Primăria din Crevedia mai dă „o mână de ajutor” patronilor stației GPL

Primăria Crevedia a publicat pe Facebook un document din partea societăţii FLAGAS care îşi exprimă disponibilitatea de a suporta reparaţiile la imobilele afectate de exploziile înregistrate în urmă cu o săptămână.

„Reiterăm intenţia societăţii FLAGAS SRL de a suporta costurile ocazionate cu aducerea imobilelor afectate la starea lor iniţială în cel mai scurt timp, sens în care precizăm faptul că am procedat la încheierea unui acord cu societatea BAMBAM Construction SRL ce are ca obiect efectuarea lucrărilor de proiectare, reconstruire, consolidare, amenajare, precum şi orice alt tip de lucrări specifice domeniilor de proiectare şi construcţii ce se dovedesc a fi necesare în vederea aducerii la starea iniţială a tuturor imobilelor afectate. Dovada bunei noastre credinţe este susţinută atât de încheierea acordului mai sus menţionat, cât şi de plata avansului lucrărilor ce urmează a fi prestate, astfel cum rezultă din cadrul celor ataşate prezentei comunicări. Desigur, efortul nostru este necesar a fi îngăduit de către persoanele păgubite, fiind totodată esenţial sprijinul dumneavoastră în vederea stabilirii condiţiilor şi contextului prin care demersurile societăţi FLAGAS SRL pot fi concretizate”, se arată în documentul transmis în numele celor doi acționari, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă.

Cei doi acționari îi cer primarului din Crevedia, Florin Petre, să stabilească un dialog cu victimele tragediei și anunță că luni la ora 14 un grup de lucru se va prezenta pentru stabilirea unui calendar.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

 1. Mortii mamii lor de idioti(scuze limbaj), acum e ocazia sa sa vedeti si sa va convingeti de tot ce scriu de ani buni! Acum, politicienii si caposii stelari plus procuroreala si judecatoreala demonstreaza prin „sponsorizare politic” din bugetul statului refacerea caselor plus lunar bani pentru fiecare afectat fizic de explozie ca sunt complici la dezastrul din tara, la escrocheriile din spatiul terestru romanesc unde toti sunt complici inclusiv la facerea de legi incorecte pe care nici dracu nu le poate aplica! Am scris clar cu ceva zile in urma: 2023 e anul cu cele mai grave orori, minciuni, furaciuni si escrocherii la nivelul Romaniei facute cu intentie clara! Am scris ca va veri convinge! Hai sa vedem daca e realitate sau nu, debutul la vedere dupa ce am atentionat, e pe linia a scrisa de mine. Oameni buni, fiecare e pe pielea lui, fiecare se descurca cum poate, nimeni nu te protejeaza, nimeni nu vrea adevarul real sa il accepte!

 2. Cate 0,5 milioane euro de ars si 1 milion euro de decedat,sa lasa smecheriile ieftine,cu reparatiile si escrocii sa fie obligati numai pe cale judecatoreasca ..Proprire pe conturile si bunurile clanului din Caracal Au bani,dai drakului de butani

 3. BAMBAM CONSTRUCTION?! Au murit oameni, nenorocitilor, voua va arde de desene animate? Tara asta mai are vreo urma de de decenta?

 4. Eu zic ca Firma sa le faca case celor pagubiti, ca vine iarna…Justitia merge lent si nu mai da pomeni cum a dat la Colectiv. In cazul Colectiv a fost presiune politica pe Justitie…dosarul Mineriada zace de 30 de ani pentru ca Justitia nu vrea sa dea niste despagubiri pagubitilor…. In schimb la Colectiv s – a rezolvat rapid, Justitia a dat despagubiri serioase….Victimele de la Crevedia nu au pile cum au avut cei de la Colectiv.

 5. Zece case țărănești, sau douăzeci e un fleac pt petromiliardarii români sau chiar pt stat. Cu plata morților stăm mai prost.

 6. confiscate pana la gradul II, si criminalii in puscarie!
  Dar cu cine maica, cu justitia mituita cu lefuri si pensii nesimtite?
  Cu politicieni imbarligati cu serviciile?
  S-a vazut din primele zile, o manareala pe scara larga!

 7. Romanii nu vor solutii si rezolvare. Nu vor nici sa afle ce s-a intamplat avolo care e cauza daca fuma ala sau nu a respectat procedura. Romanii vor puscarie pentru toti. Puscarie pentru primar desi ala n-are nicio vina, puscarie pentru firma, puscarie pentru eventualul constructor al caselor distruse. Cred ca dupa turnatorul Petrov si Iohannis care l-au bagat pe Dragnea la puscarie ar merita o Codruta-Puscarie! Puscaria e fericirea acestui popor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.