Scandalos. ”Nehammer ne umilește din nou”

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, a transmis miercuri că, oficial, România nu va intra nici anul acesta în Schengen. Subiectul va fi dezbătut în Consiliul JAI din decembrie, dar nu va fi supus votului.

„Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an.

Sunt profund revoltat să văd cum această putere ratează în fiecare zi acest obiectiv de grad zero pentru România.

Pe 5 decembrie se va discuta doar despre accesul nostru în Schengen, dar nu se va vota.

Altele sunt prioritățile lor, vizite prin Africa, Dubai și măriri de taxe și impozite.Locul nostru este în UE, dar aici trebuie să muncești pentru fiecare obiectiv și să fii credibil atunci când ceri sau să joci dur atunci când ești umilit.

Nehammer ne umilește din nou într-un mod absolut scandalos!”, a transmis Eugen Tomac, pe Facebook.

România pare acum o țară fără direcție

„Sunt extrem de furios, extrem de dezamăgit, pentru faptul că instituții întregi ale statului care trebuie să se concentreze pe această țintă majoră pentru România stau pur și simplu spectatori și nu iau nicio decizie, nu iau nicio măsură. Nu s-a întâmplat nimic semnificativ în afară de declarații lacrimogene prin care spuneau că vor da în judecată Austria, că pentru ei va fi principalul obiectiv.

Acum România pare acum o țară fără direcție pentru că decidenții noștri sunt depășiți de situație și au abandonat această luptă”, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Umiliți sunt doar cei se simt astfel. Iar voi vă simțiți umiliți datorită comportamentului vostru de nevertebrate!….Nu amestecați clasa polticianistă cu Națiunea Română!

 2. Toți sunteți depasiti de situație, Tomace! Printre altele, pentru ca vreți sa băgați Romania in Schengen taman cand alte state isi închid granițele. Peste vreo trei sute de ani, daca vor exista companii românești care sa producă procente importante din PIB-ul Austriei, te invita Viena in Schengen. Pana atunci, mars la luat lecții de geoeconomie! Ca-n Schengen nu se intra cu lins de clanțe, asa cum se face cariera politica în Romania.

 3. Aiurea, il umileste pe varo-su Iohanis care a ramas fraierul UE si NATO. Poate doar niste romani corciti din vestul tarii sa mai dea doi bani pe acest prafuit care inca se crede imperial. Bucurestiul aflat pe val a luat fata Vienei care a ramas doar cu valsul. De remarcat este ca o foarte tanara solista (originara din Moldova de peste Prut) a fost steaua operei din Viena si cativa ani le-a dat lectii acestor impotenti blazati.

 4. Care trei sute, peste trei ani vei vorbi de sandramaua europeana la timpul trecut. La ce tv privesti:A3, DIGI, Romania Tv ?

 5. Stai sa-l sun pe Orban! Sa stabilim cum inchidem tot ce e austriac in Romania si UE. Stim cateva smecherii cum at fi…POATE PRIND VREUN MINISTRU ROMAN CA VINDE UN METRU CUB DE GAZ LA AUSTRIECI. CA IL OMOR CU MANA MEA!

 6. bietul tamac ce se mai agita si se oftica ….nu vrea neuhamemmer si el nu intelege…de ce …si el se crede egalul lui neuhammer ca doar sintem membri ue…cind te-ai nascut iobag si te comporti ca unul e greu sa intelegi de ce …

 7. TOOOOT RAuu’ spre BINE !

  NU vor intra ASADE Usor Imigrantii din Africa, Asia, Musulmania …

 8. Ba Toromac-ule, îți pute gura că lui Petrov betivanul turnător, aceleași grohaieli practici za betivanul! Marsh dracului cu shengen-ul tau și cu umilință pe care o primești zilnic de la austriac. De ce ești atât de cretin și accepți umilință transferand-o spre cetățeni, când de fapt, umilință e direct pentru politicienii bugetari de lux ai Romaniei și nu pentru cetățenii de rând, ba mincinosule!

 9. nu te umileste nimeni manipulator si ipocrit politruc ce esti! aveti TOATE UNELTELE DE A CALCA ACEASTA MAFIE PE CAP! nimeni nu calca peste tine daca nu te faci presh! VOI SUNTETI PLATITI DE CORPORATII CA SA ACCEPTATI UMILIREA SCHENGEN. EU NU VREAU NICI UN SCHENGEN! CORPORATIILE RUSO-AUSTRIECE DIN ROMANIA LABA-N-LABA CU MAFIA SERVICIILOR STRAINE CARE VA PLATESC, ASTA SE INTAMPLA CU SCHENGEN, DA? je g p arazi t p olitru c!

 10. Si Romania ce face ? Ca de obicei , inghite galusca! Mucles! Asta-i tara ! Sta capra in fata orisicui! Vai de mama noatra! Dupa ce ca suntem cei mai amarati din UE, nu avem , nici, coloana vertebrala ! Vorba lui Caragiale: „daca nu este , carevasazica, ca nu exista!”.

 11. Păi , dă-l in judecată bre ciumete.. la toate tribunalele. Doar te scot afară banii din casă..Că politicul borfaș are tupeu, și șoric, Dar totuși populimea să fie atât de obtuză,. de bigotă.. Mai rar..

 12. Eschizofrenia curata la UE. Merkel promova intrarea lui Erdogan la UE . Si o facea stiind ca cu el intrau si cei 70 de milioane de turci fundamentalisti islamici. Stiind, de asemenea, ca citiva sute de mii dintre ei sint yihadisti, talibani, fanatici. Dar acuma von der Leyen discuta intrarea Romaniei in Schengen, adica intrarea plina, efectiva
  in UE. Von der Leyen, intoarcete la gradinita, poate asa invati ceva geografia: Romania e in Europa.

 13. Comanda ca colonia Romania sa nu intre in sengan a dat-o 100% cei doi licurici, din motive f simple : Cu o clasa conducatoare cu care te poti sterge cu ea la kr ( e vorba ,in primul rand , de securicii tradatori si politicienii hartie igenica) partenerii nostrii de cal intai nu au nevoie de asa parteneri cu care sa se faca de ras, Executantul misiunii a fost ales la inceput Olanda, acum e Austria, maine mUE ii pregateste pe altii TREBUIE SA RAMSNEM CU BULGARIA ZONA GRI A EUROPEI Securicii nostrii se agita de pomana Muie si licuriciul mare se psa pe noi din toate pozitiile Inclusiv, UrsSula care ne-a spus , ca… are ea grija, personal, de noi cu Senganul, dobitocii intelegand(cum e paparuda tomacu!) ,ca ne ajuta, ea, sa intram in el!Cand, de fapt, e viceversa!PS Apropos, ce se mai aude de Bastroe? A fost sapat tot la porunca licuriceasca- pt babuini, de ukraina- sau mai are?

 14. Adăugăm la lista de motive pentru care nu se poate.
  Dacă intră România în Schengen se închide robinetul banilor de la granița de vest, și asta e de neconceput.

  E un documentar Recorder pe tema asta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.