Ce caută sforarul Dîncu în delegația oficială a Naționalei?

Viitorul europarlamentar al PSD Vasile Dîncu,  unul dintre apropiații președintelui Federației, Răzvan Burleanu, are o cameră specială în hotelul tricolorilor din Würzburg și face parte din delegația oficială a echipei naționale, dezvăluie Gazeta Sporturilor.

Lui Dîncu și fiului său, Burleanu le-a dat acces VIP în delegația oficială cu Belgia.

Potrivit publicatiei, Dîncu are mașină la scara stabilimentului de patru stele, călătorește cu restul membrilor din Comitetul Executiv, participă la antrenamentele oficiale și este nelipsit de la meciuri. Așa s-a întâmplat la debutul României la Euro 2024, cu Ucraina.

Fără legătură cu Dîncu, si primarul din Cluj-Napoca s-a deplasat in Germania pentru meciul Nationalei României cu Belgia de sâmbătă seara.

Boc s-a filmat la Koln.

Hai România! Astăzi voi susține echipa națională de fotbal de la Köln.
Împreună ne bucurăm de fotbal!, a scris edilul pe Facebook.
Foto gsp.ro
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

12 Comentarii

 1. Nu conteaZă, eu tot cu Partidu’ ComaZat Român voteZ !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤ !
  CĂ COmuniZdii m-au făcut StatMajoriZd la GărZile Patriotice Tulcene, ba m-au și trimis să mă specialiZeZ la CEPECAca.
  De 2 ori, măRg …

 2. Ha, ha! Ce să aivă? Are egoul alterat ca orș’ce politruc răsuflat ș-o vinit colo-șa să baje capu-n poză! Pariu că la Brushell mer’e to’ pi marjini să nu hie călcat în picioare…

 3. Un NESIMTIT 100%. Si daca trece trenul peste el, acest impostor nu schiteaza niciun gest. De ce? Pentru ca poate atata timp cat i se permite. Un om de nimic, o carpă.

 4. Cum ce caută? Sunt în familie cu clanul Coldea, STATUL PARALEL.
  Stati linistiti, tot ai „nostrii” l-au votat.
  Ce este foarte interesant la această nație est că strigă hoții, au dreptate, dar votează hoții. Asta-i unic în lume!

 5. Ce caută sforarul Dîncu în delegația oficială a Naționalei? …. hahaha ….. păi sforarul Dâncu face parte din grupul infracţional al celor care l-au băgat pe Gică Popescu la puşcărie şi l-au pus pe Răzvan Burleanu şef la FRF. ESTE UNUL DINTRE ŞEFII DIN UMBRĂ AI NAŢIONALEI!

 6. Individul de langa el cu coama pană la brau o fi fiul sau? Groaznică arătare! Dar la ce sa te astepti de la un asemenea tata?

 7. Nu cred că a rămas clanță nelinsă de ăsta. Nu știu ce se întâmplă la Cluj de ne livrează tot d-ăștia.

 8. Normal daca Danciu zice ca este roman trebuia sa aiba un tricou galben pe el. Nota bene, nu s-a imbracat cu unul alb-verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.