România, aproape de imposibil!

Cu 2 etape rămase în campania de calificare la campionatul european din 2024 care va avea loc în Germania, România se situează pe primul loc în grupă la un punct distanță de Elveția și la 5 puncte de Israel.

Meciul care va face diferența va fi cel cu Elveția deoarece suntem la un punct diferență, iar orice greșeală poate duce la un meci mult mai complicat cu Israel. România are în ultimele 5 meciuri 2 victorii și 3 egaluri la fel ca și lotul elvețian, în schimb echipa Israelului are 3 victorii, un egal și o înfrângere în ultimele 5 meciuri. Dacă reușim să batem pe Israel în meciul de pe data de 18 noiembrie de la ora 21:45, suntem calificați, deoarece ne vom distanța cu 8 puncte față de Israel, iar rezultatul cu cei din lotul elvetian va fi nesemnificativ.
În cazul în care România se califică la campionatul european din Germania, echipa națională nu ar trebui să se culce pe o ureche, deoarece ne poate aștepta o grupă foarte grea.
Oare va putea România să producă o performanță mai bună ca la campionatul european de football din 2016?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

 1. Toata gargara pleaca de la premisa deloc solida ca pana la Campionatul de fotbal nu incepe cel mondial de tir…

 2. Ce nu intelegeti ca in Romania nu se mai joaca fotbal? Gata, s-a terminat. Investiti in alte sporturi: tenis, baschet, volleyball, biliard, tir, handball. Asa vor disparea si gibonii microbisti.

 3. Nu există „România”, ori „selecționata României”, ori „Naționala (scrisă și cu majusculă) de fotbal a României”. Echipa incorect numită astfel deste de fapt o „echipă de fotbal masculin a Federației Române de Fotbal”, care FRF este un ONG, o organizație neguvernamentală, care în plus, conform statutelor FRF și ale FIFA, se promovează singură ca fiind total independentă de autoritățile statului român. Așadar, nu joacă, nu pierde, nu face egal și nu câștigă România la aceste meciuri, ci doar FRF. Fazele cu imnul sunt pentru prostit lumea. Dacă citiți cu atenție Regulile jocului de fotbal https://www.frf-ajf.ro/upload/cs/files/Legile%20Jocului.pdf stipulează foarte clar la Legea 8 Începerea și Reluarea Jocului
  Lovitura de începere este modalitatea de începere a ambelor reprize ale unui
  meci, ambelor reprize de prelungiri și de reluarea a jocului după înscrierea
  unui gol.
  Nici vorbă de alinierea echipelor la centrul terenului, de cântarea imnului. Ce treabă are imnul cu activitatea sportivă. Cântă cumva cei de la FRF imnul în birouri în fiecare dimineață la birou? Cântă Burleanu imnul la birou?
  Sunt niște trucuri pentru fraieri, să pară patrioți, când de fapt gândul lor este la bani și la putere, atât. FRF și celelalte federații sportive din Romania sunt monopoluri, prin catastrofala Lege a sportului, nr. 60/2003, care impiedica infiintarea altor federatii. Iar fiind monopoluri, aceste federatii stau toate cu mana intinsa la stat, inclusiv FRF, pentru bani de salarii, prime, fără să fie preocupate cu adevarat de sport. Sefii federatiilor se gandesc doar cum sa-și umple buzunarele si sa fie realesi, atat.

 4. TOATE „Imnele” te dranjeaza sau numai al ROMANIEI ?

  Ma, da CE v-am facut NOI, Romanii sa NE mushcati de Our KOOORS asa de des si rau ?

  Ca DOAR incercam sa EXISTAM, ca si VOI, Ca_CARE oti fi si de Unde ?

  A ! A ! A !

  TOCMAI de AIA NE urati !
  Ati VREA VOI, Ca_CARE si de Unde ati fi fiind sa ocupati LOCuu’ !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.