Resetarea statului, cu Iohannis cu tot

Din toată scrîșneala anti-PSD, plină de adevăruri, dar umbrită de ură și de o abordare monomentală (o gîndire cu mers de drezină), arătată de președintele României, am reținut o afirmație:
-Se impune resetarea statului român!
De acord! Adevăr cumplit, ca o ultimă soluție pentru România, despre care am mai auzit cu ocazia altei vorbării. Cea din zilele premergătoare referendumului și europarlamentarelor. „Resetarea statului” n-a fost nici în programul PNL (redactat tot de Klaus Iohannis și plin de 18 pagini de banalități, ultimul punct fiind introducerea ombudsmanului) și nici în cel al președintelui. Luați Iohannis „Opere complete“, redactate de Carmen Mușat și redacția Observatorul cultural și vedeți dacă este vorba de „resetarea statului”. Nici nu putea trece prin capul unui primar dominat de traduceri, de meditații și de festivaluri. Punct și de la capăt nu a fost decît o „operațiune care trebuie să-l includă și pe Dînsul, Iohannis și pe sibieni și pe ai săi” și salutare. Asta a fost toată filosofia politică a președintelui nostru acuzat că a dormit la Cotroceni și că a călătorit mai mult decît a muncit și a gîndit. Exact cînd populația era înecată în pesimism, exact cînd o parte dintre „rrromâni” s-a săturat de mălăețul președinte, acesta iese la rampă cu „resetarea statului”. Ce presupune resetarea statului român? În mintea sasului, resetare însemană alungarea și, eventual, condamnarea celor de la PSD și ALDE și a celor care n-au fost de acord cu el. În mintea lui nu încape ideea că resetarea statului român înseamnă chiar alungarea lui Klaus Iohannis și instalarea unui președinte capabil să fie un exemplu de onestitate, de patriotism, de susținător al valorilor românești și de portdrapel al mîndriei naționale. Resterea statului român presupune un președinte capabil să restaureze încrederea cetățenilor în țara în care trăiesc, în instituțiile statului pe care le apără și în funcționarii pe care îi plătesc. Resetarea statului român înseamnă reașezarea muncii și competenței între valorile fundamantale și anularea tuturor privilegiilor (inclusiv salarii și pensii speciale) legalizate după 1990 pentru toți cei care apără ordinea arbitrară, aranjamentele și corupția.

Nemernicia lui Klaus Iohannis constă în faptul că acum invocă un proces de importanță istorică pentru care n-a făcut nimic. Dupa cinci ani de mandat secătuit a descoperit concluzia. Este încîntat de formulare și atît. A cîrîit ce a mai cîrîit, între două drumuri la Sibiu sau pe la vizite prin străinătate, dar de pledat, de redactat și susținut un asemenea program, nici vorbă. N-are timp, n-are idei, n-are oameni, n-are soluții. Eu aș zice că nici acum nu are un plan de Dă-i, Doamne. Pentru el, resetarea statului înseamnă să-l pună în sfîrșit încă un mandat pe Eduard Hellvig la SRI (mandat care i-a expirat în martie 2019 si care nu trece de Parlament). Resetarea statului pentru mintea primarului de Sibiu înseamnă să-și pună oamenii la Poliție, la Parchet, la notariat, la DNA, la Finațe, la pază etc. Și să-i prelungească mandatul lui George Maior, după 17 septembrie, în așa fel încât pesedistul să împărștie mai departe laude și vești pe la Casa Albă, pe la Departamentul de Stat și pe la Pentagon. Resetarea statului mai înseamnă Ludovic Orban, Alina Gorghiu și Raluca Turcan.

Omul acesta care trădează răutate pînă și în maxilare și în priviri înțelege prin „resetarea statului” înlăturarea tuturor celor care îl înfruntă sau nu-l prețuiesc. Și a celor care rîd de povestea cu banii cîștigați din meditații!
În mintea lui dominată de „Deutsche Disziplin”, resetarea statului român însemnă un „guvern al meu” care execută ordinele și cît mai mulți trompeți à la Rareș Bogdan, plus reîntoarcerea Laurei Codruța Kovesi călare pe un parchet mamut care să aresteze toată pleava de adversari și politicieni cîrtitori. Și care să îngroape toate dosarele și declarațiile care îi vizează pe oamenii dragi președintelui. Restarea statului înseamnă că numai el are dreptate, că România este în situația în care se află numai din cauza PSD.

Resetarea statului român mai înseamnă îngroparea definitivă a tutor fărădelegilor, tunurilor și banilor scoși ilegal de la Buget în mandatele de pomină ale președintelui Băsescu. Și albirea tuturor bandiților din Partidul Democrat, care se ascund acum în PNL.

Nu-şi imaginează că pentru noi resetarea României mai înseamnă și scoaterea țării de sub puterea exagerată și cheltuielile nebune ale Serviciilor secrete.

Să ne lămurim! Avem un președinte obtuz sau un președinte nemernic. Toți ceilalți sunt de vină. Numai el este curat și luminat!
„Am mai spus-o și o repet – am ajuns aici pentru că guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți în funcții, au fost dați afară prea mulți profesioniști și au fost puși în locul lor oameni incapabili”.
Să ne înțelegem! Cine a îmbrăcat haina de culoarea sîngelui după Colectiv și ne-a dat pe mîna incompetenților și a impostorilor? Cine a alungat un guvern de intelligence condus de Victor Ponta și a numit altul plin de copii de milițieni și de securiști, cu Cioloș și cu Prună, care au jucat tontoroiul pe legi și acte normative? Nu cumva fățarnicul de azi care vrea „resetarea statului”
român, o concepe numai cu dînsul în frunte?
Credeți că Iohannis are un singur neuron dispus să înțeleagă că resetarea statului român nu se poate face decît fără dînsul și fără mulți alții de-ai săi și de-ai dușmanilor lui din PSD. Și că schimbarea României nu poate începe de la badea Gheorghe, ci numai de la Herr Klaus!
Probabil că dînsul n-a auzit, niciodată, proverbul românesc: ”Peștele de la cap se impute!”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 33

50 de Comentarii

 1. Re-se-ta-rea ar tre-bui por-ni-ta de la cap, ca pes-te-le de la cap se-m-pu-te, pre-zi-de-lu-le, chiar nu stii pro-ver-be-le ro-ma-nesti?? Sa tra-iesti!!!

 2. Mai panarama, cine este seful statului roman care se bate cu babaua in piept si nu raporteaza parlamentului ce contracte ascunse semneaza cu evreii/Soros? Daca resetam statul, leaga-ti dracului o piatra de moara de gat si dute la ardere in butoiul lui Dinca!

 3. Nu mai spuneti ‘președintele nostru”. La precedentele alegeri românii au fost mintiti si ametiti cu alegerea acestui strain. In cinci ani românii au constatat ce este acest putregai cu chip de om, care a imputit intreg Palatul Cotroceni – resedinta celor care au facut România Mare, Regele Ferdinand si Regina Maria. De 30 de ani constatam ca doar scursuri ordinare de cea mai joasa speta s-au aciuat la Palatul Cotroceni. Asta este seful alogenilor pentru ca doar ei il pot vota si al serviciilor care vor fura voturi in favoarea lui

 4. Chestiunea cu resetarea statului în 2019 e o glumă nereușită. A existat o singură resetare: la 22 decembrie 1989, prin prăbușirea unui regim, dizolvarea instituțiilor, urmată de o Constitutie complet nouă, o schimbare de orînduire socială, o legislatie integral nouă. Place sau nu, pe o asemenea bază a avut loc aderarea la NATO și UE. După aceea am devenit teren experimental. Cea mai grava derivă a fost înhămarea justiției la distrugerea adversarilor politici. Etichetată în fel și chip cu ambalaje democratizante și sistematic ignorata de instanțele europene. Fără corelare cu Comisia Europeană nu se va modifica nimic. Rămânem așadar cu aceleași structuri fundamentale ale statului. Vulnerabilizate în ultimii 10 ani și, într-adevăr, văduvite de încredere. Și cu o Președinție partizană, care și-a dus, prin gesturi discutabile, rolul în derizoriu. Tema de viitor? Nu resetarea statului e tema ci resetarea încrederii. Profesionalizarea. Restul sunt sloganuri electorale, cum a fost și promisiunea lucrului bine facut, de care a uitat toată lumea s.a.

 5. iohanis a ignorat regula de incepere a campaniei electoraale (2) iohanis a negociat (daca a negociat) tratate si relstii intre state in numele guvernului. (3) iohanis nu respecta Constitruia si nici legi , norme impuse fiecarui cetatean..actioneaza ca un despot ..Parlamentul nu l a chemat sal intrebe despre ce a facut in usa; guvernul in numele, caruia a semnat tratatate,intelegeri etc tace ..atunci cum sa nu ne deacu sictir insu asta ??

 6. Un țărănuș care nu știe să stingă lumina..
  .. a ajuns prin indolența clujenilor, primar, apoi Prim-Ministru, apoi iarăș primar. Consecința? Suferința comună a românilor.
  Cum ne-a mai procopsit incompetentul:
  https://clujulnou.blogspot.com/
  Vă așteptăm cu comentarii.
  Pentru un Cluj nou – prietenos, prielnic, sustenabil!

 7. Credeam ca nu poate exista un presedinte mai rau si mai jegos decat Basescu!

 8. Pe fond, nu e nicio diferenta intre modernizarea statului despre care vorbea Basescu si resetarea statului invocata de JoeHannis. E vorba de epurarea putinilor insi competenti ramasi printre bugetari si care-si fac datoria.

  E interesanta insa sintagma, semn ca Iohannis are consiliere din servicii, eventual SIE. Resetare e un termen frecvent folosit in relatiile bilarale ruso-americane. Dupa caderea Zidului Berlinului au fost patru reseturi, ultimul initiat de Obama dupa Razboiul din Georgia din 2008. Trump n-a reusit sa reseteze, adica sa relanseze, relatiile ruso-americane dupa criza din Ucraina din 2014.

  Oricum, ,,dreapta” din Romania e intr-o pana de idei teribila. Sa traiti bine!

 9. Mai desteptule, de ce nu ceri zilnic raport scris pe birou la ora 09.00 de la comandantii SRI, SIE, STS, Sefului SMG,Sefului politiei romane, sefului P.G., Sefului CSM despre starea cetateanului roman pe ordine si siguranta nationala! Cate crime s-au produs, cate fetite s-au exportat, cate vile si-au inmatriculat la fisc magistratii, cati ofiteri SIE au murit in Afganistan&IRAQ, cati mebrii ai CCR crersc struti etc! Parca asta scrie in fisa prostului de la Cotroceni!

 10. Traficul de sclave sexuale si organe umane in vederea transplantului se face cu acordul si supravegherea SRI, STS, DIICOT si Politie deci cu acordul sefilor si sefutilor structurilor de forta ale statului roman in ale caror buznare si conturi intra cam 40% din cele peste 1, 5 miliarde de euro ce se obtin anual din aceste activitati criminale derulate de grupurile de crima organizata din Romannia. Asa se explica de ce DIICOT-ul vrea sa inchida rapid cazul de la Caracal tocmai pentru a nu intarca sursa de mega-profit ce-i imbogateste pecuniar pe maharii mai sus amintiti. Iar pentru faptul ca Johamnuieles nu a luat nici o masura ca sef al CSAT pentru a se stopa acest trafic ne indreptateste sa afirmam ca este posibil ca si Alupigus din Palatul Cotorceni sa beneficieze si el de asemenea venituri mai ales daca tinem cont de faptul ca fostul medidator de fizica de la Sibiu s-a ocupat si el cu vanzarea copiilor orfani din aceasta tara imediat dupa Dec. 89.

 11. Are dreptate Dancila , acest individ iohanis este o rusine pentru fotoliul pe care-l ocupa pus de ” altii” prin frauda , functie pe care o murdareste prin prezenta si manifestarile sale !!!!
  Oare nu-i spune nimeni acestui iohanis ca prin aceste manifestari incalificabile pe care le are face de ras si neamul……..

 12. Domnul Iohannis pe care l-ați descris și caracterizat cu cuvinte blânde și reținute este alesul PNL, partid Național, cel mai mare partid din opoziție, variata alternării la guvernare. Atât înțeleg și acesta este nivelul și personalitatea de turmă a acualilor votanți majoritari din Țara noastră dovedită la ultima testare care a fost referendumul pe imposibil. V-a fi reales și România, dar mai ales românii au pierdut și pierd 20 de ani cu câte un excroc în fruntea statului. Nu am crezut după 1990 ca vom mai trăii situații similare anilor 80 când, în disperarea de atunci, ajunsesem să ne intrebăm câți ani vom avea noi și câți ani vor avea copii când se va produce schimbarea. Acum ne întrebăm dacă vom mai trăi. Speranța moare ultima în țara lui Lefter Popescu.

 13. Degeaba ne tot ofuscam noi , Natia asta nu este capabila de nimic bun.Asa dupa cum a fost regimul comunist cel mai dur la noi, acum va fi la fel.Pina ce nu moare de foame jumatate de tara si mor toti prostii care voteaza un asemenea individ Gaunos, o adevarata Pacoste, romanii nu-s in stare sa priceapa nimic.O natie de cretini!

 14. Pana la urma cum e cu Iohannis, domnule Nistorescu? A dormit la Cotroceni sau a condus din umbra Romania si statul paralel. Hotarati-va!

 15. ” Avem un președinte obtuz sau un președinte nemernic”?Si una si alta, in cazul lui nu se exclud.

 16. CITITORULE, PLEACA, PLEACA.
  la catedra citeai cand predai si meditati::?
  ce fel de meditatii ai dat tu marele mincinos??

 17. mai avem de asteptat, berechet ! mai intai si mai intai sa moara cel putin jumatate PLUS unu dintre natangii si maidanezii care l-au supt pe Kior doua mandate, ca sa se poata reseta ceva. caci se stie doar, bordel nou cu krve batrane nu se poate ! geaba se strofoaca Lili care e botezata din acelasi an cu madame Ring!

 18. Din 11 dec. 2016 , PSD -ul a dat dovada ” maretiei ” prin implementarea ” maretului ” Program de Guvernare dovedit un fiasco cu implicarea a peste 70 de ministri rotiti inutil . a ” resetat ” statul roman pana l-a facut varza si in pragul disolutiei , am devenit ( vorba lui Paleologu )” o tara unde idiotii decid „. Tupeul meltenesc este incomensurabil , inaintea alegerilor prezidentiale din noiembrie , STANGA chitaie senzual defiland in bikini , strugurii sunt acri si chelului ii lipseste tichia de margaritar . Sunt mari interese in joc , de aici si disperarea mafiei organizate la cel mai inalt nivel , d-aia se arunca cu zoaie si invective si se spera intr-un miracol . Indiferent de disperarile , defaimarile si elucubratiile unora , prin participarea masiva la vot , FIBRA POPORULUI ROMAN VA INCLINA BALANTA IN FAVOAREA ADEVARULUI , POPORUL NU SE INSEALA NICIODATA , apatia si neprezentarea la vot in 2016 a fost o palma zdravana adresata inertiei opozitiei . Mai sunt 2 luni si 20 de zile , pe 25 noiembrie o sa aflam cine a castigat alegerile prezidentiale , cine este OMUL in care majoritatea electoratului a decis sa aiba INCREDERE . Dupa atata patima si refulari , multi vor ramane cu buza umflata , Romania nu-si permite sa deraieze la infinit , in 2020 haturile vor fi preluate strans si caruta ghidata cu indemanare pentru a nu se mai rasturna in sant . Romania trebuie sa uite si sa lase in urma visul horror trait si sa se reaseze in concernul tarilor civilizate respectand democratia si statul de drept . Vor trece repede cele 80 de zile care au mai ramas , castigatorul alegerilor prezidentiale SE STIE , comentariile pro sau contra SUNT DE PRISOS !

 19. Ca va place, ca nu va place, dulapul sasesc mai ia un mandat. Asa ca nea Cornelica gaseste o cauza cu sanse pentru inflorirea coruptiei !

 20. Pe B1 aparu oarecare Paleologu, posibil descendent al imparatilor bizantini.Desi n’a venit pregatit si n’a spus nimic, sa-l urmarim, poate insemna mai mult decat orice resetare…

 21. Iohanis presedinte ! Este de departe cel mai bun presedinte pe care Romania il merita. Calitatile marelui german sunt calmul si discretia, orice roman normal la cap apreciaza aceste aptitudini, chiar si PSD-istii onesti.

 22. Daca in primul mandat presedintele a bajbait, acum chiar stie ce are de facut. Asta e teama pzedistilor corupti, ca se intorc deciziile de condamnare pentru coruptie, si vor veni negresit. De aceea, votam Iohanis !

 23. Dancila , aseara : ” Nu statul trebuie resetat ci presedintele trebuie resetat . „. Daca asa a zis ” Mama Natiunii „, culcat de la mine in jos , toata lumea se conformeaza , tezele si indicatiile Luminatiei-Sale sunt litera de lege si trebuiesc popularizate cu sfintenie !

 24. In toata disperarea mass mediei de a scormoni si-n rahat poate gaseste ceva de „senzatie”, ma intreb de ce nimeni, sau nu stiu eu, nu a incercat sa dea de cineva, macar unul, pe care sa-l fi meditat Iohannis. Cred ca s-ar demonta cu usurinta minciuna cum ca are ce are din meditatii.Intr-un targ ca Sibiul toti stiu totul despre ceilalti. Cred ca nu-i greu. Poate citeste cineva interesat de subiect si face ceva ca sa vedem si noi ce somitati au ajuns meditatii la fizica a lui Iohannis.

 25. Ce ne spune autorul? Ca Iohannis nu-i onest,patriot,sustinator al valorilor romanesti,nu-i portdrapel al mandriei nationale. Probabil ca a fost Iliescu! Ca Iohannis a facut sa se piarda increderea cetatenilor in tara,in institutii si in functionari. Da autorule,el a facut mineriade,el a dat ordin jandarmeriei sa gazeze oameni in 10.08.2018,el a politizat toate institutiile cu politruci,el nu vrea sa depolitizeze institutiile. Ca Iohannis nu reaseaza munca si competenta intre valorile fundamentale,ca el nu vrea anularea tuturor privilegiilor date in 30 de ani de FDSN-PDSR-PSD. Ca Iohannis tradeaza rautate in maxilare si vrea inlaturarea(arestarea) celor care il infrunta,ca el e seful statului paralel si doreste reantoarcerea Lulutei la conducerea unui parchet mamut. Ca Iohannis a bagat tara sub puterea exagerata a serviciilor secrete. Ca schimbarea trebuie sa inceapa,musai, de la Herr Klaus. Autorule, urmezi vreo cura de dezintoxicare?

 26. Resetarea resetării trebuie începută chiar cu el! Imediat ce-a fost ales, înainte de-a ocupa fotoliul de la Cotroceni și a-și consolida un Program solid pentru România, s-a dus-duluță la W, de unde a revenit complet spălat pe creier(dacă n-o fi fost deja și n-am observat noi!), adică mancurtizat (mancurtizatul execută ordinele orbește, ca un robot)! Oricum, chiar atunci am scris că s-ar putea să-mi ard degetele cu care am pus ștampila pe miciman! Iar timpul mi-a dat dreptate! Pe de altă parte, tăcerea lui de sfinx împietrit în gravele probleme ale Neamului ni-l arată slugă a sistemului, NU conducător, cum scriu unii! Mare gogomănie din partea PNL să susțină o asemenea nulitate, dar nici cu Barna, sibian și clona sa mai tânără, nici cu Diaconu, păpușa derbedeilor trădători, codițe ale serviciilor, nici cu „uriașul” Paleolog, la umbra băsescului, nici cu VV-teleormăneanca, nici cu… Pentru dragii mei colegi de postare, NU vă mai ciondăniți, căci Ro, care NU e teren experimental, ci colonie în adevăratul sens al cuvântului este prinsă ca-ntr-o menghină de ambele capete ale balaurului, care NU știe să piardă, jucând la ambele capete ale podului, la cacialma! Atât în spatele dreptei, cât și al stângii se află aceiași „consilieri” sforari! Cine îi consilia pe Dragnea-Dăncilă?! Dar pe Băsescu-Johannis? PNL-ul, ca și USR, PSD, ALDE, PRM, PRO etc, nu-s decât instrumentele acestor escroci din umbră, ce nu se dau în lături de la nimic josnic: trafic de carne vie, care trece ușor de la prostituție, la organe pentru „elită”, afaceri de mii de miliarde(NU milioane!)! Salvarea – de la un OM, dintre cei fără susținere, fără spate, decât poporul român! Și am observat vreo doi dintre prezidențiabili! Doar pronia cerului îi poate propulsa acolo sus!

 27. @Nicoleta

  daca tot te consideri o persoana onesta si care sta in spatele fiecarei afirmatii pe care o sustine! si nu esti interesata decat de adevar si moralitate si nicidecum de invartirea cuvintelor ca o activista de partid!

  deci daca tot stii ca domnul presedinte stie ce are de facut, ai putea sa ne spui si mie, o proasta si o inculta, cum de nu ne spune presedintele de ce intarzie procesul de la *Colectiv*?

  intre 1945-1949 au avut la Nuremberg o gramada de procese de condamnare a fostilor demnitari nazisti, procese complexe..si totusi dupa 4 ani acelea s-au incheiat?

  la *Colectiv* nimic, dar nimic?

  si care este semnificatia afirmatiei domnului presedinte: * a fost nevoie sa moara oameni ca guvernul sa demisioneze!* apropo de ceea ce s-a intampla la *Colectiv*!

  deci astept raspunsul dumitale doar daca te consideri o persoana onesta, ce are demnitate si care nu arunca cuvinte pe-acilea ca orice hahalera!

 28. Erată: în loc de PRM, a se citi PMP! Mulțumesc!

 29. Atita timp cit nu se clarifica problemele grele lasate de „vidul de putere”, adica revolutia lor, mineriada lor, securitatea lor si altele, si mai ales daca nu reinstaurarea ca regim politic a Regalitatii, in conditiile unei Constitutii clare si legii functionabile, verificate din alte tarii, Romania, isi merita soarta.Asta cu toate incercarile oneste, dar din ce in ce mai oneste a unor romani, care din pacate sunt din ce in ce mai putini in tara lor, pentru ca asta spune ce vorbeam mai sus, adica nu s-a prea schimbat ceva in bine. PROCURORII si unii Juristi, au devenit din ce in ce mai periculosi comparind cu regimul secu-politic a lui Ceasca. Politia evident se adapteaza duplicitatii, sau dublul standard practicat de cei pusi sa apere Legea, si nu Hotia, iar politica populista de salarii marii culmea la bugetarii, si pensii speciale, etc…pot aduce statul la prabusire, mai rau ca regimul lui Ceasca. Deci sunt necesare masuri urgente!!!
  O zi buna.
  Con

 30. ‘ Resetarea … ‘ un nou concept ‘despre nimic ‘, daca aceasta se efectueaza la o aparatura (calculator, telefon, tv, etc.) ea va capata valorile sale initiale (la data conceperii sale), la societate nu se poate asa ceva pentru ca : nu se cunoaste timpul de inceput (t_zero)), sistemul de operare (liber sau dependent) si nu in ultimul rand ‘variabilele'(‘vremelnicii’ care la un moment dat au acces la switch-uri gen ON; OFF; GO; STOP; AVAILABLE; RETURN; REPLACE) s.a.m.d. . .

 31. – E vina autorului ca nu si-a inceput articolul sau nu a inserat o mentiune despre programul „Restart Romania” din 2012, atunci cand de la Bucuresti ambasadorul gittenstein anunta in prezenta oficialilor romani ca un grant american de provenienta sorosist-hillerista era destinat pregatirii a 140.000 de sprijinitori ai noi ordini – slugarirea pe fata a transnationalelor nord-americane(USA+Can), germano-batave si franco-spanie si blocarea prin justitia(DNA+SRI) afiliata acestui program a oricaror tentative de dezvoltare ale capitalului autohton pt. ca bastinasii sa ramana doar slugi si chiar sa dispara ! La acest program s-a referit Joianul, cu dictia sa slobozita din dulapul cu scule, adresandu-le un mesaj clar tuturor celor 140.000 de activisti-beneficiari ai programului ca sa-si faca datoria pt. care au fost indopati cu fonduri de ong-le capusa !

 32. Iohannis este singurul roman patriot dintre toti politicienii alesi sau autoimpusi, gen Iliescu-Roman. E destept, decent, calm, clar si nu fata tara de ras nicaieri. Poporul simte asta si o sa-l aleaga din nou. Ca s-a imbogatit si el din cateva case ale germanilor fugiti de-acasa, e drept. Da ceva bani inapoi si gata. Dar nu a participat la jefuirea tarii precum PCR-FSN-PDSR-PSD si toata clica de turnatori-securistoizi, care au bagat ghiara-n buzunarul boborului pentru imbogatirea provincialilor prosti dar lacomi, care-au dat buzna-n Bucuresti ca mustele la kk. Mie mi-e rusine ca fiinte ca Veoricile-Vasilicile ajung sa ne reprezinte, ca doar tara asta nu e WC-public, sa se kce toti hotii in ea…

 33. Alexandra , Plesoianu e programat , n-are pic de forta daca nu-l resusciteaza cu ” Bip-Bip-uri ” din satelit !!!

 34. Nea Cornele, ca de obicei, le potrivesti de minune. Dar, dar, dar ce-i de facut ? La viitoarele „alegeri prezidentiale”, de fapt REPARTIZARI DE CNP-URI, la fel ca in 2005, 2009, 2014 o vom lua in bot…Ne resemnam, ne adaptam…

 35. Mai „nea Cornele”, cum te alinta kpoeikari, vuvuzelele lu Sputnyk&ciumarosie, de Iohannis „s-au saturat” doar aptrizii vanzatori de neam si tara care ne vor o gubernie a lu ‘davai ceas, maharii cimei rosii car4e au pus stapanire pe un partid ca sa jefuie tara si sa-i umileasca pe romani, pe un partid care trebuia de fapt sa-i apere pe cei nevoias nu pe cei care jefuie tara si ne umilesc! Unde ai vazut atata „competentza” in guvernul nepotului col.NKVD Naumovici, la dintzarasul Banicioiu, ori la Sova cu marele proiecte, ori la Rus, ala care ne facea nevestele curve si pe copii vagabonzi, ori la Corlateanu-ministru „fara cap”, ori la Petrescu-madam-usturoi, ori la Orlando-discotecarul ofilit, etc.? Iohannis si-a indeplin, ca nimeni altul, problemele de „politica externa”, iar cele „interne”, s-a luptat in limitele Constitutiei si ingradirilor impuse de bolshevici-kgb-isti din CCR, iar datorita lui infractori din ciuma rosie nu si-au putut impune toate legile aberante, sa poata jefuii tara fara nici macar sa fie intrebati, ori la guvernul analfabetei de renume mondial, unde sunt „fara numar”, dar, impostori, analfabeti, habarnisti?!

 36. Iohannis este disperat.Atacurile lui la psd si guvernare cu tot felul de minciuni pe care nu le cred nici copiii si nici macar microbistii lui arata ca este mort de frica pentru ca la toamna va pleca implacabil la somaj.Cu blocajele anticonstitutionale contra guvernarii pe le comite spera rasturnarea guvernarii ca sa aiba apoi acces la banii bugetului si ai pensionarilor cu care sa-si plateasca datoriile pentru ca „protestele” nu au fost gratis.Si in plus vrea sa se uite de succesurilii guvernarii lui cu Guvernul lui tehnorahat.

 37. I-auzi autorule! Departamentul de Stat interzice lui Dragnea si copiilor lui intrarea in USA,pt.motive de coruptie. Ce-ti e cu statul asta paralel. Cum sa fie Dragnea corupt? Saracul detinut politic,nu mai poate calatori decat prin Brazilia,un pic asa. Neaparat un editorial pe tema asta.

 38. „Disciplina germana” a devenit celebra prin respectarea legilor, oricat de absurde ar fi acestea sau oricat de silnice si din acest motiv „nemernicul”, vorba autorului, nu are nimic din gena ariana in afara reflexelor de KAPO hitleristoid…
  De esenta bolsevica precum Tatucul lui travestit, ENGIE, originara de pe malurile Volgai!De emotiile colective se ocupa cu brio Securitatea cu concursul televiziunilor controlate,iar de sondajele false de opinie acoperitii patroni de institute
  inregimentati. Rapiditatea cu care a fost obligat sa demisioneze fostul sef STS demonstreaza ca acesta nu a fost la fel de ticalos precum sluga credincioasa a Basaului! Prin simetria demisiilor de la STS si MI se impuneau demisiile procurorilor sefi PiCCJ si DiICOT, deasemenea trimiterea la plimbare a membrilor sectiei pentru procurori din CSM…

 39. Ati uitat complet Tratatul de la Yalta – 1989 si rostul loviturilor de stat si reimpartirea Europei, mentorul UE Soros si punea in aplicare a Tratatului de la Yalta de o federalizare a Europei conform visului lui Pike si A. Hitler, Mein Kampf, distrugerea tarilor nationale si popoarelor identitare, crearea „omului nou” prin metisare si alogenizare farma/biochimicale/bioterorism in fapt, ca efecte cu omg-uri si vaccinare, pentru a indeplini idealurile NOM de care se face parada, conform celor 10 precepte inscrise in Pietrele indrumatoare din Statul Georgia SUA in anul 1980 si ce a urmat ca desfasurare evenimente la nivel mondial real..”Democratia” cu lovituri de stat ..presa, tehnici de manipulare demonstrate apoi ca false si regie de /cu tehnologie .. scopul fiind jefuirea de resurse, teritoriul, distrugerea populatiilor identitare . Si cum mai simplu decat prin unii „cetateni lideri” psihopati alesi si pregatiti cu „to do list ” distrugere .. Mandatul lui Johannis post Basescu care a dat cele mai aberante masuri si legi antiromanesti vezi nenorocirile date de Macovei si Pruna apoi ca legi -faradelegi si parintele alaturi de Soros si ong-rile sale a exprimentului stat paralel capusa peste Romania pe romani ..tinuti ca in lagar prin DNA-ul alt experiment sub patronajul ambasadei SUA direct si Germaniei. Nu intamplator a fost pus Johannis ca guvernator de colonie nu de tara . A demonstrat loialitate Germaniei presedinte FRDG si grup infractional in favoarea patrimoniului german. Date publice. ..partea 1.

 40. Partea a doua. Firesc sa nu respecte Constitutia si nici votul ..pe el l-a pus si sustine un sistem extrastat (STS-ul e condus din SUA conform unui acord din 2006) ..demonstrat, care il serveste si executand orice, vezi Colectiv , Bamboo a esuat dar daca vedeati ruinele va edificati si coincidente alte mari incendii (similare ruinele si manifestarea focului ca in teatrele de razboi) al firmelor puternice romanesti care s-au afirmat la export cu cifra de afaceri si angajati specializati, afectand tot zonal, local sau pe ramura. Toti sefii de servicii ca si pressedintele sunt/este membru in ong-uri nu doar Sorosiste cu activitate ostila real sub forma „civica sau umanitara”..Ce a semnat acest pressedinte fara cunostinta si acordul unui mandat dat de Parlament si Guvern ..el stie ..noi platim. El continua ca romanii ..unii si romanii angajati in servicii de aparare a tarii il apara pe el si nu tara care se distruge real. Cititi conditiile de aderare la UE prin renuntare la suveranitate si statul de drept..ce daca noi romanii nu il asiguram din alegeri si liniste constitutionala, guvernarea se preia si se va face de la Bruxelles.. care va decide cum ne administreaza, deja madame Merkel a declarat luna trecuta .Acesta a fost rolul sau ..sa nu exite Centenarul , sa nu existe lideri romani nationalisti, partide mari nationaliste precum e PSD-ul care sa mentina unitatea de stat ( vai si amar capusat de alogeni cu sfori ..vezi cati deja s-au manifestat), sa nu se poata guverna Romania pentru romani .

 41. Partea a treia . Deci ..sa predea tara Germaniei , UE… sau in administrare dubla cum deja parte se manifesta vezi omniprezentul Klemm SUA .. Deci haos in tara prin tradatori vezi Tradiceanu ..si rolul sau antiromani de multe ori inclusiv in manevre de a il darama pe cel ce l-a numit al doilea om in stat,Liviu Dragnea spaima occidentului ca e roman nationalist, patriot, diplomat, dovedit prin programul de guvernare si prin cine profesionisti si Romania inregistreaza progrese economice si sociale. Vezi si succesul Presedintiei Europei in cele sase luni. Statul paralel l-a executat politic condamnandu-l pe o delatiune si „fapta nu exista”, nici macar pana la proces nu se cunosteau intre ei, dovada ca nu avem justitie . Acum Johannis are mandat de la stapani sa provoace o noua criza ..sa se dovedeasca util stapanilor sa predea tara ..Si daca romanii nu reactioneaza mai ales cei in masura directa sa apere real tara …. Johannis crede ca va reusi ..SAU .

 42. @Luiza Brat, gaspadina, nu vrei matali sa te plimbi prin parkul din Tiraspol si sa-ti chivernisesti bine pensia de fost activist de partid „cu munca de raspundere si sa nu mai imputzi aerul pe aici cu postari antiromanesti, impotriva intereselor tarii si romanilor?! Gaspadina, de geaba te „strofoci” tu si alti kopeikari, pentru ca 99,5% dintre romani nu doresc sa devenim o gubernie a lu davai ceas, iar noi avem cel mai mare procentaj de pro europeni, iar gashcka mafiota ciuma rosie in curand va fi „istorie”, din pacate o istorie urata! Panimaesh gaspadina?!

 43. Articolul domnului Cornel Nistorescu reflecta 100% situația dezastruoasa a acestei făcături de președinte. Așa cum bine spunea treaba lui este sa pună pe șefii SRI, SIE, STS, SPP ( aici șeful sta de vreo 14 ani!!!!!!!, incredibil ), Poliție și pe unde or mai doar ca sa mai doarmă încă vreo 5 ani. Omul de la Cotroceni NU știe sa fie modest, cheltuiește din banii romanilor ca sa-l bată pe umărul drept Președintele SUA Donald Trump și pe -ai i prin Europa. In rest , un președinte slab politic ,mediocru , fara idei , soluții( de bun simt ) ca România sa fie mai întărită , la cate vizite pe banii noștri a făcut pe afara.!
  Așa cum ne uitam cu toții in ce context internațional extrem de dificil se găsește România si implicit toții romanii ne desfășuram activitatea in condiții dificile.!
  In concluzie, un articol exceptional , pentru care domnul Cornel Nistorescu , merita toată prețuirea romanilor.!!!!

 44. La acest moment politic ne-ar trebui UN VADIM… stia tot am crezut ca-i nebun dar s-a dqvedit ca noi am fost
  prosti Personal nu mai astept nimic de la aceast societate am peste 70 ani,dar ce vor face copii si nepotii mei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.