Putin va vizita Coreea de Nord

foto TASS; via kremlin.ru

Președintele rus Vladimir Putin, care a primit o invitație de a vizita Coreea de Nord într-o vizită oficială, plănuiește într-adevăr o călătorie în țara condusă de Kim Jong un, a declarat pentru RIA Novosti secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.

Potrivit acestuia, vizita șefului statului este deja în curs de pregătire. În acest caz, data călătoriei va fi anunțată în timp util.

După cum știți, președintele Putin are de fapt o invitație valabilă de a vizita Coreea de Nord într-o vizită oficială. Vizita se pregătește. Vă vom informa cu privire la datele unei astfel de călătorii în timp util ”, a spus Peskov .

Anterior, presa a scris că guvernul chinez este nemulțumit de planurile președintelui rus de a călători în Coreea de Nord. Se pare că președintele chinez Xi Jinping este îngrijorat de întărirea legăturilor dintre Moscova și Phenian . Potrivit jurnaliştilor, China încearcă să dezvolte cooperarea bilaterală cu Rusia, dar nu legăturile trilaterale pe care și le-ar dori Putin.

Înainte de aceasta, Trezoreria SUA a acuzat doi cetățeni ruși și trei companii de cooperare militară cu Republica nord coreeană. Departamentul le-a impus sancțiuni. Potrivit secretarului american al Trezoreriei pentru Informații Financiare și Contraterorism, Brian Nelson, prin aceasta, Washingtonul încearcă să împiedice „aprofundarea cooperării militare între RPDC și Rusia”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Se inchide cercul.De la Marea Nordului pana in Marea Chinei de sud s-a stabilit o alianta militara si economica careia USA nu-i poate face fata.Daca astia imparta placinta in TREI USA trebuie sa imparta placinta in 50 dar cu efortul uman al sau.Ca eu nu prea vad mai mult de mercenarii americani ca se vor inghesui arabii din Europa la razboaie cu rusi,bielorusii,chinezii si coreenii.Deja nu prea mai au materii prime americanii sa se apuce de reinarmare,mai ales ca nici hispanicii nu prea au chef de razboi pentru evreii nordamericani si nici afroamericanii.Plutesc nori negri pe deasupra Europei care va fi urmatorul teatru de razboi.Daca cu ucranii rusii s-au comportat cu manusi fiind rude nu cred ca isi vor mentine atitudinea fata de romani si polonezi.

  2. Doi pitici ranchiunoși alesi să țină în frâu gloata de salbateci needucați,folosindu.se de aparatul represiv cu ideologie marxist comunistă inventat și propagat de dgizdani având rol să joace CA OPOZITORI PE PIELEA MANIPULATILOR, la celălalt capăt al SISTEMULUI GLOBAL DE SUBJUGARE A MASELOR!

  3. Putin face vizite importante. Numai la maimutzoi totalitari ca si el. Dictatori de la care vrea sa invete mai mult. Mai ramane sa viziteze doar Iranistanul, dar ii este teama sa nu pice cu elicopterul cum a picat Prigojin cu avionul.
    [KktkuM0tz: lingau putinofil consecvent]

  4. Bursucul,ești închis rău în a rationa. China este izolata prostanacule. China fără occident e zero.

  5. Dupa care,iar vizita in China,mai incolo iar un Belarus,iar un Kazahstan …sa zica prostimea rusofila ca are activitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.