Regele Charles al III-lea și cauza României

Primirea Regelui Charles al III-lea la Cotroceni reprezintă un bun prilej de-a ne întreba dacă în locul președintelui Klaus Iohannis ar fi fost Regina României, care ar fost atmosfera acestui eveniment.

Deși nimeni nu credea că o vizită a Regelui Angliei în România va mai avea loc în următorii ani, aceasta s-a întâmplat miraculos într-un timp atât de scurt de la înscăunarea Sa din 6 mai.

Regele Charles al III-lea este unul dintre marii deținători de sceptru care, prin relația sa specială cu România, ar putea inspira o anumită dinamică națională pe care SUA o ratează sistematic.

Discursul lui Klaus Iohannis, de la recepția de la Cotroceni, corect și doar pe alocuri potrivit momentului, a fost totuși al unui inspector școlar comunist față de un prim-secretar merituos.

Nu cred că i-a fost tocmai ușor Regelui Charles al III-lea să asculte lungul excurs al președintelui într-o împrejurare care nu a fost nici decernarea Premiului Nobel, nici aderarea României la Commonwealth.

Dacă în locul președintelui Iohannis ar fi fost Regina României toată recepția ar fi fost lipsită de punctualitatea cunoscutului învățământ politic iar românilor le-ar fi fost adus un minim orizont de speranță, urmare a acestei vizite private semnificative.

E trist că după atâta amar de vreme România nu și-a găsit încă vocea iar actuala formă de guvernământ nu reușește, urmare falsului din 1947, să iasă din minciunile oficiale.

Prin formula politică actuală e limpede că românii sunt obligați să se îndepărteze de idealurile ieșirii din totalitarism și dictatură.

Cu pertinență, a punctat acest fapt, în treacăt, însuși Regele Charles al III-lea, cu trimitere la vinovăția aliaților.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Ioan Vieru 1308 Articole
Author

19 Comentarii

 1. Cât ne mai bucurăm noi că ne vizitează Charli! Nu știu de ce, dar eu când îl văd îmi aduc brusc aminte de bizoni, amerindieni și indieni, de aborigeni, de chinezi și irakieni etc. etc. Lista e mult mai lungă, dar ajunge și atât.

 2. Despre ce regină e vorba ? Margareta? ( parcă e numai *custoadă) . – Fiți buni și răspundeți ,dacă nu ,ne adresăm *organelor competente( MAE , TVRL, * Click pt. femei* etc. )

 3. Vizita regelui Carles al III-lea ne-a salvat de articolele-seriale privitoare la Gina Revolver.

 4. Alta dandana….Culturnicii romani se screm sa gaseasca veriga lipsa intre Alexandru Macedon, Vlad Tepes si Regele Charli 3… Suntem asigurati totusi ca legatura de rudenie intre Vlad Tepes si regele Charli este limpede si indubitabila….Deci e musai sa fim membri ai Imperiului britanic care se screme la reanimare….Eheee…
  unde eram noi acuma daca traia Majestatea sa Mihai 1, fiul celebrului democrat Carol 2 si al sotiei sale Dictatura regala….eram demult a doua forta in Imperiul britanic dupa India….In fine, alta dandana, alte vrajeli democratice….regele Charli 3 a venit de fapt sa – si inventarieze Proprietatile din Romanica, viitoare cadouri pentru regele Charli 4…

 5. A3 a fost în delirium tremens. Parca am fi scăpat de datoria externa și am devenit a doua putere mondiala militara și economica mondiala. Despre rădăcinile regelui, ce sa mai spunem? Ele sunt românești, get-buget cu o diua excepții chelia și nasul fin. Chelia e de sorginte nemțească, iar nasul e suta la suta o enigma. Generalii au fost și ei la înălțime, ca de obicei. Au, domnule ăștia calități incontestabile de popotieri cu castroane și iberice inoxidabile de înaltă finețe. Vai, dar cât extaz, după ce regele a zis ” bună ziua”, gărzii de onoare, în Limba Romana. Ba mai mult. Unii chiar afirmau ca vorbește fluent limba noastră și ca regele ar fibfost rugat de către Academie sa contribuie la realizarea noului Dex. Tare, domnule. Tare și foarte demn. Asa suntem noi. Nu ne ploconim în fata nimănui și nici nu-i ridicam statui aiurea. Bravos A Și B și R și D. Mari ziariști. Mari caractere. Traiasca regele și regina Diana. Pardon Camila, aceasta miss Univers între regine.

 6. mascarada iudeomasonilor globalisti satanisti care stapanesc imperiul englez de la Cromwell incoace – care a fost finantat de evrei pentru a realiza asa zisa „revolutie engleza”, in felul acesta vanzand si indatorand tara evreilor pana in ziua de azi, mentinand pentru imagine, pentru praf in ochii spalatilor pe creier, un asa zis rege marioneta, prin sloganul perfid „regele domneste dar nu guverneaza”… pentru a invada jefui si extermina popoare intregi pe toate continentele : Europa, America, Africa, Asia, Australia prin agresivitate cu sabia si tunul prin teroare, minciuna si viclenie…nu degeaba a ramas in istorie ca : PERFIDUL ALBION !!!
  Culmea minciunii diversiunii si manipularii aberatia istorica precum ca ar avea stramosi in Transilvania…urmas al lui Vlad Tepes…o minciuna si aberatie pentru spalatii pe creier comparabila cu aberatia poluarii datorata flatuletei vacilor…numai omul indobitocit cu „valorile” occidentului iudeomason poate sa creada asa ceva…si din nefericire sant tot mai multi…

 7. I. Stŕăstrăbunica Reginei Elizabeta a II-a – mama Regelui Charles al III-lea – Rhedey Klaudia s-a născut în Ungaria la 1812 în localitatea Erdőszentgyörgy.
  II. Conform protocolului diplomatic, Charles al III-lea l-a salutat pe Iohannis, dar în România are un singur prieten declarat : Báró Kálnoky Tibor.
  PS. Báró = baron

 8. Romanii nu au alta varianta decat cea in care mereu au sa isi aleaga ca presedinti doar niste sefi de gasca care astfel nu au nicio sansa sa fie impartiali si sa traga la fel pentru interesul intregului popor roman precum ar trebui sa fie un monarh constitutional asa cum este Regele Charles,sau cum a fost Regina Elisabeta a Marii Britanii.Iar problema este ca nici Casa Regala a Romaniei nu mai are un viitor de incredere,nu mai are shansa macar a unui alt Rege Mihai,sau a unui personaj educat,patriot,inteligent si echidistant.Si sa fereasca sfantu de un alt Carol al ll-lea.Singura schimbare si aceea doar teoretica ar fi ca Romania sa fie acceptata in Commonwealth si sa adopte ca sef de stat pe Regele Marii Britanii,acesta de acum si urmasii lui din viitor,care este el si poate vor mai fi si urmatorii,sefi de stat,nu numai la ei acasa ci si in alte state mari ale lumii,cum sunt acceptati ca suverani in Canada,Australia,Noua Zeelanda si alte cateva state,unde acestia au adus cel putin stabilitate si progresul din partea unuia dintre cele mai inteligente,civilizate si democrate popoare ale lumii care este in primul rand,poporul englez cu cele 70 de milioane de locuitori ai lor.Ca altfel,cu presedinti alesi,si cu tavalelile permanente intre clanurile lor,vedem ca pana si in SUA nu mai este stabilitate,iar asta ii duce,si pe ei,dar si pe restul lumii civilizate,pas cu pas,la niste foarte posibile mari necazuri.

 9. ce frumos e vriful aisbergului… coafat, fardat, impopotonat precum o sorvcvoa… mmmm superb!

  vai, a venit musiu sarla iar faptul se cere punctat intre frustraile care ne determina… ha ha ha ha pe bune? pai va meritati soarta!
  asta, musiu sarla, gireaza un infractor care si-a primit mosie desi familia lui a fost despagubita dupa 1918!!!

  cei din casele regale sint o pojghita groasa si fetida a unor acumualri isto(e)rice care au facut din crima si exploatare maretia lumii de azi! prizati-o pe nas ca pe cocaina! va va da satisfactii exceptionale!

  orice construct (lumea de azi) care are la baza crima, exploatarea, dispretul, minciuna duce cu sine premisele propriei prabusiri. exact cum s-a intimpla si cu fosta casa regala a Romaniei importata in secolul 19 si autodistrusa in secolul 20, straina de spiritul acestor locuri si al celor care le locuiesc. voi credeati ca va dura o vesnicie si acum plingeti dupa ea ca dupa o jucarie dupa care tinjeati imaginind cu totul altceva, iluzoric creat de asteptari si frustrari care de fapt produc suferinta…. despre pierderea de timp iohannis nimic. locul infectat cu puroi trebuie cauterizat.

 10. cine crede ca fosta casa regala a cazut ca asa au vrut rusii se inseala amarnic. aceasta casa regala a cazut numai in urma vorbelor si actiunilor proprii!!! ce frumos e sa scoti din cauza subiectul si sa-l pui imbraci in haina victimei… triunghiul lipsirii de putere: victima, agresor, salvator… vai cit de frumos si inaltator… daca linga musiu sarla ar fi stat nu stiu ce regina…

 11. Ceva mărgele, apă de foc și câteva zdrențe…
  De ce n-are curaj să se ducă în africa!…dispare!…rămâne românia fără charlot …

 12. „„„RUMÂNIOR CĂZUȚI ÎN „THE POPO..” DE ADMIRAȚIE VENERATIVĂ-LE SPUN MARELE ADEVĂR: IDOLUL VOSTRU E O PERDEA-ÎN DOSUL CĂREIA SFORILE SUNT TRASE DE „SHUNACI” MÂNUIȚI DE „BIDENACI”-CARE LA RÂNDUL LOR…DE…

 13. Vizita regelui Charles in România face de sute de mii de ori mai multă publicitate pozitivă țării decât mii de “influenceri” imberbi și semianalfabeti. Văd ca discuțiile cad in politicianism ieftin și antagonismul monarhie- republica. Nu despre asta e vorba: când a existat zvonul ca vine Marele guru internet la Bran de Halloween, toți erau in delir. Charles face un mare serviciu României fiindcă o promovează ca o țara turistică sigura in care chiar un șef de monarhie poate veni sa se odihneasca, fără grija idioților cu camere care își câștiga jalnic bănuțul găurit, făcând poze si inventând povesti pentru analfabetii funcționali de tip morsa, care aplauda când primesc o poza “sexi” cu o “diva” cu buze, si numai mari, care și-a “indeplinit destinul” între palmieri și cămile.

 14. Dacă ar fi fost Regina României (???) deși românii nu-s albine nici pe departe, atmosfera acestui eveniment ar fi fost de doliu, românii fiind la stadiul de indieni de Europa. Nu mai mințiți tineretul credul, dacă n-ar fi fost comuniștii să ne scoată din mahalalele bandustaniste românii erau ca foștii supuși ai decedatei regine. Acum încă se trăiește din drojdia lăsată de 25 de ani de comunism, cei mai buni ai României de la înființare până-n prezent.

 15. Regele Regele Charles al III-lea a venit pt.citeva zile la domeniile lui cumparate ca sa se odihneasca si nu asa cum au inteles fraierii ,care se bucura de pomana, ca el ar fi venit in vizita oficiala in Romania.Il doare pe rege undeva de Romania sau de romani ,ne bucuram ca niste fraieri .Poate sa imi spuna cineva cu ce a fost ajutata tara noastra sau poporul roman, de Anglia si de Casa Regala ?

 16. Paulina draga, îți spun eu: in Marea Britanie sunt cam 1 milion de romani, 70% din ei tineri, care au decis sa primească statutul Pre-settled sau settled și vor deveni cetățeni cu dubla cetățenie și o vor duce mult mai bine acolo decât o vei duce tu cu politrucii romani aici. In plus, exact, a venit in concediu, dar putea sa meargă in Commonwealth ( poți cauta ce înseamnă, ca sa înțelegi) dar a ales România și alege Romania de 25 de ani, dacă nu îți dai seama ce ne aduce noua asta, atunci la comentariul meu de mai sus adaug doar QER!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.