Șeful Raiffeisen protestează, Florin Chilian reacționează

După ce imaginea șefului Raiffaisen Bank, olandezul Steven van Groningen, în mijlocul protestatarilor de la Guvern a circulat în media, muzicianul Florin Chilian a decis să fie mai atent unde își păstrează banii.
„Am fost la Raiffeisen bank. Am mutat toate conturile la CEC. La ai mei.” a scris pe Facebook în această după amiază muzicianul. „Prefer ca profitul să rămână în România, să nu fie externalizat. Măcar știu că de la CEC nu se duc banii prin paradisuri fiscale” a explicat cantautorul pentru Cotidianul.
„În condițiile în care mediul de afaceri a reacționat extrem de negativ la măsurile anunțate de Guvern, îmi dau seama că există un interes direct să nu se aplice impozitele care i-ar împiedica să mai scoată profitul din țară” ne-a spus Chilian.
Referindu-se la faptul că una dintre filialele din Sibiu ale Raiffeisen Bank are în continuare un contract de închiriere pe care îl achită familiei Iohannis, muzicianul a completat: „Din câte am înțeles, chiriașul domnului Iohannis a zis că a ieșit în piață din grija pentru copiii săi. Nu știu ce fel de om trebuie să fii ca să invoci copiii când ai un interes direct legat de taxele pe care le propune guvernul pentru căderea căruia ieși la proteste. Dar pentru copiii care nu au spitale nu se îngrijorează?!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andrei Radulescu 226 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.