Sărăcie lucie. Testați după miros dacă au consumat alcool la volan

Până să primească dispozitive pentru identificarea șoferilor drogați, polițiștii par să nu aibă nici aparate Dräger suficiente. Trimis după un șofer care mergea în serpentine, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală, Răducăneni, Iași, l-au testat pe acesta după miros.

Mersul clătinat al  lui Grigore Constantinescu  l-a făcut pe barman să aprecieze că se afla sub influența alcoolului.  A sunat la poliție, mai ales că acesta a urcat la volan și a început un parcurs cât se poate de sinuos cu automobilul său.  Identificat, poliția l-a oprit. Într-o evidentă stare de ebrietate, Constantinescu a refuzat  testarea cu aparatul Dräger, cât și recoltarea de sânge.  Nu că poliția ar fi avut cu ce. Dacă șoferul ar fi acceptat procedura ar fi urmat să se desfășoare la Iași, întrucât poliția din zonă nu are în dotare un aparat alcooltest.

Inițial, șoferul a spus că nici măcar nu a condus, ci că doar și-a luat ceva din mașină.

Judecătorii nu au avut niciun dubiu nici cu privire la faptul că Grigore Constantinescu a condus și nici că acesta s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice, scrie ziaruldeiasi.ro.

Magistrații l-au condamnat pe Constantinescu la 2 ani de închisoare, cu suspendare și termen de încercare de 3 ani. Sentința poate fi contestată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Nu mai cheltuiți banii noștrii luați cu forța prin taxe, impozite, accize, TVA s.a., pe nimicuri și nu mai opriți oamenii fără să fi făcut ceva. Dacă ai făcut rău cuiva cu mașina (rănit, omorît, stricat avuția cuiva din vina ta) ești deja vinovat, sînt legi. Ce însemnătate mai are dac-ai făcut-o treaz, băut sau drogat.

  2. E Romania Normala, Romania Educata, Romania lucrului bine facut pas cu pas, marca plavan de lux la Cotroceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.