Real Madrid, încă un pas spre titlu

Real Madrid a mai făcut un pas spre cel de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei din istoria sa, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa lui Real Sociedad, vineri seară, în primul meci al etapei a 33-a din La Liga şi cu patru zile înainte de confruntarea cu Bayern Munchen din semifinalele Ligii Campionilor, informează AFP.

Clubul madrilen are 14 puncte avans în faţa lui FC Barcelona, următoarea clasată, care va juca luni seara pe teren propriu cu Valencia (locul 8), în încheierea etapei.

Real Madrid a înscris prin tânărul jucător turc Arda Guler (19 ani) în min.29.

Sâmbătă
Las Palmas – Girona
Almeria – Getafe
Deportivo Alaves – Celta Vigo
Atletico Madrid – Athletic Bilbao

Duminică
Cadiz – Mallorca
Granada – Osasuna
Villarreal – Rayo Vallecano
Betis Sevilla – Sevilla FC

Luni
FC Barcelona – Valencia

Lider în clasament este Real Madrid cu 84 pct, urmată de FC Barcelona 70 pct, Girona 68 pct, Atletico Madrid 61 pct etc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.