Sentință pentru avocatul care și-ar fi aruncat iubita însărcinată pe geam

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât concubina însărcinată, a fost condamnat, vineri, la 23 de ani de închisoare, decizia pronunţată de Curtea de Apel Iaşi nefiind definitivă.

Conform portalului instanţelor de judecată, magistraţii l-au condamnat pe inculpatul aflat în arest la domiciliu la 23 de ani de detenţie pentru omor calificat asupra unui membru de familie.

De asemenea, instanţa îl obligă pe inculpatul Felecanu Sebastian să plătească celor trei părţi civile din dosar echivalentul în lei al sumelor de câte 70.000 de euro pentru fiecare parte civilă, calculate la cursul BNR de la data plăţii, reprezentând daune morale.

Totodată, el este obligat la plata sumei de 80.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat, ocazionate de instrumentarea cauzei în cursul urmăririi penale şi a judecăţii în primă instanţă.

Decizia nu este definitivă.

Avocatul ieşean este acuzat că şi-ar fi aruncat iubita pe fereastră de la etajul şase, iar aceasta a murit pe loc.

Monica Cioată, o avocată în vârstă de 26 de ani, a căzut de la etajul al şaselea al imobilului în care locuia cu prietenul său, avocatul Sebastian Felecanu. Bărbatul a sunat la serviciul de urgenţă 112, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Iniţial, procurorii au crezut că a fost un accident sau un caz de suicid, însă, după ce au adunat probe, l-au reţinut pe Sebastian Felecanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Putin, trebuia impuscat la retinere, poate s-a opus. Moartea se plateste cu moarte, nu exista alta echivalenta ! De ce trebuie ca noi toti sa platim intretinerea unui criminal ? Ca noi nu l-am creat pe el, dar el a creat persoana pe care a omorat-o, bei, ipocritilor ?

  2. Doar atata valoreaza doua vieti curmate de un nenorocit: 23 de ani?
    Care nu vor fi niciodata 23 de ani, ptr ca va fi eliberat dupa 1/2 din executarea sentintei pe motiv ca a fost cuminte in puscarie.
    Ne mai miram ca sunt atatea crime in Rromanistanul postrevolutionar?……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.