se va bucura de acele falsități liniștitoare ale conștiinței și le va studia cu sârguință dar va refuza să examineze orice contra-argumente; astfel se va convinge treptat că războiul este drept și îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru somnul mai bun de care se va bucura după acest proces grotesc de auto-înșelare.” Mark Twain, „The Mysterious Stranger” (1910)

 41. Ciocârlia din Voluntari doamna din Bacău, cu rezultate remarcabile la Latrina3 Cnn, vrea ca datorită corzilor vocale, cortexului neted precum sticla de le geamul de la veceul A3, vrea primar general al Capitalei! Corzile vocale groase precum mâinile păroase ale lui Rareș Bogdan, gâtul de ciocarlie ca la Bogdan Chireac, pofta de bani ca la D.I.P. Morți în Azilurile Morții din Voluntari? Intoxicare de la AUR și Clotide! Usr în afara Legii.

 42. Ministerul Public ce a făcut ca să protejeze niște oameni lipsiți de apărare? De ce Predoiu a trecut de la Justitie la Interne? Peste 2 ani trece la Ministrul Industriei? Ce atribute are acest mare impostor pentru protejarea vieților românilor? Mircea Dinescu fă-te că muncești, spune ceva, să ai niște hârtii în mână! Ce mecla are!

 43. „nu accept ca dupa 33 de ani reintram intr-o dictatura a #i m be ci liza rii, mai abitir decat cea dinainte.”

  Partidul Popular European care conduce de multi ani UE a fost infiintat de catre un tractorist iudeo-francez (Joseph Daul) care nu-si aducea aminte numele vreunului dintre colegii de scoala primara ! Invers nici atata. Pe asta l-a pupincurit Basescu, cel care a avut doar note de mediocru in scoala, dupa cum singur s-a laudat elevilor la o deschidere de an scolar. De la Ion Antonescul incoace au fost doar alegeri democratice, majoritatea a condus. Tu ai auzit pe unul care a declarat ca n-a votat cu ala cu 3 clase, ca trenul ? Intreaba-l pe unul care scrie lectii moralizatoare in gazeta.

 44. il mai tineti mult agtat pe la toate ministerele din toate guvernele posibile si imposibile pe acest incompetent, mos, peltic, tradtor si mincinos?

 45. Tică, spui că Te-a prins revoluția la Vadul Oii? Eu cred că dacă erai viteaz ca marele Mihai, nascut la Târgul de Floci, mai nou Vadul Oii,semnai simplu:”Tică, un măscărici tembel, nevindecabil. Punct.
  Înțeleg că ai fost la Târgcu Oaia, Mama ta, să o faci de râs?
  Cred că te scapi pe rune cu talent si dai vina pe Gabriela Firea .
  Hai, ia pozitie de drepți cu mâna întinsă și spune :” tovarășe, gradul, sunt la post,io, Tică pe felie la cotidianul , să trăiți bine.

 46. Cand sa cred ca Nea Cornel a inceput sa prinda „vana de analist” face din nou o gafa de proportii care-i tradeaza habarnismul…
  Si spetza e asa de simpla, MINCIUNA fiind alta, mult mai monstruoasa…Dar sa o iau pe rand, didactic, cercetarile Militiei au inceput ANTERIOR SESIZARII OFICIALE din 16 febr., Nea Cornele, pentru ca ERAU NECESARE DOVEZI care sa o justifice-SESIZAREA!!!
  Dovada ca si dupa sesizare au trecut CINCI LUNI de TORTURI!!! Dar Impricinatul securistoid plimbat de INSTITUTIA GENOCIDULUI prin mai multe mini stere a folosit „justificarea” cercetarilor secrete pt A ACOPERI MILITIA locala si judeteana ca a TOLERAT COMPLICE
  CRIMELE comise in GRUP CRIMINAL ORGANITAT local, judetean si NATIONAL!!! Un analist de marca trebuia macar sa puna problema cum de explodeaza BOMBA taman acum, azilele groazei functionand de ani de zile? O suspiciune extrem de rezonabila ce merita pusa pe tapet…Daca Nea Cornel accepta ADEVARUL unor cercetari indelungate care talona MINCIUNA de acoperire a COMPLICITATII Militiei, nu se mai putea concentra pe FEBLETZEA sa FIARA, fara sa-si dea seama ca tocmai acceptand ADEVARUL sibilinic al Impricinatului O PUTEA INCRIMINA si personal si familial mult mai grav, TORTZIONARII OPERAND de ani de zile!!! Doar am explicitat deja ca e vorba
  de O POLITICA DE PARTID COMUNIST EXTERMINAREA ROMANILOR CU DIZABILITATI, incepand cu anii 1950 pana AZI!!!

 47. Credeam că charlie este destept,dar,dacă spune că nu este el, charlie, pesemne că e un derbedeu care face confuzii. Joseph Doll nu a fost tractorist, ci strungar si sculptor în ipsos,sudor din galaxia Orion, absolvent de Spiru Haret si premiat cu pulitzer si herder,eunuc, olimpic la proba de manele, categoria sclerebici.

 48. Charlie, domnul cornel Nistorescu este vână de jurnalist, „vana ” este locul prin care te-a desertat mama ta. Când a dat Barza cu ciocul si a desfundat-o. Că tare în fund ată era.

 49. Predoiu, un ordinar. Dar nu în sensul de obișnuit. Mi-aduc aminte, și am rămas perplex când am citit, că el freca menta ca ministru al Justiției, gând o avea că secretar de stat pe Alina Bica. Mai mult de jumătate dintre documentele care aveau nevoie de avizul Ministerului Justiției nu erau semnate de către insul Predoiu. Marele lăbăral, să înțeleg, nu era direct interesat de treburile țării? Firește că nu. Avea cu totul alte preocupări. Si-atunci, la ce mama dracu’ îl plătește țara asta cu o groază de bani?

 50. Totuși eutanasia asistată din afară e parfum pe lângă cea românească. La noi ți se ia tot și te eutanasiază cu foamea și bătaia

 51. Problema este sociala sau politica? Aceasta este intrebarea!
  Atitudinea in fata abuzurilor de orice fel ar trebui sa tina de fiinta noastra ca români.
  Empatie, omenie…
  Poate nu ati vazut cum cineva perfect normal, de la o zi la alta isi pierde constienta de sine, devine dependent de ingrijirea cuiva.
  Trebuie sa-i faci igiena, sa-l hranesti de trei ori pe zi si sa-l tratezi daca apare o problema medicala. Si acesta este un caz simplu. Daca familia are serviciu, are copii in intretinere, nu are timpul necesar oricat de mult si-ar dori sa-l ajute, nu poate efectiv si atunci, se apeleaza la un serviciu platit pentru asta. Tine de civilizatie.
  Tine de civilizatie, modul in care ne tratam intre noi si modul cum ii privim si ii tratam pe cei care au nevoie de ajutor…
  Nu este o problema politica, este o problema sociala de civilizatie umana!
  Eu ii privesc pe politicieni ca oameni, ii ascult cand vorbesc si-i iau in serios. Cred ca asa ar trebui!
  M-a surprins sa citesc cum ca dl Budai a respins sesizarile acelui ONG pe motiv ca aveau atasate la sesizare fotografii neblurate. Asta era motivul, ii deranja naturelul sensibil?
  Si ma intorc, este o problema sociala care tine de fiinta noastra ca români ortodoxi ce ne numim!

 52. Acest imbecil cu morga de mare jurist , Predoiu este un fel de Orbán L. Niste ,,șoareci “ de partid care sunt scoși câteodată din cușca ca sa ,,mănânce” adică sunt numiți pe funcții avand menirea sa minta ca predecesorii lor dinainte de 1989. Referitor la Ciolan , acesta nici nu conștientizează ce înseamnă sa fi premier. Așa ca ,,executa “ ce ii spun cei de la partid si consilierii care sunt ,,cata frunza , cata iarba” plătiți boierește din banii celor multi . Dar ce contează. Explicațiile ,,analizei” scandalului cu azilele dat de Ciolan acuza ,,sistemul”. Dar întrebam ? ,,Sistemul “ oare este altul sau este același de 34 de ani ? Deci cine este de vina ca dupa 1898 , ,,noii “ tovarăși din preajma lui ILICI – KGB ,,luptau “ sa treacă averea poporului in buzunarele lor ,, încălecand “ din nou pe romani , , impartind pensii speciale Justiției si instituțiilor de forța in loc sa se ,,aplece “ si asupra vieții de zi cu zi a populației devenita manelista si care accepta corupția care se adâncește continuu.

 53. Tica-losii HAITELOR reunite ale Securitatii ceausiste rebotezate in fostele Directii resovietizate au iesit din nou la dejectat
  pretins in apararea lui Nea Cornel, dupa ce la cateva analize anterioare l-au balacarit ca niste derbedei grobieni ce sunt…E vorba de „inteligentii speciali” ai Capitanului core responsabil cu „iubirile”…Exact Tica-losul deghizat ca rene/marius/Je NE suis Charlie/kirlian(kulianul) etc l-a pus la zid pe Nea Cornel in ultima vreme, culminand acum dupa ce a OB DUC TZIONAT FIARA
  securistoida basoid/delpontoid/yohanoida TURBATA! Totul se leaga, ATEISMUL, ANTISEMITISMUL, SECURISMUL, CEAUSISMUL, RASPUTINISMUL
  si CRUZIMEA la acesti monstrii cu chip de NE-om…Si incapatanarea de a nu ceda in nicio situatie constienti ca CEDAREA inseamna SFARSITUL MISTIFICARILOR LOR…Esafodajul construit de acesti ANTIROMANI de exonerare a Secu de responsabilitatea GENOCIDULUI la care A SUPUS POPORUL ROMAN si care NU INCETEAZA din 1945 pana azi! Majoritatea CRIMELOR TORTZIONARILOR si SUFERINTELOR VICTIMELOR
  le-am LISTAT aici, fapt care i-a TRANSPUS IN TURBARE pe AGENTII SOVIETICI ANTIROMANI!!!

 54. Despre acest individ care vorbeste tot timpul cu prune in gura nu merita nici nici macar vorbe rele sa spui. Pierzi vremea!

 55. Am doar o intrebare ; Este Predoiu sau Prestoiu ?Descilciti dumneavoastra …..

 56. Știri A3 CNN! Profesorul Dan Voiculescu a terminat facultatea de Teologie secția Tu’ți coliva mătii. La Utrenie da Doamne averea voastră în buzunarele noastre! La Vecernie da Doamne averea României în buzunarele noastre! Ecleziastul varanului, citire pe monitor! Da Doamne ca DNA să fie Sodoma și Gomora, Parchetul General să fie Pustiul Iudeii, Curtea de Conturi să fie Goliat cu piatra în cap! Fii Doamne iertător cu securiștii,hoții, pușcăriașii și eludatorii de Fisc! Lucifer luminează calea LATRINEI3 CNN!

 57. Bucătarul Predoiu al lui Werner se lauda cu munca depusa de lucrătorii de poliție pe când erau sub comanda lui Bode!!! Daca era așa de competent Bode de ce ia luat locul politicianul cu firma de avocatura fost ministru la justiție actual ministru al MAI? Nu au realizat chiar nimic polițiștii de când a ajuns Predoiu ministru la MAI ? Daca tot este vorba de rotația cadrelor pentru zăpăcirea alegătorilor, de ce nu l-au numit pe Bode la justiție? Pai nu este și el doctorand? Are dubii excelenta sa Werner? Nu e mulțumit cate mașini de fabricație germana a achiziționat Bode de la prietenul apropiat a lui Werner? Oricum se vede de la o posta,miniștrii se rotesc corupția rămâne.Va avea dosar penal Bode referitor la modul cum au fost cumpărate mașinile de lux BMW pentru MAI? Pentru asta o urca pe cruce serviciile, pe Gabriela Firea ca sa acopere alt scandal mult mai păgubos pentru romani? Cat e soare și frumos, capo del tutti mafia,ne sfidează arogant de la Neptun pasând ochelarii ordonanței,platit de la bugetul statului,sai țină ochelarii,și săi ducă oala de noapte și prezervativele folosite.Acum știm cine va fi noul șef SRI când scăpai vorba de prezervative folosite.Si casele de bătrâni vor funcționa la fel de bine și din grija neamțului,grija mamii lui, fata de ungurii și nemții lui, nu de românașii cărora nici cruci în cimitirul eroilor nu mai au voie să aibă,alaturi de crucile dușmanilor din războiul de eliberare al teritoriului românesc Transilvanean.Multumim șefu pentru grija ta,și soare domol la plaja Neptun.Acesta este un pamflet și va fi tratat că atare.Numele sunt in ventate,întâmplătoare nu au nici o legătură cu nume de demnitari,miniștrii,șeful statului.Poate doar un sâmbure de adevăr cu privire la corupție generalizată,instituționalizată, care distrug profund din interior,autoritatea statului, autonomia și independența României.Ultima soluție sunt alegerile anticipate

 58. @ Care sunteți de părere că războaie ar fi de recomandat să se facă numai cu acei viteji care au făcut vârsta de pensie, ca Prigojin, Șoigu, etc, ?

 59. @ Charlie -revin cu propunerea : vino cu reteta si-ti cumpar medicamentele 2 luni pe an. Renunt la micile mele placeri : o bere , o inghetata ( e vara) cu sotia , la loto ce-l pun o data pe luna ,varianta simpla . Promit sa te medicamentez .Batem palma ?Nu mai dormi cenzore…. Nu trimit comentarii „prea repede”.

 60. JUDETUL ILFOV NU INDEPLINESTE NICI UN CRITERIU PENTRU A RAMANE JUDET.In nici o tara din lume nu exista o structura administrativa de forma circulara in jurul CAPITALEI.
  SUNTEM DE RASUL LUMII…………………..

 61. Reiau @ domnului Charlie cu rac- eu zic sa citești comentările și apoi sa te pronunți, fiindcă placa zgaraiata pe care o tot pui în fata papagalului pe care-l ti pe post de interlocutor a cam început sa-l scoată din pene ca sa-ti arate goliciunea.
  PS. Te rugam da-l cu aracet sau coasa-le bucata cu bucata. Și nu-l mai învață sa vorbească fiindcă va ajunge să te combată și sa te facă troaca de porci mistreți cu pesta. În caz ca nu vei reuși sa-l potolești, suna la 112 și denunta-l ca antisemit, legionar care sta intr-un cuib de putinisti care vor sa destabilizeze tara, lumea, galaxia și universul. Dacă nu te crede nimeni, impusca-l in bărbăție și fa-l famen la Curtea lui Zelensky, noul faraon al Europei.

 62. „…a jucat-o cu tupeu, dezinvolt”?
  „Dăcît” a dovedit iarăș’-șî-dîn-nou că-i ACELAȘI HABARNIST DINTOTDEAUNA, PĂ TOATE PLANURILE, de-aia a spus „a durat ani de zile, dacă nu mă înşel”… Asta cu „dacă nu mă înşel” o spun șî io cînd chiar știu că NU ȘTIU!
  https://adevarul.ro/politica/cristian-sima-noi-dezvaluiri-predoiu-imi-1571202.html
  Papițoiu’ nu avea informații precise asupra cazului dîn Ilfov, pentru că E UN SUPERFICIAL NOTORIU, la fel cum era Ponta, cel pe care vulpoiu’ „Petrov” cu ale sale Sirvicii l-au „prins” în înregistrarea TV cu chestia aia cu fonduri ioropenisae, alături de harvărzista minunată la nivel de Obama, Petrescu, aia la fel de ruptă de realitate ca și Papițoiu’…

 63. Diviziunea ASOCIALA a muncii CLONELOR Secu…Cand nu e Tica-losul Je NE suis Charlie alias tomlin cu „mia de asasinati” la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/ Comintern pe cara NICIODATA NU A NUMIT-O LOVITURA DE STAT, nici macar „masono-khazara”, pentru ca a prestat ca TE RORIST „revolutionar” si a numarat asasinatii personali si ai camarazilor, atunci e scarna via Yahweh, mai nou Diana R.(olla)Sonata sau kirlian, daca nu Salvamar dez axon natul galactic…Leapada tura asta sovietica refuza cu TICA-losie sa accepte ca DOCUMENTELE LOVITURII DE STAT comisa de sefii lui contin ACTUL INCRIMINARII lui Ceausescu unde sta clar ASASINAREA a 60.000 de romani si faptul ca procuratura bolsevica a contestat cifra reala tine de EXONERAREA la comanda a ASASINILOR de orice
  responsabilitate!!! AUTOMAT STABILIREA MINCIUNII ORDINARE TREBUIA SA ATRAGA INCULPAREA ASASINULUI SEF, Ilici GENOCID, ceea ce NU A AVUT LOC!!! Cand a comis CRIMA MUSAMALIZARII? Atunci cand a redus numarul ASASINATILOR sau cand l-a LASAT LIBER 34 de ani pe ASASIN?

 64. Sunt curios sa aflu daca politia Uricani, HD(CARE PATRULEAZA toata ziua), patruleaza si dupa orele 22.00.
  Tocmai exista un chef(nu e singurul) care nu e bagat in seama de politia romana.
  Vrem sa dormim cu geamurile deschise cand e vara!!!

 65. Hai sa fim seriosi: intr-o tara normala, oamenii erau in strada, protestand impotriva incompetentei si complicitatii criminale ale autoritatilor.
  In Romanica, cetatenii, alegatorii stau ca oile si se uita.
  Nu injurati statul, autoritatile, guvernul. Ei sunt alesi de voi si sunt oglinda voastra.
  Ararati cu degetul spre voi, nu spre ei!
  Somnul natiunii naste monstri!

 66. Marioneta falimentatoare de justiţie a devalizatorului de bănci Tata Socru minte???? – Vai, dar ce şoc!!!

  Oare ce urmează după asta?! – Să aflăm că apa e udă?

 67. Somnul rațiunii moderatorilor naște „News reader”. Fie-i țărâna ușoară.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.