Șeful administrației prezidențiale ruse a fost trădat când lucra pentru serviciile secrete

Serghei Ivanov, șeful administrației prezidențiale ruse și fost ofițer KGB, a declarat într-un interviu pentru Komsomolskaia Pravda, că nu suportă trădarea, este deranjat de greşelile gramaticale şi urăşte cuvântul „elită”, relatează Interfax, potrivit B1.ro.

Ivanov, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui Vladimir Putin şi fost ministru al Apărării, a afirmat că a suferit „o mare lovitură din cauza unei trădări” în perioada în care a lucrat în serviciile secrete ruse.

Totodată, el a precizat că nu-i place „populismul, neatenţia şi tendinţa unor persoane de a oferi răspunsuri elaborate şi neclare la întrebări simple”.

Mai mult, oficialul de la Kremlin, licenţiat în filologie, a declarat că se enervează atunci când „unii comentatori, chiar şi cei de la posturile de televiziune centrale (…), fac greşeli gramaticale”.

Ivanov a dezvăluit și faptul că nu-i place cuvântul „elită”.

„Există o listă cu elitele? Le-a văzut cineva? (…) Mi se pare că acest cuvânt este pe placul unor persoane care încearcă să joace rolul elitelor. Dacă există elite, acestea pot fi în rândul armatei, al oamenilor de cultură, dar nu al politicienilor”, a explicat oficialul rus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.